وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

۳۹ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

برنامه ثنا

مقدمه

در دوره تحول قوه قضاییه، بسترهای مناسبی برای غیر حضوری شدن بسیاری از امور قوه قضاییه فراهم شد. یکی از سامانه هایی که ارائه دهنده بسیاری از امکانات قوه قضاییه به صورت الکترونیکی می باشد، سامانه ثنا است. این سامانه یک سامانه جامع می باشد که همه مردم می توانند برای استفاده از خدمات آن، به آن وارد شوند. در حال حاضر، با توجه به افزایش کاربری گوشی های هوشمند و نیاز مردم به استفاده از سامانه ها و سایت های ارائه دهنده خدمات در گوشی های موبایل، نسخه موبایل سامانه ثنا نیز روی کار آمده است که مردم می توانند آن را به راحتی بر روی گوشی های هوشمند خود نصب کنند و از امکانات مختلف قوه قضاییه به صورت غیر حضوری و آنلاین در گوشی های خود استفاده کنند.
در این مقاله سعی داریم شما را با اپلیکیشن ثنا و امکانات مختلفی که نسخه موبایل ثنا به شما ارائه می دهد، آشنا کنیم. همچنین لینک دانلود برنامه ثنا برای گوشی های مختلف اندروید و آیفون و نحوه نصب برنامه ثنا نیز قرار داده شده است که به راحتی می توانید آن ها را دانلود و استفاده نمایید. بنابراین، توصیه می کنیم که اگر با این اپلیکیشن آشنایی ندارید، حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

نسخه موبایل سامانه ثنا

سامانه ی ثنا سامانه ای است که زیر نظر قوه قضاییه برای ارائه بسیاری از امکانات غیر حضوری به مردم، روی کار آمده است. این سامانه در راستای ایجاد بستری مناسب در رابطه با ارائه خدمات آنلاین و الکترونیکی قوه قضاییه راه اندازی شده است.
در گذشته، امکان استفاده از این سامانه تنها از طریق مرورگرهای گوشی و یا لپ تاپ های خانگی بود و هیچ اپلیکیشن و برنامه ای وجود نداشت که بتوان آن را بر روی گوشی خود نصب کرد و از امکانات مختلف آن استفاده نمود؛ اما با توجه به نیاز جامعه به نسخه موبایل ثنا ، خوشبختانه اپلیکیشن ثنا یا همان برنامه ثنا نیز راه اندازی شد.
نسخه موبایل سامانه ثنا یک اپلیکیشن موبایلی است که می توان آن را به راحتی بر روی گوشی های هوشمند نصب کرد و از امکانات مختلف آن مانند تمامی اپلیکیشن های دیگر استفاده نمود.

دانلود نسخه موبایل سامانه ثنا

 

بیشتر بخوانید: adliran.ir

 

اپلیکیشن ثنا

همانطور که ذکر کردیم، سامانه ثنا یک سامانه به روز و جامع است که برای ارائه خدمات غیر حضوری قوه قضاییه به مردم کشور ایران روی کار آمده است. اپلیکیشن ثنا یا همان برنامه ثنا مانند سامانه ی ثنا، امکانات مختلفی را به افراد ارائه می کند، با این تفاوت که افراد دیگر نیازی به هر بار ورود به این سامانه با کد ملی و رمز ندارند. در واقع، یک بار ورود به اپلیکیشن ثنا ، به صورت اتوماتیک در اپلیکیشن ثبت می شود و دیگر برای دفعه های بعدی، نیازی به وارد کردن رمز عبور و کد ملی و نام کاربری نیست.
نسخه موبایل سامانه ثنا ، در تاریخ آبان ماه سال ۱۴۰۰ راه اندازی شد و در دسترس عموم مردم قرار گرفت. این سامانه زیر نظر سامانه ی ثنا می باشد، بنابراین، یکی از الزاماتی که برای ورود به این سامانه وجود دارد، این است که باید ابتدا ثبت نام سامانه ثنا و احراز هویت حضوری یا احراز هویت غیرحضوری ثنا انجام شود، سپس این برنامه را دانلود نمود و از آن استفاده کرد.
لازم به ذکر است که نسخه موبایل ثنا با نام «عدالت همراه» راه اندازی شده است و تمام مردم می توانند به راحتی این اپلیکیشن را بر روی گوشی های هوشمند خود نصب کنند و از امکانات این اپلیکیشن ثنا یا همان برنامه ثنا استفاده نمایند.

امکانات اپلیکیشن سامانه ثنا

 

امکانات مختلف اپلیکیشن ثنا چیست؟

زمانی که یک اپلیکیشن راه اندازی می شود، اولین چیزی که مورد بررسی عموم قرار می گیرد، امکانات مختلف آن است. اپلیکیشن ثنا نیز دارای امکانات مختلفی است که همگی در راستای قوه قضاییه به افراد ارائه می شود. در حال حاضر امکاناتی که در این اپلیکیشن قرار داده شده است، به شرح زیر می باشد:

  •  دریافت گواهی عدم سوء پیشینه: افرادی که قصد دریافت گواهی عدم سوء پیشینه اینترنتی دارند، می توانند به راحتی و با نصب نسخه موبایل ثنا بر روی گوشی هوشمند خود، درخواست خود را برای گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه در این سامانه ثبت کنند.

  •   اطلاع رسانی پرونده: یکی دیگر از امکانات اپلیکیشن ثنا یا برنامه ثنا ، اطلاع رسانی پرونده ها می باشد. تمامی اطلاعات پرونده های قوه قضاییه که مربوط به فرد می باشد، در این قسمت قرار گرفته است و اگر اطلاعیه های خاصی در رابطه با پرونده وجود داشته باشد، در این قسمت قابل رویت است.

  •  مشاهده ابلاغیه های الکترونیک: همانطور که می دانید چند سالی است که ابلاغیه ها به صورت غیر حضوری به افراد تحویل داده می شوند. یکی از امکانات بسیار مهمی که در نسخه موبایل سامانه ثنا یعنی همان اپلیکیشن عدالت همراه وجود دارد، مشاهده ابلاغیه الکترونیکی قوه قضاییه است. در این قسمت از اپلیکیشن تمامی ابلاغیه های موجود جدید و یا ابلاغیه های گذشته وجود دارد و قابل مشاهده می باشد.

  •  نوبت دهی اینترنتی: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا برای بعضی از مراجعات حضوری، نیاز به دریافت نوبت الکترونیکی می باشد که یکی از امکانات اصلی اپلیکیشن ثنا ( برنامه ثنا )، دریافت نوبت الکترونیکی است.

 

بیشتر بخوانید: سایت پیگیری پرونده شورای حل اختلاف

 

” برای ورود به اپلیکیشن ثنا ، ثبت نام در سامانه ثنا الزامی می باشد. “

 

دانلود برنامه ثنا در موبایل

نسخه موبایل ثنا به نام عدالت همراه دارای امکانات ویژه ای است که در مقاله به آن ها اشاره شد. لذا اگر قصد دریافت این اپلیکیشن و نصب آن را بر روی گوشی های هوشمند خود دارید، می توانید از دو روش زیر استفاده کنید و اپلیکیشن عدالت همراه را دانلود کنید:

دانلود برنامه سامانه ثنا در موبایل

 

روش اول دانلود نسخه موبایل ثنا ؛ استفاده از درگاه ملی قوه قضاییه

برای دانلود نسخه موبایل ثنا به نام اپلیکیشن عدالت همراه می توانید به سایت و درگاه ملی قوه قضاییه به نشانی eadl.ir وارد شوید و از طریق لینک های موجود در این سایت، نسبت به دانلود اپلیکیشن اقدام نمایید. لازم به ذکر است که این اپلیکیشن در دو نسخه اندروید و iOS موجود و قابل دانلود می باشد.

دانلود نسخه موبایل ثنا

 

روش دوم دانلود نسخه موبایل ثنا ؛ دانلود به طور مستقیم

دومین روش برای دانلود اپلیکیشن ثنا این است که شما به برنامه های اندرویدی و یا نسخه سیستم عامل iOS مراجعه کنید و با جستجو برنامه عدالت همراه، این برنامه را دانلود و بر روی گوشی هوشمند خود نصب نمایید. برای راحتی هر چه بیشتر شما، لینک ورود به برنامه های اندرویدی و iOS برای دانلود برنامه ثنا ، برای شما قرار داده شده است.

 

بیشتر بخوانید: دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا

 

نکات مربوط به برنامه ثنا

  •  برنامه ثنا یا اپلیکیشن ثنا به نام «عدالت همراه» یکی از جدیدترین نسخه های اپلیکیشن قوه قضاییه می باشد. در گذشته، اپلیکیشن به نام اپلیکیشن ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه وجود داشت که تنها برای مشاهده ابلاغیه های الکترونیک مورد استفاده قرار می گرفت؛ اما اپلیکیشن عدالت همراه امکانات بیشتری را ارائه می کند.
  •  برای استفاده از اپلیکیشن ثنا یا همان اپلیکیشن عدالت همراه، افراد می بایست ابتدا به سامانه ی ثنا مراجعه کنند و مراحل اولیه و احراز هویت این سامانه را انجام دهند. با این روش آن ها اطلاعات خود را در سامانه ی ثنا ثبت می کنند و رمز عبوری را برای ورود به این سامانه ( رمز عبور ثنا ) دریافت می کنند.
  •  برای ورود به برنامه ثنا ، نیاز است که رمز عبور سامانه ثنا وارد شود و سپس یک رمز عبور یک بار مصرف به شماره تلفن همراهی که در سامانه ثبت شده است، ارسال می شود و هویت فرد برای ورود به سامانه تایید می شود.

منبع : برنامه ثنا

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

http amlak mrud ir

مقدمه

در ابتدای این مقاله و قبل از آنکه به سامانه ملی املاک و اسکان کشور بپردازیم، باید اشاره کنیم که در تاریخ 1399/10/07 قانون مالیات خانه های خالی وضع گردید و بندهای مهمی در آن گنجانده شد تا به واسطه ی اجرای آنها، از خالی ماندن خانه های مالکان و افزایش بی رویه قیمت مسکن در کشور جلوگیری شود. اجرای این قانون به سال 1400 موکول شد و مقرر شد ایجاد سامانه ثبت املاک خالی و تشخیص خانه های خالی به شکل زیر صورت پذیرد:
خانه ای که در شهرهای بالای صد هزار نفر هستند و کمتر از 120 روز سکونت در یک سال (365 روز) داشته باشد خانه خالی محسوب می شود و مالیات آن خانه ، بر مازاد 120 روز محاسبه خواهد شد.

سامانه ملی املاک و اسکان کشور

با ذکر این مقدمه، باید بگوییم که متولی انجام این قانون ، وزارت راه و شهرسازی و سامانه ای بنام سامانه ملی املاک و اسکان کشور می باشد که بر اجرای این قانون نظارت خواهد کرد.
در ادامه این مطلب ، بعد از معرفی سایت ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir و نحوه ورود و ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، چگونگی ثبت املام اصلی و فرعی را شرح خواهیم داد.

 

بیشتر بدانید: سامانه ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه املاک و اسکان کشور چیست؟

همانطور که گفتیم، در راستای انجام قانون مالیات بر خانه های خالی که در سال 1399 تصویب شد، مقرر گردید سامانه ای برای ورود اطلاعات املاک همه ی مردم ایجاد شود. به همین علت بود که سامانه املاک و اسکان به نشانی amlak.mrud.ir ایجاد شد و زیرساخت مناسبی برای ثبت املاک مردم فراهم گردید. اگر شما هم سوال دارید که چه کسانی و از چه تاریخی باید املاک خود را در سامانه ثبت کنند، باید بگوییم که روز 19 فروردین ماه 1400 به عنوان روز شروع این طرح تعیین گردیده و همه مردم مکلف شده اند از این تاریخ به بعد، شروع به ورود اطلاعات خود نمایند. اگر تا 2 ماه بعد از این تاریخ ، ملکی در این سامانه ثبت و تعیین تکلیف نگردد به عنوان خاله خالی محسوب شده و مطابق با قانون ، مالیات مستقیم به آن تعلق می گیرد.

توجه داشته باشید که نه تنها صاحبان خانه ها ، بلکه همه مستاجران نیز باید اقامتگاه اصلی و فرعی خود را در سامانه املاک و اسکان مشخص نمایند. بدین منظور ثبت نام مستاجران در سامانه املاک و اسکان را بخوانید. البته هدف اصلی از این طرح، شناسایی املاک مردم و همچنین مشخص شدن محل اسکان اشخاص است که می تواند در آینده ، علاوه بر موضوع مالیات ها، بر روی تصمیم گیری های دیگر نیز تاثیر گذار باشد. بنابراین ضروری است که همه مردم اطلاعات صحیحی از املاک و سکونتگاه های خود در سامانه ثبت نمایند. البته باید اشاره کنیم که علاوه بر ثبت واحدهای مسکونی، باید واحدهای تجاری و اداری نیز در این سامانه ثبت گردند.

 

مقاله پیشنهادی: سامانه وادانا

 

ورود به سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

برای ورود به سامانه املاک و اسکان ، علاوه بر دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان می توانید از دو طریق اقدام نمایید:

۱- استفاده از موتور جسنجوی گوگل و تایپ کردن عبارت سامانه ملی املاک و یا آدرس amlak.mrud.ir

ورود به سامانه ملی املاک

۲- ورود مستقیم از طریق آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir

توجه داشته باشید که تنها سایت اصلی برای ثبت املاک اصلی و املاک خالی مردم ، همین سامانه املاک و اسکان می باشد.

سایت سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir
پشتیبانی ۵۹۱۹۸--۰۲۱

* به علت کارکرد بهتر سامانه و شلوغ نشدن آن در ساعات مختلف؛ جدول زمان بندی برای ورود به سامانه ثبت ملک تهیه شده است:

آخرین رقم کد ملی سرپرست خانوار تاریخ مراجعه به سامانه
۹ (نه) ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
۱۴۰۰/۰۱/۲۰
۸ ( هشت) ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
۱۴۰۰/۰۱/۲۲
۷ (هفت) ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
۱۴۰۰/۰۱/۲۴
۶ (شش) ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۶
۵ (پنج) ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
۱۴۰۰/۰۱/۲۸
۴ ( چهار) ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
۱۴۰۰/۰۱/۳۰
۳ (سه) ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
۱۴۰۰/۰۲/۰۱
۲ (دو) ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
۱۴۰۰/۰۲/۰۳
۱ (یک) ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
۱۴۰۰/۰۲/۰۵
۱۴۰۰/۰۲/۰۶
۱۴۰۰/۰۲/۰۷
۰ (صفر) ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
۱۴۰۰/۰۲/۰۹
کلیه کد های ملی 

از تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۰  لغایت ۱۱۴۰۰/۰۶/۳ 

 

مقاله پیشنهادی: پیگیری مرسولات پستی

 

ثبت نام در سامانه املاک و اسکان

برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت نام در سامانه املاک و اسکان نیاز است و موارد زیر برای ثبت نام سامانه املاک الزامی است:

  1. ۱ورود شماره موبایلی که بنام خود شخص باشد. ( مقاله استعلام تعداد سیم کارت های من را بخوانید. )
  2. ۲سایر اطلاعات هویتی از جمله کد ملی و مواردی که برای تکمیل پروفایل کاربری مورد نیاز است.

پس از دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان و یا  ورود به سامانه به نشانی amlak.mrud.ir و انتخاب گزینه "ورود به سامانه" ، باید شماره موبایل خود را وارد نمایید:

ثبت نام در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از آنکه شماره موبایل به نام خود را وارد کردید ، باید یکبار کد ملی خود را وارد نمایید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شده و مشخص گردد این کد ملی ، صاحب شماره ی موبایل وارد شده می باشد یا خیر. در صورتی که احراز هویت به درستی صورت گرفت، باید در مرحله ی بعدی ، رمز عبوری برای حساب خود تعیین نمایید. پیشنهاد می شود این رمز عبور قوی باشد و ترکیبی از حروف و اعداد و علامت های خاص را برای این کار در نظر بگیرید:

ثبت نام سامانه املاک و اسکان

بعد از عبور از این مرحله ، ثبت نام برای ثبت ملک در سامانه املاک و اسکان به درستی صورت گرفته و شما می توانید با اطلاعات خود و رمز عبوری که مشخص کرده اید ، وارد سامانه شوید. ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید در صورت فراموشی رمز عبور سامانه، با شماره موبایل خود نسبت به بازیابی رمز عبور خود اقدام نمایید.

 

بیشتر بخوانید: استعلام خلافی خودرو

 

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، برای ثبت ملک در سامانه املاک نیاز است به عنوان اولین اقدام ، نسبت به ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک اقدام کنید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شود. این موضوع، تکمیل کننده ی ثبت نام اولیه شما در سایت می باشد.

بدین منظور، مطابق تصویر زیر، باید اطلاعات مورد نیاز را به درستی وارد کرده و دکمه "ثبت" را بزنید:

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک

اکنون اطلاعات شما به درستی در سامانه ثبت ملک در سامانه املاک درج شده و پروفایل شما تکمیل گردیده است.

حالا می توانید لیست کامل املاک خود را در لیست زیر مشاهده کرده و آنها را تعیین تکلیف نمایید:

تعیین تکلیف ملک در سامانه املاک

منظور از تعیین تکلیف این است که مشخص کنید این ملک کدام یک از حالت های زیر را دارد:

  1.   ۱- مالک هستم
  2.   ۲- بخشی را واگذار کرده ام
  3.   ۳- کل ملک را واگذار کرده ام.
  4.   ۴- این ملک متعلق به من نمی باشد.

شما باید برای هر کدام از املاکی که در لیست آمده است، یکی از حالات بالا را تعیین نمایید.

 

بیشتر بخوانید: صفحه اصلی سامانه صیاد

 

نحوه ثبت اقامتگاه اصلی در سامانه ملی املاک

برای تعیین تکلیف، باید ملک خود را در لیست انتخاب کرده و مشخص نمایید که مالک این ملک هستید و یا به اشتباه در کارتابل شما قرار گرفته است. اگر شما مالک ملکی هستید و این ملک را در لیست خود نمی بینید باید نسبت به افزودن ملک اقدام کنید.

منظور از اقامتگاه اصلی ، ملکی است که در حال حاضر در آن ساکن هستید و در آن زتدگی می کنید. بدین منظور باید یکی از املاک خود را انتخاب کرده و مشخصات مربوط به محل سکونت خود را به شکل زیر تکمیل نمایید:

ثبت اقامتگاه اصلی سامانه املاک

 

ثبت اقامتگاه فرعی در سامانه ملی املاک

منظور از اقامتگاه فرعی ، ملکی است که بصورت موقت در آن ساکن می شوید. مثلا خانه ای در شهر دیگر دارید و سالی چند مرتبه به آن جا سر زده و ساکن می شوید. بنابراین باید ملک موقت خود را نیز تعیین کنید

 

نکات مربوط به ثبت ملک در سایت املاک
  •  بعد از ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، اگر در داخل کارتابل شما ، ملکی وجود داشت که به نام شما نیست ، باید در جلوی آن ملک گزینه "این ملک متعلق به من نمی باشد" را انتخاب کنید.
  •  در صورتی که ملکی را فروخته اید اما هنوز آن ملک را در لیست خود می بینید، باید گزینه "کل ملک را واگذار کرده ام " و یا "بخشی از ملک را واگذار کرده ام" را انتخاب نمایید.
  •  اگر ملک خود را به مستاجر داده باشید باید آن ملک را به نام خود ثبت کنید و گزینه "شخص دیگری ساکن است" را انتخاب نمایید.
  • اگر مستاجر هستید پیشنهاد می شود حتما مقاله ثبت نام وام ودیعه مسکن را مطالعه نمایید.

 

در پایان بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد و استعلام چک در سامانه صیاد

منبع : http amlak mrud ir

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

وام ودیعه مسکن مستاجران یا همان وام اجاره خانه از طرح هایی است که به دنبال شیوع بیماری کرونا از سوی وزارت راه و شهر سازی به منظور کمک به اقشار کم درآمد برای اجاره مسکن راه اندازی شد به این شکل که افراد می توانند تمام یا قسمتی از هزینه ودیعه یا همان اجاره واحد مسکونی خود را در طول مدت اجاره از طریق وام ودیعه مسکن تامین نمایند. طریقه ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن در سنوات گذشته به شکل پیامکی بوده و افراد سرپرست خانوار می بایست در مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن کد ملی خود را به شماره ۳۰۰۰۷۳۶۴۰ به صورت پیامک ارسال می کردند. سپس در سامانه طرح اقدام ملی مسکن اطلاعات خواسته شده را تکمیل می کردند. در صورتی که شرایط متقاضی وام ودیعه اجاره مسکن مورد تایید قرار می گرفت، وام بانک دهنده از طریق پیامک به سرپرست خانوار معرفی می شد و مراحل تکمیل اطلاعات فرد در سامانه نیز باید انجام می شد. اما نحوه ثبت نام وام اجاره مسکن ۱۴۰۰ کمی تغییر کرده و تنها از طریق سامانه وام ودیعه مسکن به آدرس tem.mrud.ir انجام می پذیرد. در این نوشتار قصد داریم در خصوص ثبت نام اینترنتی وام اجاره مسکن ، شرایط وام ودیعه مسکن و مهلت آن و هر آنچه در خصوص وام ودیعه مسکن 1400 باید بدانید صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه وام ودیعه مسکن tem.mrud.ir

همانطور که در قسمت مقدمه اشاره کردیم سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن tem.mrud.ir سامانه ای است که به منظور ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران راه اندازی شده است. برای ورود به سامانه وام ودیعه مسکن مرورگر خود را باز کرده و در قسمت نوار آدرس tem.mrud.ir را وارد کنید. بعد از ورود به این سایت صفحه ای با عنوان سامانه جامع اقدام ملی مسکن برای شما باز می شود که شامل بخش های مختلفی از جمله «ثبت نام تسهیلات کمک هزینه» ، «ثبت نام مسکن ملی» ، «مشاهده و پیگیری درخواست ها» ، «سوالات متداول» و «تماس با ما» است. برای ثبت نام وام اجاره مسکن باید از طریق گزینه «ثبت نام تسهیلات کمک هزینه» و در مهلت ثبت نام وام ودیعه اقدام شود. حتما سوالات زیادی در خصوص شرایط دریافت وام ودیعه مسکن مستاجران ، مدارک لازم برای ثبت نام ، مهلت ثبت نام وام اجاره مسکن و مبلغ وام ودیعه ، تعداد اقساط و سود وام ودیعه و شرایط بازپرداخت آن برایتان مطرح شده است که در ادامه مقاله به همه این موارد خواهیم پرداخت.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام سامانه املاک و اسکان

 

ثبت نام اینترنتی وام اجاره مسکن

در این بخش نحوه ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران به صورت اینترنتی و از طریق سامانه tem.mrud.ir را بررسی می کنیم. برای ثبت نام وام اجاره مسکن طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا وارد سایت tem.mrud.ir شوید . بعد از ورود به سامانه جامع اقدام ملی مسکن صفحه زیر برایتان باز می شود.

    ورود به سامانه ثبت نام ودیعه مسکن

  2. ۲گزینه «ثبت نام تسهیلات کمک هزینه» را انتخاب کنید. 
  3. ۳صفحه ای با عنوان «قوانین و مقررات» برایتان باز می شود که شامل اطلاعاتی در خصوص سقف تسهیلات وام ودیعه مسکن ، میزان سود وام ودیعه و تاریخ سررسید آن ، وثایق لازم برای دریافت وام ودیعه و ... می باشد. بعد از مطالعه دقیق این شرایط و مقررات در پایین صفحه دکمه سبز رنگ «متن بالا را مطالعه کرده و می پذیرم» را انتخاب کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

    پذیرش شرایط وام ودیعه مسکن

  4. ۴حال باید مشخصات فردی خود شامل : استان و شهر محل سکونت ، نام نام خانوادگی ، نام پدر ، شماره شناسنامه و سریال آن ، تاریخ تولد ، جنسیت ، وضعیت تاهل ، اطلاعات محل تولد ، میزان تحصیلات ، شغل و اطلاعات بیمه خود را وارد کرده و گزینه سبز رنگ «مرحله بعد» در پایین صفحه را انتخاب کنید.

    ثبت مشخصات فردی برای ثبت نام وام ودیعه مسکن

  5. ۵در مرحله بعد باید افراد تحت تکفل خود را انتخاب کنید و مشخصات فردی آن ها شامل : نسبت با سرپرست ، نام و نام خانوادگی ، نام پدر ، کد ملی ، شماره شناسنامه ، تاریخ تولد ، جنسیت ، وضعیت تاهل ، اطلاعات محل تولد و ... را وارد نمایید. در صورت بروز اشتباه در هنگام ورود اطلاعات می توانید از گزینه «حذف» استفاده کنید. بعد از افزودن افراد تحت تکفل گزینه سبز رنگ «مرحله بعد» در پایین صفحه را انتخاب کنید.

    افزودن افراد تحت تکفل برای ثبت نام وام اجاره مسکن

  6. ۶در این مرحله پیش نمایش اطلاعات ورودی شما برایتان نمایش داده می شود . در صورت صحیح بودن اطلاعات پیش نمایش تیک پذیرش اطلاعات را فعال کنید و گزینه «مرحله بعد» را بزنید. و در صورت نادرست بودن اطلاعات پیش نمایش به مراحل قبلی برگشته و اطلاعات را اصلاح کنید.

    تایید اطلاعات برای وام ودیعه مسکن 1400

  7. ۷حال وارد مرحله تایید شماره همراه می شوید. در این مرحله باید کد چهار رقمی که به شماره همراه تان ارسال می شود و همچنین کد امنیتی را در قسمت خواسته شده وارد کنید و گزینه «تایید» را بزنید.

    تایید شماره همراه برای درخواست وام اجاره مسکن

  8. ۸به این ترتیب ثبت نام وام ودیعه مسکن شما انجام می شود و شما باید منتظر تایید یا عدم تایید درخواست وام اجاره مسکن خود بمانید.

 

مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن 1400

ثبت نام وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ از ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۳/۲۶ آغاز می شود و کلیه مستاجرانی که شرایط لازم برای دریافت وام اجاره خانه یا همان وام ودیعه مسکن را دارند می توانند از طریق سامانه tem.mrud.ir اقدام به ثبت نام وام ودیعه نمایند. در حال حاضر پایان مهلت ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی اعلام نشده و در صورت اعلام مهلت پایانی و یا تمدید مهلت ثبت نام از طریق همین سایت اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت. البته توجه نمایید که معمولا ثبت نام این طرح، در تابستان اوج می گیرد بنابراین احتمال می رود این طرح تا پایان تابستان امسال فعال و امکان ثبت نام مردم در سامانه فراهم باشد.

 

شرایط وام ودیعه مسکن به مستاجران

همانطور که در بخش های قبلی اشاره شد دریافت وام اجاره مسکن شرایطی دارد و در صورتی که افراد فاقد شرایط ثبت نام وام ودیعه مسکن را انجام دهند وام به آن ها تعلق نخواهد گرفت. در زیر شرایط لازم برای دریافت وام ودیعه مسکن به مستاجران را بررسی خواهیم کرد:

  •   اولین شرط دریافت وام اجاره مسکن متاهل یا سرپرست خانوار بودن متقاضی وام است. این به آن معنی است که وام ودیعه به افرادمجرد و افرادی که سرپرست خانوار نیستند تعلق نمی گیرد.
  •   داشتن اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌­نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و داشتن کد رهگیری برای دریافت وام ودیعه مسکن الزامی است.
  •   یکی دیگر از شرایط لازم برای وام ودیعه مسکن ۱۴۰۰ تاریخ عقد اجاره نامه است. تنها افرادی می توانند وام ودیعه را دریافت کنند که تاریخ عقد اجاره نامه آن ها مربوط به شش ماه اول سال ۱۴۰۰ باشد.
  •   نکته بعدی که بسیار حائز اهمیت است این است که متقاضیان دریافت وام ودیعه اجاره مسکن تنها دو هفته از تاریخی که به شعب بانکی معرفی می شوند فرصت دارند نسبت به تکمیل مدارک و وثایق خود اقدام کنند و در صورتی که تا این تاریخ اقدام نکنند درخواست وام ودیعه مسکن آن ها رد می شود.
  •  نداشتن سابقه مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد و داشتن ۵ سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا از دیگر شرایط دریافت وام ودیعه مسکن است.

 

مبلغ وام ودیعه مسکن و محاسبه سود و اقساط آن

مبلغ وام اجاره مسکن

طبق اظهارات وزارت راه و شهرسازی تسهیلات کمک هزینه اجاره مسکن از محل منابع تخصیصی به واحدهای کسب و کارهای آسیب دیده به کرونا تامین شده است. میزان سقف مبلغ وام ودیعه مسکن در شهرهای مختلف ( بسته به جمعیت شهرها ) متفاوت است. میزان سقف مبلغ وام ودیعه اجاره مسکن در شهرهای مختلف به شرح زیر است:

سقف مبلغ وام ودیعه مسکن
شهر تهران سایر کلان شهرها *** سایر شهرها
۷۰۰ میلیون ریال ۴۰۰ میلیون ریال ۲۵۰ میلیون ریال
*** شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت شامل شهرهای مشهد، اصفهان، کرج، شیراز،تبریز، قم، اهواز، کرمانشاه

 

سود وام ودیعه مسکن

تسهیلات وام ودیعه مسکن با نرخ سود ۱۳ درصد محاسبه می شود. و سر رسید آن نیز پنج ساله می باشد.

 

اقساط وام ودیعه اجاره مسکن

اقساط وام ۷۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن ، ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان می باشد و در واقع سود تسهیلات پرداختی ۱۳ درصد و ۵ ساله است. برای وام های ۴۰ میلیون تومانی و ۲۵ میلیون تومانی نیز به ترتیب ۱.۳۰۰.۰۰۰ میلیون تومان و ۸۴۲.۰۰۰ تومان به عنوان مبلغ قسط ماهانه در نظر گرفته شده است.

 

جاماندگان وام ودیعه مسکن

هنوز شرایط خاصی برای جاماندگان وام ودیعه مسکن اعلام نشده است و بهتر است در موعد مقرر و در اسرع وقت، ثبت نام خود را در سامانه انجام دهید چرا که ممکن است مهلت ثبت نام در سال 1400 تمدید نگردد.

منبع : ثبت نام وام ودیعه مسکن

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

از روزی که اطلاع از سوابق بیمه تامین اجتماعی برای هر فرد بصورت اینترنتی امکان پذری شد ، بسیاری از مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری های بیمه کاهش یافت. این اقدام باعث شد شفافیت بیشتری در مشاهده لیست های بیمه به وجود آید و افراد به راحتی بتوانند از طریق سایت بیمه ، نسبت به دریافت سوباق بیمه خود اقدام کنند. در کنار همه راه های دریافت سوابق بیمه ،  مشاهده سوابق بیمه با موبایل رایج‌‌ ترین و راحت‌‌ ترین روش مشاهده سوابق بیمه است که به دو صورت امکان پذیر است با برنامه تامین اجتماعی من و مشاهده سوابق بیمه با پیامک یا همان کد USSD که برای استفاده هر دو باید در سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کنید. در ادامه این مقاله شما را با نحوه مشاهده سوابق بیمه با موبایل آشنا خواهیم کرد. همچنین خواندن مقالات سایت اظهارنامه مالیاتی ، دانلود نرم افزار مالیات من و مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی را نیز به شما توصیه می کنیم.

 

مقاله پیشنهادی: نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

مشاهده سوابق بیمه در موبایل

طبق قانون کار و رفاه اجتماعی حاکم بر کشور ما (ایران) برای حمایت از کارگران و کارمندان ، کارفرمایان موظفند کارکنان خود را بیمه کنند و برای اینکه بیمه شدگان تامین اجتماعی از واریز حق بیمه خود اطمینان حاصل کنند و از سوابق بیمه خود باخبر شوند سازمان تامین اجتماعی اپلیکیشن تامین اجتماعی من را طراحی کرده است که بر روی گوشی موبایل نصب می‌‌شود و کاربران به راحتی می‌‌توانند مشاهده سوابق بیمه با موبایل را داشته باشند. توجه داشته باشید که برای دریافت سوابق بیمه خود باید در سایت تامین اجتماعی ثبت نام شده باشید و نام کاربری و گذرواژه خود را دریافت کرده باشید.

در صورتی که بازنشسته یا مستمری بگیر تامین اجتماعی هستید مطلب فیش حقوقی مستمری بگیران ما را بخوانید.

 

مقاله پیشنهادی: گذرواژه تامین اجتماعی

 

مشاهده سوابق بیمه با برنامه تامین اجتماعی من

یکی از بهترین روش‌‌ها و در دسترس‌‌ترین روش‌‌های مشاهد سوابق بیمه با موبایل است همانطور که گفتیم سازمان تامین اجتماعی برنامه با عنوان تامین اجتماعی من را برای گوشی موبایل طراحی کرده است لازم به ذکر است برای استفاده از برنامه تامین اجتماعی من ابتدا باید در سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی عضو بشوید. که با ثبت نام در سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی شما نام کاربری و گذرواژه برای استفاده خدمات غیر حضوری را دریافت می‌‌کنید.

پس از ثبت نام سوابق بیمه ، در قسمت  خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی با دانلود و نصب برنامه تامین اجتماعی من قادر به مشاهده سوابق بیمه خواهید شد. خدماتی که در این برنامه وجود دارد برای سه گروه اصلی کاربران تامین اجتماعی یعنی مستمری بگیران ، بیمه شدگان و کارفرمایان می‌‌باشد.   

برای مشاهد سوابق بیمه با موبایل توسط برنامه تامین اجتماعی من باید مراحل زیر را طی کنید.

مراحل مشاهده سوابق بیمه با موبایل با برنامه تامین اجتماعی من

۱پس از نصب برنامه همانطور که در تصویر زیر می‌‌بینید در قسمت خدمات غیر حضوری گزینه بیمه شدگان را انتخاب نمایید.

مشاهده سوابق بیمه با موبایل

۲پس از انتخاب گزینه بیمه شدگان به مرحله بعد انتقال پیدا می‌‌کنید که باید اقدام به وارد کردن کد ملی و گذرواژه ( که هنگام ثبت نام خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی دریافت کردید ) کنید و سپس گزینه استعلام را می‌‌زنید. اگر گذرواژه خود را فراموش کرده اید مقاله بازیابی رمز عبور سوابق بیمه را مطالعه نمایید.

نکته : همان طور که در تصویر می‌‌بینید اگر در سامانه خدمات غیر حضوری ثبت نام نکردید می‌‌توانید اقدام به ثبت نام کنید و گذرواژه دریافت کنید.

مشاهده سوابق بیمه از طریق موبایل

پس از وارد کردن کد ملی و گذرواژه با زدن گزینه استعلام قادر به مشاهده موارد ذیل می‌‌باشند:

 ۱) سابقه و دستمزد

۲) مشخصات کارگاه‌‌های که حضور داشته‌‌اند

۳) مشخصات شعبه 

۴) مشاهده کلیه سوابق

۵) استعلام و مشاهده سوابق درمانی 

۶) مشاهده انواع طرح‌‌ها و خدمات

در این برنامه مستمری بگیران با وارد کردن کد ملی و شماره مستمری (شماره مستمری در صفحه اول دفترچه درمانی قرار دارد ) می‌‌توانند وارد سامانه شوند و از خدمات آن استفاده کنند.

کارفرمایان نیز با وارد کردن کد ملی و گذر وازه ( برای دریافت گذر واژه قبلا در سامانه خدمات غیر حضوری باید ثبت نام کنند و  ابلاغ نامه الکترونیکی را حبا مراجعه حضوری پر کرده باشند) می‌‌توانند استعلام بدهی و اقدام به پرداخت حق بیمه کنند

شایان به ذکر است علاوه بر برنامه تامین اجتماعی من روش دیگری نیز برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل وجود دارد که مشاهده سوابق بیمه با پیامک یا همان کد USSD است.

 

اگر به دنبال دریافت وام ازدواج هستید حتما سامانه وام ازدواج و ثبت نام وام ازدواج را بخوانید.

 

مقاله پیشنهادی: مشاهده سوابق بیمه

 

مشاهده سوابق بیمه با پیامک

همان طور در قسمت برنامه تامین اجتماعی من گفته شد اول قدم برای استعلام سوابق بیمه چه از طریق برنامه تامین اجتماعی من و چه از طریق مشاهده سوابق بیمه با پیامک ثبت نام و عضویت در سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی می‌‌باشد. پس از ثبت نام باید مراحل ذیل را انجام کنید:

۱ابتدا کد دستوری #142* برای مشترکین همراه اول و برای مشترکین ایرانسل و رایتل #4*1420* یا همان #1420* را شماره ‌‌گیری می‌‌کنید سپس همان طور که در شکل می‌‌بینید برای استعلام سوابق بیمه گزینه 1 را انتخاب نمایید.

مشاهده سوابق بیمه با پیامک

۲پس از انتخاب گزینه 1 که استعلام می‌‌باشد برای مشاهده آخرین سابقه خود دوباره گزینه 1 را انتخاب کنید.

مشاهده سوابق بیمه با کد دستوری

۳بعد از انتخاب گزینه 1 یا همان آخرین سابقه باید در مرحله بعد کد ملی را وارد نمایید.

۴پس از وارد کردن کد ملی شما قادر به مشاهده آخرین سابقه بیمه با حقوق و دستمزد و تعداد روز کارکرد خواهید بود.

لازم به ذکر است که شما از طریق این سامانه یعنی مشاهده سوابق بیمه با پیامک یا کد USSD تنها قادر به مشاهده آخرین سوابق بیمه ای خود نیستید می‌‌توانید به موارد ذیل را نیز از طریق این سامانه دسترسی داشته باشید :

قادر به پرداخت حق بیمه 

امکان دریافت اپلیکیشن

امکان نوبت دهی

دریافت فیش مستمری 

دریافت نمونه فرمهای تامین اجتماعی

مشاهده دستمزد مبنای کسر بیمه 

و...

نکته : برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل به روش پیامکی باید کد ملی با سیم کارت مطابقت داشته باشد یعنی کد ملی بیمه شده و سیم کارت گوشی که استفاده می‌‌شود هردو متعلق به یک نفر باشد.

 

بیشتر بخوانید: ثبت اقامتگاه در سامانه املاک

 

سایر روشهای مشاهده سوابق بیمه

به جز دو روش گفته شده در بالا دو روش دیگر نیز برای مشاهده سوابق بیمه وجود دارد که عبارتند از :

۱مراجعه حضوری : که با همراه داشتن کارت ملی و مراجعه به کارگزاری بیمه یا دفتر بیمه امکان پذیر است که ما این روش را توسعه نمی‌‌کنیم چون زمان بر است.

۲پورتال سازمان تامین اجتماعی : با مراجعه به آدرس اینترنتی سازمان تامین اجتماعی با وارد کردن کد ملی و گذرواژه قادر به مشاهده سوابق بیمه می‌‌باشید باید توجه کنید برای دریافت گذر واژه باید قبلا در سامانه خدمات غیر حضوری سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده باشید.

 

با توجه به اجباری شدن ثبت املاک در سامانه املاک توصیه می کنیم سایت ثبت خانه های خالی و ثبت نام مستاجران در سامانه املاک را حتما بخوانید.

منبع : مشاهده سوابق بیمه با پیامک

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

سوابق بیمه

مقدمه

یکی از نیازمندی های بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی همواره مشاهده سوابق بیمه می باشد. مشاهده سابقه بیمه در گذشته به صورت حضوری انجام میشد یعنی افراد می باید در شعب تامین اجتماعی حضور میافتند و درخواست خود را برای دریافت سوابق بیمه به آن ها ارائه می کردند که این امر مستلزم صرف زمان زیادی بود اما امروزه دیگر نیاز به درخواست حضوری نیست و همه افراد می توانند به صورت آنلاین سابقه بیمه خود را مشاهده و دریافت نمایند. از آنجایی که این موضوع مورد سوال بسیاری از کاربران بود موضوع مقاله امروز را به دریافت سوابق بیمه تامین اجتماعی تخصیص داده ایم. 

 

مقاله پیشنهادی: سامانه نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

معرفی روش های مشاهده سوابق بیمه

امروزه، با گسترش دنیای الکترونیک و برنامه های اندرویدی، مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی از راه های مختلفی امکان پذیر شده است. طبیعتا یکی از راه های گرفتن سابقه بیمه مراجعه حضوری به مراکز منتخب است؛ اما شما می توانید به راحتی برای مشاهده سریع سوابق بیمه به صورت غیرحضوری و در خانه خود اقدام کنید. مشاهده سریع سوابق بیمه با سه روش زیر امکان پذیر است.

روش های مشاهده سوابق بیمه شدگان

۱مراجعه به سایت بیمه تامین اجتماعی و ورود به قسمت سوابق بیمه با کد ملی

۲نصب اپلیکیشن سازمان تامین اجتماعی و مشاهده سوابق بیمه

۳گرفتن کد USSD از طریق تلفن همراه و مشاهده سابقه بیمه

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای مشاهده سریع سوابق بیمه مراجعه به سایت تامین اجتماعی است. کافی است لینک https://account.tamin.ir/auth/login را باز کنید و وارد صفحه مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی شوید. نکته حائز اهمیت این است که برای مشاهده سابقه بیمه باید قبلا در این سایت ثبت نام کرده باشید. اگر تا به حال در سایت تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید، این روش برای شما امکان پذیر نخواهد بود؛ اما نگران نباشید ما طریقه ثبت نام در این سایت را به شما آموزش خواهیم داد.

مراحل ثبت نام در سایت تامین اجتماعی برای مشاهده سوابق

۱ابتدا وارد لینک https://account.tamin.ir/auth/login شوید.

۲در این اینجا کافیست کد ملی و شماره تلفن همراه خود که به نام شماست را وارد کنید.

ثبت نام برای مشاهده سوابق بیمه

۳با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه وارد مرحله بعدی می شوید.

۴در مراحل بعد کافیست اطلاعات شناسنامه ای و گذرواژه خود را انتخاب کنید.

۵پس از وارد کردن اطلاعات، ثبت و ارسال درخواست را بزنید. به همین راحتی شما در این سایت ثبت نام کرده اید.

 

بیشتر بخوانید: استعلام خلافی خودرو

 

مشاهده سابقه بیمه از طریق سایت تامین اجتماعی

برای مشاهده سوابق بیمه با کد ملی باید قبلا در سایت تامین اجتماعی همانطور که توضیح دادیم، ثبت نام کرده باشید. اگر ثبت نام سوابق بیمه خود را انجام داده اید، کافیست وارد لینک https://account.tamin.ir/auth/login شوید.

۱صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما باز می شود. در اولین ردیف باید کد ملی خود را وارد کنید. در ردیف دوم نیز گذرواژه تامین اجتماعی که در هنگام ثبت نام وارد سایت کرده اید را وارد کنید. 

مشاهده سابقه بیمه از طریق سایت تامین اجتماعی

۲پس از گذشت زمانی شما وارد سوابق بیمه خود می شوید که اطلاعات شما را در بر دارد.

۳اگر گذرواژه خود را فراموش کرده اید، بر روی بازیابی گذرواژه سوابق بیمه کلیک کنید. با وارد کردن کد ملی صحیح خود گذرواژه شما برای شما ارسال می شود.

 

بیشتر بخوانید: دریافت فیش حقوقی بازشستگان

 

مشاهده سوابق بیمه از طریق گوشی

اگر به هر دلیلی روش قبلی و سایت تامین اجتماعی برای شما مناسب نبود، نگران نباشید. برای مشاهده سوابق بیمه دو راه دیگر وجود دارد که با کمک تلفن همراه انجام می شود.

مشاهده سوابق بیمه با کد USSD

اگر دسترسی به کامپیوتر ندارید و نیاز به مشاهده سوابق بیمه با موبایل خود را دارید و به اینترنت دسترسی ندارید بهتر از کد دستوری استفاده کنید. کد USSD به کدی گفته می شود که از طریق تلفن همراه گرفته می شود و با علامت * آغاز و با علامت # تمام می شود. برای مشاهده سابقه بیمه از طریق این کد کافیست کدهای زیر را بسته به نوع سیم کارت خود شماره گیری کنید. 

۱سیم کارت های همراه اول: کد دستوری #142* را در گوشی خود وارد کنید.

۲سیم کارت های ایرانسل و رایتل: کد دستوری #4*1420* را در گوشی خود وارد کنید.      

۳پس از زدن کد دستوری بالا موارد زیر در تلفن همراه شما نمایش داده خواهد شد.

مشاهده سوابق بیمه با کد USSD

۴برای استعلام وضعیت بیمه خود گزینه 1 را وارد کنید و Send را بزنید.

۵در مرحله بعد تمام خدمات استعلامی از جمله آخرین سابقه، آخرین مستمری، استحاق درمان و رابطه بیمه ای برای شما نمایش داده می شود. اگر می خواهید سوابق بیمه خود را مشاهده کنید گزینه 1 را وارد کنید.

۶در این مرحله از شما کد ملی خواسته می شود. کد ملی را وارد کنید و Send را بزنید.

۷پس از وارد کردن کد ملی، پیامکی حاوی اطلاعات درخواستی شما بر روی موبایلتان ارسال می شود.

۸اگر پیامکی مبنی بر اینکه شما در سایت تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید، آمد. همانطور که توضیح دادیم باید از طریق سایت تامین اجتماعی وارد صفحه ثبت نام شوید و اطلاعات لازم را وارد کنید.

 

مشاهده سابقه بیمه با برنامه تامین اجتماعی من

اپلیکیشن های زیادی برای مشاهده سوابق بیمه موجود هستند؛ اما هیچ کدام به اندازه اپلیکیشن تامین اجتماعی من قابل اعتماد نیستند. برای مشاهده سابقه بیمه با کمک برنامه تامین اجتماعی من کافیست این برنامه را از طریق لینک https://cafebazaar.ir/app/ir.sso.mobile دریافت کرده و اقدام به نصب آن فرمایید.

نصب اپلیکیشن تامین اجتماعی من در کافه بازار

برای مشاهده سوابق بیمه خود کافیست به روش زیر عمل کنید.

۱پس از نصب این برنامه و وارد شدن به آن، با صفحه زیر مواجه می شوید.

مشاهده سوابق بیمه با تامین اجتماعی من

۲با توجه به نیازتان کافیست یکی از گزینه های بالا را وارد کنید. به طور مثال اگر قصد استعلام سوابق بیمه ای خود را دارید باید بر روی گزینه بیمه شدگان کلیک کنید. 

۳پس از کلیک روی این گزینه صفحه ای را مشاهده می کنید که از شما کد ملی، گذرواژه و شماره تلفن همراه می خواهد. 

مشاهده سابقه بیمه با برنامه تامین اجتماعی من

۴نکته مهم اینجاست که برای استعلام سوابق بیمه از طریق این برنامه باید قبلا در سایت سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده باشید.

•••​ نکته: از نکات مهم برای استفاده از خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی ثبت نام اولیه در سایت تامین اجتماعی است. یک بار برای همیشه در این سایت ثبت نام کنید و به مراکز مربوطه مراجعه نکنید.

 

در پایان با توجه به اجباری شدن ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان ثبت نام مستاجران در سامانه املاک و سامانه ثبت املاک خالی را حتما بخوانید. 

منبع : سوابق بیمه

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

سیم کارت های اعتباری ایرانسل، یکی از پرطرفدارترین سیم کارت ها می باشند. همانطور که می دانید برای استفاده از این سیم کارت ها نیاز است که افراد از روش های مختلف مانند سایت ایرانسل، سایت های خرید شارژ و ... سیم کارت خود را در مبلغ های مختلف شارژ کنند؛ اما آیا می توان از باقیمانده شارژ ایرانسل استعلام گرفت؟ بله، روش های مختلفی برای مشاهده و استعلام اعتبار ایرانسل وجود دارد که هر کدام از افرادی که دارای سیم کارت اعتباری ایرانسل هستند، می توانند با کمک این روش ها، از وضعیت شارژ باقیمانده سیم کارت ایرانسل مطلع شوند. در این مقاله قصد داریم روش هایی مختلفی که با کمک آن ها می توان استعلام اعتبار ایرانسل را انجام داد ذکر کنیم. بنابراین، اگر دارای سیم کارت اعتباری ایرانسل هستید و نمی دانید که چگونه از وضعیت اعتبار سیم کارت ایرانسل خود مطلع شوید و به دنبال راهی برای اطلاع از باقیمانده شارژ ایرانسل خود هستیدحتما تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

نحوه استعلام اعتبار ایرانسل

حتما برای شما پیش آمده است که یک تماس مهم در پیش داشته باشید، ولی ندانید که وضعیت شارژ باقیمانده سیم کارت شما چگونه است و آیا می توانید با اعتبار باقیمانده خود یک تماس تلفنی داشته باشید یا خیر! در این مواقع، بهترین روش برای برطرف کردن مشکل شما این است که از روش های استعلام اعتبار ایرانسل استفاده کنید و از وضعیت باقیمانده شارژ ایرانسل خود مطلع شوید.
روش های مختلفی برای مشاهده شارژ باقیمانده ایرانسل وجود دارد که هر کدام از افراد می توانند بسته به شرایط و نوع گوشی های همراه خود از یکی از روش ها استفاده کنند. به طور کلی، همه افراد با انواع گوشی های هوشمند می توانند از اعتبار سیم کارت خود مطلع شوند؛ چرا که دو روش کلی برای استعلام اعتبار ایرانسل وجود دارد. این دو روش موارد زیر هستند:

 

استعلام اعتبار ایرانسل با کمک اینترنت:

بیشتر افراد در جامعه گوشی هوشمند دارند و می توانند با کمک گوشی های هوشمند خود به مرورگرها وارد شوند، برنامه نصب کنند و از آن استفاده کنند. به همین خاطر یکی از روش هایی که می توان با کمک آن از وضعیت اعتبار و باقیمانده شارژ ایرانسل آگاه شد، استفاده از اینترنت و نصب برنامه ایرانسل من می باشد.

 

 

استعلام اعتبار ایرانسل با کمک کدهای دستوری:

هنوز هم ممکن است بعضی از افراد گوشی هوشمند نداشته باشند و از گوشی های قدیمی استفاده کنند؛ در این روش افراد می توانند با کمک کدهای دستوری موجود، به راحتی استعلام شارژ باقیمانده ایرانسل را بدون هیچ گونه نیاز به اینترنت یا گوشی های هوشمند انجام دهند.

 

بیشتر بخوانید: به نام زدن سیم کارت ایرانسل

 

اطلاع از باقیمانده شارژ ایرانسل

با توجه به مطالب ذکر شده، می توان دو روش کلی برای استعلام اعتبار ایرانسل ذکر کرد. اولین روش مربوط به اپلیکیشن اپراتور ایرانسل است و دومین روش مربوط به کدهای دستوری این اپراتور می باشد. در ادامه به تفکیک روش استفاده از هر کدام از این روش ها را توضیح می دهیم:

 

استعلام باقیمانده شارژ ایرانسل با کمک برنامه ایرانسل من

برنامه ایرانسل من یک برنامه کاربردی با کاربری بسیار آسان است؛ بنابراین، توصیه می کنیم که این برنامه را بر روی گوشی های خود نصب کنید و از امکانات فوق العاده آن استفاده کنید. یکی از امکانات این اپلیکیشن این است که افراد می توانند در لحظه و تنها با وارد شدن به برنامه ایرانسل من، از وضعیت و مقدار باقیمانده شارژ  خودشان مطلع شوند.

اطلاع از باقیمانده شارژ ایرانسل

خوشبختانه برنامه ایرانسل من در سه نسخه وب، اندروید و iOS موجود است. بنابراین، کاربران تمام گوشی های اندرویدی و iOS می توانند با کمک این برنامه شارژ و اعتبار ایرانسل خود را مدیریت کنند و بدون هیچ گونه نگرانی به امور روزمره خود بپردازند. برای دانلود برنامه ایرانسل من می توانید به لینک زیر وارد شوید و از طریق سایت ایرانسل این برنامه را به صورت کاملا امن دانلود کنید.

دانلود برنامه ایرانسل من

استعلام باقیمانده شارژ ایرانسل با کمک کدهای استعلام اعتبار ایرانسل

دومین روش که بیشتر برای افرادی کاربرد دارد که به اینترنت دسترسی ندارند، ساده ترین روش برای استعلام شارژ ایرانسل می باشد. افرادی که قصد استفاده از این روش را دارند، می توانند با هر نوع گوشی مانند گوشی های هوشمند یا گوشی های قدیمی اقدام به شماره گیری کد استعلام اعتبار ایرانسل کنند و از وضعیت شارژ باقیمانده خود مطلع شوند.
ممکن است کدهای زیادی برای استعلام اعتبار ایرانسل وجود داشته باشد؛ اما مهم ترین کد برای استعلام شارژ باقیمانده ایرانسل کد زیر می باشد. می توانید کد زیر را در گوشی های خود شماره کنید و از وضعیت شارژ باقیمانده سیم کارت خود مطلع شوید.
  2#*1*555*

کدهای استعلام باقیمانده شارژ ایرانسل

 

بیشتر بخوانید: انتقال شارژ خط به خط ایرانسل

 

استعلام اینترنت ایرانسل

استعلام اینترنت ایرانسل نیز یکی از مشکلات رایج برای بعضی از افراد با سیم کارت های اعتباری و یا دائمی ایرانسل است. برای استعلام اینترنت ایرانسل روش های مختلفی وجود دارد که بازهم افراد می توانند بسته به سلیقه و راحتی خود یکی از روش های موجود را برای مشاهده وضعیت اینترنت ایرانسل انتخاب کنند.
اولین روش برای استعلام اینترنت ایرانسل این است که افراد برنامه ایرانسل من را بر روی گوشی های هوشمند خود نصب کنند. با نصب برنامه ایرانسل من می توانید در صفحه اولیه این برنامه، تمامی بسته های اینترنت، مکالمه و یا حتی پیامک را مشاهده کنید. در این قسمت میزان گیگ مصرف شده اینترنت ایرانسل و مقدار گیگ باقیمانده به صورت کاملا واضح نشان داده می شود و افراد می توانند با کمک این برنامه وضعیت مصرف خود را مشاهده و آن را مدیریت کنند. استفاده از برنامه ایرانسل من این مزیت را دارد که افراد بتوانند بدون هیچ گونه دغدغه و تفاوتی در بین سیم کارت های اعتباری یا دائمی ایرانسل، از وضعیت اینترنت خود مطلع شوند.
البته به غیر از برنامه ایرانسل من، روش های مختلف دیگری برای استعلام بسته اینترنت ایرانسل وجود دارد که یکی از مهم ترین این روش ها، استفاده از کدهای دستوری می باشد که در ادامه مقاله کدهای دستوری استعلام اینترنت ایرانسل را برای هر یک از سیم کارت های اعتباری و دائمی ذکر می کنیم:

استعلام اینترنت ایرانسل

کد مانده اینترنت ایرانسل

به غیر از روش ذکر شده و استفاده از برنامه ایرانسل من برای مشاهده باقیمانده اینترنت ایرانسل ، روش دیگری نیز برای استعلام اینترنت ایرانسل وجود دارد که همان استفاده از کد مانده اینترنت ایرانسل است. این روش یک روش سریع است که شما می توانید با کمک آن از وضعیت بسته اینترنتی خود مطلع شوید؛ اما یک عیب برای استفاده از این روش وجود دارد که آن هم این است که افراد نمی توانند به سادگی جزئیات مصرف اینترنت خود را مشاهده کنند. در صورتی که در برنامه ایرانسل من، امکان مشاهده جزئیات بسته اینترنتی و زمان باقیمانده آن وجود دارد.
به هر حال، ممکن است بعضی از افراد امکان نصب برنامه ایرانسل من را بر روی گوشی های هوشمند خود نداشته باشند؛ در این گونه مواقع بهترین راه استفاده از کدهای دستوری ایرانسل می باشد.
به طور کلی دو نوع کد دستوری برای سیم کارت های اعتباری و سیم کارت های دائمی ایرانسل وجود دارد که در ادامه به تفکیک آن ها را ذکر می کنیم:

  •  کد دستوری برای استعلام مانده اینترنت ایرانسل برای سیم کارت های دائمی: افرادی که دارای سیم کارت های دائمی ایرانسل هستند، می توانند به راحتی با شماره گیری کد زیر از وضعیت بسته اینترنت خود مطلع شوند.
      4#*1*555*

  •  کد دستوری برای استعلام مانده اینترنت ایرانسل برای سیم کارت های اعتباری: افرادی که قصد مشاهده وضعیت بسته اینترنت خود را دارند و سیم کارت آن ها از نوع اعتباری است می توانند از طریق کد دستوری زیر، اقدام به مشاهده وضعیت باقیمانده اینترنت سیم کارت خود کنند.
      4#*1*555*

 

استعلام وضعیت بسته های ترکیبی ایرانسل

یکی از انواع بسته های ایرانسل، بسته های ترکیبی می باشد. در واقع، این بسته ها شامل بسته های مکالمه، بسته پیامک و بسته اینترنت است. برای خرید بسته اینترنت ایرانسل و استعلام بسته های ترکیبی ایرانسل نیز روش های مختلفی وجود دارد که باز هم یکی از ساده ترین و بهترین روش ها دانلود اپلیکیشن ایرانسل من و استفاده از آن برای مشاهده وضعیت بسته های ترکیبی است. استفاده از برنامه ایرانسل من این امکان را به شما می دهد که بتوانید جزئیات بیشتری را از میزان مصرف خود در بسته های مکالمه، پیامکی و اینترنت به دست بیاورید.
اما باز هم امکان مشاهده وضعیت بسته های ترکیبی از طریق کدهای دستوری ایرانسل وجود دارد. بنابراین، افرادی که قصد مشاهده و اطلاع از وضعیت بسته های ترکیبی ایرانسل را دارند می توانند با کمک کد USSD زیر و شماره گیری کردن آن در گوشی های خود، از آخرین میزان مصرف خود در هر یک از بسته های ترکیبی مطلع شوند.
  10#*141*

استعلام اعتبار ایرانسل و استعلام اینترنت ایرانسل از طریق اینترنت و یا از طریق کدهای USSD انجام می شود.

منبع : استعلام اعتبار ایرانسل

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

پیگیری گذرنامه

 

مقدمه

گذرنامه مهمترین مدرک هر فرد از دید بین المللی محسوب می شود. در کلام ساده تر تنها اوراق هویتی که در سراسر دنیا مورد تایید قرار دارد و به واسطه آن نسبت به هویت شما اطمینان پیدا می کنند، چیزی جز گذرنامه نیست. از این رو بر اساس قوانین بین المللی هر فردی که تابعیت هر کشوری را دارد بر اساس گذرنامه یا پاسپورت او شناخته می شود. بنابراین دریافت پاسپورت برای خروج از کشور و ورود به کشور دیگر الزامی است. اداره صدور گذرنامه مسئول بررسی مدارک هویتی و صدور گذرنامه برای افراد است. اما از زمان دریافت مدارک تا زمان صدور پاسپورت چند روز فاصله زمانی وجود دارد ( ۵ تا ۷ روز ). اما گاهی اوقات این فاصله بیش از حد به طول می انجامد و یا این که شاید مشکلی در صدور گذرنامه ایجاد شده باشد. در این حالت بهترین راه پیگیری تاخیر گذرنامه و رهگیری گذرنامه از طرق مختلف است. در ادامه سعی کردیم راه های مختلفی را جهت پیگیری گذرنامه ارائه کنیم. با ما همراه باشید. 

رهگیری گذرنامه اینترنتی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

رهگیری گذرنامه اینترنتی

در گذشته نه چندان دور برای رهگیری گذرنامه باید به اداره صدور گذرنامه می رفتیم و در صفی طولانی منتظر می ماندیم تا یک اپراتور با دریافت مدارک هویتی ما بررسی کند که چرا بعد از گذشت زمان لازم هنوز گذرنامه به دست ما نرسیده است.
اما امروزه با پیشرفت قابل توجهی که در حوزه های مختلف از جمله اینترنت صورت گرفته است بسیاری از ادارات و ارگان ها نسبت به استفاده از این امکان اقدام کرده اند.
نکته مثبتی که رهگیری اینترنتی گذرنامه و بسیاری دیگر از کارها و پیگیری های اینترنتی داشته این است که عملا نیاز به پیگیری حضوری را از بین برده است و تمام کار پیگیری توسط یک صفحه و سایت اینترنتی و به سرعت انجام می گیرد. بنابراین دیگر لازم نیست برای پیگیری تاخیر گذرنامه خود در صف های طولانی بایستید.
تا چند وقت گذشته شما می توانستید با مراجعه به سایت tiznet.ir و با وارد کردن کد ملی و شماره تماس خود نسبت به رهگیری گذرنامه خود اقدام کنید. اما این سایت چند وقتی است که از دسترس خارج شده است و اداره گذرنامه و پلیس ۱۰+ هنوز سایت جایگزینی اعلام نکرده اند. با توجه به این که راه ها و سامانه های دیگر برای رهگیری گذرنامه وجود دارد به نظر می رسد که این سایت کارایی خود را از دست داده است و دیگر نیازی به حفظ و نگهداری از آن نمی رود. چرا که مسائل امنیتی سایت و نگهداری و به روز رسانی سایت خود هزینه ای هنگفت دارد. از این رو بهتر است برای رهگیری و پیگیری گذرنامه از طرق دیگر اقدام کنید. می توان از جمله این راه های غیر حضوری به سامانه رهگیری گذرنامه و پیامک رهگیری گذرنامه اشاره کرد. در ادامه بیشتر با این موارد آشنا خواهیم شد.

نحوه پیگیری گذرنامه با کد ملی

 

بیشتر بخوانید: رهگیری مرسوله پستی

 

نحوه پیگیری گذرنامه با کد ملی

قبل از آن که بخواهیم راجع به سامانه های دیگر رهگیری گذرنامه صحبت کنیم. باید به این نکته اشاره کنیم که تمامی این سامانه ها چه به صورت حضوری و چه به صورت غیر حضوری با کد ملی کار می کنند. در واقع شما با ارائه کد ملی خود می توانید نسبت به آخر و عاقبت صدور پاسپورت خودتان اطلاع پیدا کنید.
از این رو چند نکته مهم را قبل از بررسی پیگیری گذرنامه با کد ملی را ذکر می کنیم. مهم ترین نکته این است که به جز سامانه رهگیری گذرنامه بسیاری از سامانه های پیگیری مانند پیگیری وضعیت نظام وظیفه و ... از کد ملی استفاده می کنند. بنابراین همیشه یادتان باشد که کد ملی خود را بی دلیل در اختیار دیگران نگذارید. زیرا آن ها با در اختیار داشتن کد ملی شما تا حدودی می توانند نسبت به اعلام وضعیت های شما دسترسی داشته باشند.
گرچه بسیاری از این سامانه ها مانند پیگیری گذرنامه از ترفندی جالب استفاده می کنند. در واقع این سامانه ها بر اساس شماره تماس ثبت شده در سیستم اقدام به سرویس دهی به کد ملی مزبور می کنند. یعنی علاوه بر این که فرد دیگری باید کد ملی شما را در اختیار داشته باشد باید خط تلفن ثبت شده شما در سیستم را نیز در اختیار داشته باشد تا بتواند وارد سیستم های مختلف و مرتبط شود. با این حال بهتر است شما همیشه جانب احتیاط را داشته باشید و نگذارید که کد ملی شما بی دلیل در اختیار دیگران قرار بگیرد. با در نظر گرفتن این نکته سراغ سامانه و پیامک رهگیری گذرنامه می رویم. در هر دو حالت شما نیاز به استفاده از کد ملی هستید. با ما همراه باشید.

پیگیری گذرنامه از سامانه گذرنامه

 

بیشتر بخوانید: سامانه میخک

 

پیگیری گذرنامه از سامانه گذرنامه

یکی از خدمات جذابی که توسط پلیس، راه اندازی شده، سامانه #110* است. این سامانه به نوعی طراحی شده است که توسط گوشی های معمولی و ساده نیز قابل استفاده باشد. در نظر داشته باشید که این سامانه به جز رهگیری گذرنامه ، خدمات دیگری نیز به مخاطبان و مشترکان ارائه می دهد که در این جا به آن ها نمی پردازیم.
شما بعد از شماره گیری کد گفته شده و زدن دکمه تماس وارد صفحه ای می شوید که چند گزینه رو به روی شما نشان می دهد. این گزینه ها عبارتند از:

  •   1- پلیس ۱۰+
  •   2- خدمات راهور
  •   3- کلانتری و پاسگاه
  •   4- پلیس آگاهی

با شماره گیری عدد 1، وارد خدمات پلیس ۱۰+ خواهید شد. در این حالت وارد صفحه زیر خواهید شد:

  •   1- عضویت در خبرنامه
  •   2- مدارک مورد نیاز
  •   3- نزدیک ترین دفتر پلیس ۱۰+
  •   4- وضعیت مدارک

با ارسال عدد 4 وارد بخش پیگیری مدارک خواهید شد. در این جا نیز گزینه های زیر برابر شما وجود دارد:

  •   1- کارت پایان خدمت
  •   2- گواهینامه
  •   3- گذرنامه
  •   4- اجازه خروج از کشور

کاملا مشخص است که برای رهگیری گذرنامه باید شماره 3 را ارسال کنید. در این جا به صفحه دیگری خواهید رفت که از شما کد ملی می خواهد. با ارسال کد ملی وضعیت رهگیری گذرنامه به شما نمایش داده خواهد شد.
در نظر داشته باشید که رهگیری گذرنامه توسط این سامانه USSD تنها بر اساس کد ملی می باشد و ربطی به شماره تماس ثبت شده یا مورد دیگری نخواهد داشت.

پیگیری گذرنامه از طریق پیامک

 

پیگیری گذرنامه از طریق پیامک

سازمان پلیس راهی دیگری برای پیگیری گذرنامه و پیگیری سایر خدمات پلیس ارائه کرده است. این راه استفاده از پیامک می باشد. در واقع شما با ارسال پیامک به سرشماره ای مشخص درخواست رهگیری گذرنامه از طریق پیامک خود را می کنید. در این حالت شماره تماسی که شما با آن اقدام به ارسال پیامک می کنید، باید در سیستم ثبت شده باشد. در غیر این صورت رهگیری گذرنامه بی پاسخ خواهند ماند.
برای این کار شما به سرشماره 1100 عدد 1 را ارسال می کنید. بعد از ارسال این عدد پیامکی به شما ارسال می شود که طی آن اعلام می کند  برای دریافت خدمات باید در سامانه مزبور عضو شوید. هزینه عضویت در سامانه روزانه ۱۵۰ تومان خواهد بود.
با ارسال عدد 5 موافقت خودتان را برای استفاده از این سامانه با شرایط گفته شده اعلام می کنید. بعد از این مرحله پیامک نحوه استفاده از سامانه و رهگیری گذرنامه به شما ارسال می شود. شما با ارسال عدد مشخص می توانید نسبت به رهگیری گذرنامه خود اقدام کنید. توجه داشته باشید اگر بعد از رهگیری گذرنامه نیاز به ادامه خدمات این سامانه نداشته باشید می توانید با ارسال عدد 2 به همین سرشماره این سامانه را غیر فعال کنید.
جدیدا سامانه به روز تر با هزینه ۱۰۰ تومان روزانه با شماره 1100300 نیز ارائه شده است که تقریبا همان شرایط گفته شده در بالا نیز برای این سرشماره و سامانه نیز صدق می کند.

دلایل نرسیدن گذرنامه

 

دلایل نرسیدن گذرنامه

به طور کلی دلایل نرسیدن گذرنامه و تاخیر گذرنامه می تواند کاملا متنوع و متفاوت باشد. اما چند دلیل اصلی و عمده که بسیار رایج است باعث می شود که گذرنامه دیر به دست صاحبش برسد و یا به طور کامل به دست فرد نرسد. اولین دلیل تاخیر گذرنامه را شما باید از طریق پست محل خود پیگیری کنید. اگر از طریق استعلام های انجام شده، کد رهگیری پستی به شما داده شد، شما با استفاده از این کد می توانید نسبت به وضعیت گذرنامه خود اطلاع کسب کنید. بسیار اتفاق می افتد که گذرنامه به درب منزل شما ارسال شده است اما شما در خانه نبودید و این باعث شده است که گذرنامه به اداره پست برگشت بخورد. یادتان باشد که گذرنامه جزو مدارک شخصی و بسیار مهم محسوب می شود. از این رو ماموران پست وظیفه دارند که تنها و تنها این مدرک را با مشاهده مدارک هویتی در اختیار فرد بگذارند.
گاهی اوقات نیز پیش می آید که فرد از طرف مراجع قضایی ممنوع الخروج شده باشد و اجازه داشتن گذرنامه به وی داده نمی شود. نحوه استعلام ممنوع الخروجی را در این خصوص بخوانید. از این رو به طور کلی صدور گذرنامه منتفی می شود. اگر گذرنامه شما در پست نباشد و توسط استعلام های گرفته شده از سامانه های گفته شده مورد خاصی به شما ابلاغ نشد، به نظر می آید که باید به صورت حضوری نسبت به پیگیری تاخیر گذرنامه اقدام کنید.

نکته مهمی که باید نسبت به یادآوری آن اقدام کنیم این است که شما هنگام ثبت نام برای دریافت گذرنامه مدارک مختلفی را ارائه می دهید و در قبال این مدارک ارائه شده و وجوه پرداخت شده کد رهگیری به شما تعلق می گیرد. این کد و برگه مربوط به آن را تا لحظه دریافت گذرنامه در جای امن نگه دارید. در صورتی که گذرنامه شما بعد از مدت زمان مشخصی به دستتان نرسید این برگه می تواند معجزه هایی در این زمینه انجام بدهد.

منبع : پیگیری گذرنامه

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

tracking.post.ir

مقدمه

با پیشرفت و مدرن شدن جوامع، خدماتی جدیدی برای حمل بسته های افراد در سریع ترین زمان ممکن به وجود آمده است. پست کردن یک مرسوله کاری است که امروزه بسیار رواج دارد؛ اما هنوز هم برای پست مرسولات با ارزش و گران قیمت نگرانی وجود دارد. شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده که برای ارسال یک بسته وقت کافی ندارید و نگران هستید که هر چه زودتر بسته ارسالیتان به دست طرف مقابلتان برسد؛ اما از کجا باید متوجه شویم که بسته پستی ارسال شده ما، در چه وضعیتی قرار دارد؟ آیا از شهر خودمان خارج یا وارد شهر مقصد شده است؟ پیگیری مرسوله پستی خدمتی از شرکت ملی پست کشور عزیزمان ایران است که به راحتی می توانید به وسیله آن از وضعیت مرسولات ارسالی خود مطلع شوید. در صورتی که نیاز به مراجعه به مراکز تعویض پلاک و یا معاینه فنی خودرو دارید توصیه می کنیم مطالب تعویض پلاک اینترنتی و سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو را مطالعه کنید.

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

روش های پیگیری مرسولات پستی

اگر شما هم طرفدار خرید از سایت ها و پیج های اینترنتی هستید، حتما با پست و رهگیری مرسوله پستی سر و کار داشته اید. شاید خریداری کردن یک وسیله از اینترنت کار ساده ای به نظر برسد، اما مشکلات خود را دارد. گاهی اوقات هم نگران مرسولات پستی مهمی مانند کارت پایان خدمت، گذرنامه، گواهینامه و ... هستید که هنوز به دست شما نرسیده است. به طور کلی مرسولات پستی دو نوع هستند که برای پیگیری هر کدام روش متفاوتی وجود دارد.

۱مرسولات پستی: این مرسولات، مرسولاتی هستند که توسط شرکت ملی پست دریافت می شوند و با یک کد رهگیری ۲۰ رقمی می توان آن ها را پیگیری کرد.

۲مرسولات پستی سازمانی: این مرسولات توسط سازمان ها پست می شوند و روش پیگیری آن ها با مرسولات پستی معمولی متفاوت است. بطور نمونه پیگیری کارت ماشین و رهگیری گواهینامه در زمره ی این مرسولات سازمانی است.

خوشبختانه برای رفع نگرانی از هر نوع مرسوله پستی، روش های مختلفی وجود دارد که در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد.

 پیگیری مرسولات پستی با کد رهگیری: این روش مخصوص مرسولات پستی ساده است و مربوط به رهگیری مرسوله پستی مانند گواهینامه، کارت پایان خدمت و ... نمی شود.

 پیگیری مرسولات پستی با کد ملی: این روش مخصوص مرسولات پستی سازمانی است و با کمک کد USSD می توان به راحتی این مرسولات را پیگیری کرد.

 

اگر قصد ارسال اظهارنامه مالیاتی امسال خود را دارید خواندن مقالات سایت اظهارنامه مالیاتی ، نرم افزار اظهارنامه مالیاتی و مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی را نیز به شما توصیه می کنیم.

 

بیشتر بخوانید:  رهگیری مرسولات تیپاکس

 

پیگیری مرسوله پستی با کد رهگیری

پیگیری مرسوله پستی با کد رهگیری از طریق سامانه مرسولات شرکت ملی پست

اگر از هر جایی خرید اینترنتی کرده اید و یک کد پیگیری ۲۰ رقمی در اختیار شما گذاشته شده است یا یک مرسوله را خودتان برای یک شهر دیگر از طریق دفاتر خدماتی و پستی، پست کرده اید و باز هم یک کد 20 رقمی در دست دارید، اصلا نگران نباشید! می توانید به راحتی با روش زیر مرسولات خود را پیگیری کنید.

سامانه رهگیری مرسولات پستی

۱معمولا وقتی با مراجعه به دفاتر خدماتی، خودتان یک بسته را پست می کنید، یک پیامک حاوی یک کد ۲۰ رقمی پیگیری برای شما ارسال خواهد شد؛ اما اگر پیامکی دریافت نکرده اید و فقط یک فاکتور در دست دارید هم مشکلی نیست. برای اینکه متوجه شوید کد ۲۰ رقمی در کجای فاکتور نمایش داده می شود، به عکس زیر دقت کنید.

شناسه 20 رقمی برای رهگیری مرسوله پستی

۲بعد از در دست داشتن کد پیگیری کار شما راحت است. کافیست به لینک زیر وارد شوید، تا سایت رهگیری مرسوله پستی برای شما باز شود.

 

https://tracking.post.ir

 

۳سپس در کادر نشان داده شده، به صورت زیر کد مرسوله خود را وارد کنید. سپس بر روی علامت جستجوی زرد رنگ کلیک کنید.

 نکته: دقت کنید کد مرسوله باید دقیقا دارای ۲۰ عدد باشد.

نحوه وارد کردن کد پیگیری ۲۰ رقمی مرسوله پستی

۴اگر کد مرسوله خود را به درستی وارد کرده باشید، صفحه ای همانند عکس زیر برای شما نمایش داده خواهد شد.

نمایش جزییات بسته پستی

۵اگر می خواهید از تمام جزئیات مرسوله آگاه شوید، بر روی کادر زرد رنگ بالا کلیک کنید.

جزییات کامل مرسوله پستی

۶شما می توانید جزئیات کامل مرسوله خود را مشاهده کنید. در این سامانه تمام رویدادها مرحله به مرحله نمایش داده می شود.

 

پیگیری مرسوله پستی با کد رهگیری از طریق پیامک؛ بدون نیاز به اینترنت

اگر به هر دلیلی به اینترنت دسترسی ندارید و نیاز فوری به رهگیری مرسوله پستی خود دارید، اصلا نگران نباشید! راه دیگری هم هست.

رهگیری مرسوله پستی از طریق پیامک

کافیست کد رهگیری ۲۰ رقمی مرسوله خود را به سر شماره ۲۰۰۰۴۴۱ ارسال کنید و از وضعیت مرسوله خود با خبر شوید.

 نکته: اگر بعد از ارسال پیامک، به شما پیامکی ارسال نشد. حرف R را کنار کد رهگیری خود تایپ کنید و مجددا پیامک را ارسال کنید.

 

در صورتی که بازنشسته یا مستمری بگیر تامین اجتماعی هستید خواندن نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان می تواند برای شما مفید باشد. 

 

بیشتر بدانید: سامانه ثنا

 

رهگیری مرسولات پستی با کد ملی

رهگیری مرسولات سازمانی از طریق سایت

رهگیری مرسوله پستی با کد ملی ، فقط مختص پیگیری مرسولات سازمانی مانند گواهینامه و نظام وظیفه است. برای این کار ابتدا وارد لینک زیر شوید.

 

برای پیگیری مرسولات سازمانی کلیک کنید

 

صفحه ای همانند شکل زیر برای شما نمایش داده خواهد شد. شما می توانید یکی از گزینه های مربوط به گواهینامه یا نظام وظیفه را انتخاب کنید و با وارد کردن کد ملی، مرسوله خود را پیگیری کنید.

 نکته: این سایت تمام اطلاعات مرسولات سازمانی مانند کارت سوخت، کارت خودرو و ... را در بر دارد، اما برای پیگیری گواهینامه و نظام وظیفه فقط شماره ملی نیاز است. بقیه موارد نیاز به اطلاعات دیگری دارند. 

سامانه رهگیری مرسولات سازمانی

 

رهگیری مرسولات سازمانی از طریق کد USSD

رهگیری مرسولات پستی از طریق کد ussd

 برای رهگیری مرسوله پستی ( مرسوله سازمانی ) باید از کد دستوری #110* استفاده کنید و طبق مراحل زیر پیش روید.

۱کد بالا را در گوشی خود شماره گیری کنید تا با صفحه ای همانند تصویر زیر روبرو شوید.

سامانه ۱۱۰ برای رهگیری مرسولات پستی سازمانی

۲گزینه اول یعنی خدمات قابل ارائه را انتخاب کنید.

رهگیری مرسولات پستی با کد ملی

۳در این مرحله پلیس 10+ را انتخاب کنید. صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما باز می شود.

انتخاب وضعیت مدارک برای پیگیری مرسوله پستی

۴گزینه دوم، وضعیت مدارک را انتخاب کنید و سپس با توجه به درخواست خود یکی از گزینه های زیر را وارد کنید و در نهایت با وارد کردن کد ملی ( مخصوص گواهینامه و نظام وظیفه) مرسوله خود را پیگیری کنید.

پیگیری مرحله نهایی پیگیری مرسوله پستی سازمانی

 

در پایان بخوانید: استعلام تعداد پلاک های بنام

 

در پایان توصیه می کنیم با توجه به اجباری شدن ثبت ملک در سامانه املاک سایت ثبت خانه های خالی و ثبت نام مستاجران در سامانه املاک را بخوانید.

منبع : tracking.post.ir

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

سامانه سجام

مقدمه

شاید سال ها قبل بورس و سرمایه گذاری در آن برای مردم شریف ایران، اتفاقی نا آشنا بود؛ اما کم کم با گذشت زمان و روی آمدن سهام عدالت، مردم به سمت بورس و سرمایه گذاری در آن هدایت شدند. همانطور که می دانید هر فرد برای ورود به بازار سرمایه گذاری باید کد بورسی دریافت کند. دریافت این کد بورسی نیازمند دو مرحله می باشد؛ اولین مرحله ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد پیگیری سجام ودومین مرحله انتخاب یک کارگزاری و استفاده از سامانه هایی مثل سامانه سمات است.

آموزش ورود به سامانه سجام

آموزش ورود به سامانه سجام


سامانه سجام یک سامانه یکپارچه است که مخفف عبارت " سامانه جامع  ثبت اطلاعات مشتریان " می باشد. شاید برای بسیاری از مردم سوال باشد که سایت سجام چیست؟ یا نحوه ورود به سامانه سجام چگونه است؟ در این مقاله قصد داریم شما را با کلیات و نحوه ورود به سامانه سجام آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

در صورتی که سهام عدالت دارید حتما سامانه سهام عدالت و پیگیری سهام عدالت را بخوانید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

” برای ورود به سامانه سجام، افراد باید شماره تلفن همراهی را وارد کنند که به اسم خودشان ثبت شده باشد. “

 

سامانه سجام چیست sejam.ir

سامانه سجام با هدف یکپارچه سازی اطلاعات افرادی که وارد بورس می شوند، روی کار آمد تا هم خدمات دهی به این افراد راحت تر شود، هم اطلاعات فردی افراد حقیقی و حقوقی در این سامانه ثبت شود. در واقع، سامانه سجام وظیفه ثبت اطلاعات هویتی افراد را دارد.
افرادی که برای گرفتن کد بورسی اقدام می کنند، باید علاوه بر انتخاب یک کارگزاری و مراجعه و عضویت  در آن، در سامانه  اینترنتی سجام اطلاعات هویتی خود را ثبت کنند. بهتر است بگوییم که از سال ۱۳۹۷ به بعد سامانه سجام یک مرحله اصلی برای ورود به بازار سرمایه است. به همین منظور باید از نحوه ورود به سامانه سجام و عضویت در آن اطلاعات کافی داشته باشیم.

سامانه سجام چیست

سامانه سجام چیست

 

نحوه ورود به سامانه سجام

ورود به سامانه سجام یکی از مراحل اولیه برای ورود به بازار سرمایه گذاری است که حتما باید از نحوه عضویت در سایت سجام و ورود به آن اطلاعات کافی داشته باشید. برای ورود به سامانه سجام کافیست طبق مراحل زیر پیش بروید و مراحل بعدی، یعنی عضویت و احراز هویت در این سامانه را انجام دهید.

  1. ۱ ابتدا کلمه «سجام» را در کادر جستجوی گوگل تایپ کنید و آن را جستجو نمایید.
    آموزش ورود به سامانه سجام
  2. ۲ بعد از اینکه جستجوی گوگل تمام شد، اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کند، سایت اصلی سجام می باشد. روی آن کلیک کنید و وارد سایت اصلی سجام شوید.
    ورود به سایت اصلی سجام
  3. ۳ شما با زدن سایت سجام و کلیک کردن روی آن، وارد سایت اصلی این سامانه می شوید. در سایت سجام شما اطلاعات زیادی را مشاهده خواهید کرد و امکانات زیادی در این سامانه وجود دارد. به هر حال قبل از هر مرحله و عضویت در سایت، باید از نحوه ورود به سامانه سجام اطلاعات کافی داشته باشید.

 

” در صورت تغییر اطلاعات شخصی نظیر آدرس محل سکونت، شماره حساب، شماره شبا و... باید حتما تغییر اطلاعات در سایت سجام انجام دهید تا مشکلی در این زمینه برای شما پیش نیاید. “

 

امکانات سامانه سجام

اگرچه در مرحله اول و ورود به سامانه سجام ، افراد نمی دانستند که این سامانه چه امکانات و چه مزیت هایی دارد؛ اما باید بدانید که سامانه سجام امکانات مختلفی را در اختیار سرمایه گذاران بورسی می گذارد. به طور کلی می توان امکانات زیر را برای سامانه سجام ذکر کرد.

امکانات سامانه سجام

امکانات سایت سجام

 

امکانات سامانه سجام

  •   دریافت کد بورسی: سامانه سجام تمام اطلاعات هویتی افراد را ثبت می کند. بعد از اتمام مراحل ثبت نام، افراد می توانند احراز هویت شوند و در نهایت با انتخاب یک کارگزاری و عضو شدن در آن، کد بورسی خود را دریافت کنند. بدین منظور روش احراز هویت سجام در منزل را مطالعه نمایید.
  •   ثبت نام آسان و سریع برای ورود به بازار سرمایه گذاری: در گذشته ای نه چندان دور که سایت سجام راه اندازی نشده بود، افراد باید به صورت حضوری برای ثبت نام در بازار سرمایه گذاری اقدام می کردند. مراجعات حضوری وقت زیادی از افراد می گرفت و حتی ممکن بود افراد مجبور شوند چندین بار برای تغییر کارگزاری خود، به مراکز مربوطه مراجعه کنند. در این زمان اگر کسی با مراحل حضوری عضویت آشنا نبود، کار بسیار سختی را در پیش داشت! اما با ورود سایت سجام به امکانات بازار سرمایه گذاری، افراد می توانند به راحتی عضویت خود را در این سامانه انجام دهند. یکی از مزیت های سامانه سجام، امکان احزار هویت غیر حضوری است که باعث تکمیل امکانات این سامانه شده است.
  •  دریافت سود، به سادگی آب خوردن: در گذشته افراد باید برای دریافت سود مجامع سرمایه گذاری، به سایت خاصی مراجعه می کردند و طبق روند مجمع مورد نظر خود سود مجمع را دریافت می کردند، این اتفاق هم زمان بر بود، هم دشوار! اما با وجود سامانه سجام تمامی مشکلات دریافت سود مجامع حل شد. افراد با وارد کردن اطلاعات بانکی خود در هنگام عضویت در سامانه سجام، می توانند به راحتی و در زمان مشخص و معینی سود سهام خود را دریافت کنند.
  •  پیگیری و استعلام سهام های قدیمی: در سال های قبل نحوه پیگیری سهام های قدیمی و استعلام تعداد سهام های قدیمی کار سختی بود. اکنون با استفاده از این سامانه می توان به راحتی موارد فوق را بررسی کرد.
  •  امکان احراز هویت کاملا غیر حضوری: یکی از مهم ترین امکاناتی که در سال اخیر راه اندازی شده است، احراز هویت غیر حضوری سامانه سجام است. احراز هویت حضوری، مقداری زمان برتر و سخت تر از احراز هویت غیر حضوری است. به همین منظور، سایت سجام امکان خاصی مبنی بر احراز هویت غیر حضوری را راه اندازی کرده است که باعث کاهش قابل ملاحظه ای از مراجعات حضوری شده است.
  •   امکان ویرایش اطلاعات ثبت شده: شاید بعضی از افراد بعد از ثبت اطلاعات خود در سامانه، متوجه وارد کردن اطلاعات ثبت شده خود به صورت اشتباه شوند یا بعد از مدتی بخواهند اطلاعات ثبت نامی خود را تعویض و ویرایش کنند. خوشبختانه سایت سجام این امکان را به افراد داده است که بتوانند در هر زمانی به اطلاعات وارد شده خود دسترسی داشته باشند و اگر نیاز به ویرایش و اصلاح آن ها داشتند، این کار را انجام دهند. برای انجام این کار مقاله تغییر اطلاعات هویتی و ویرایش شماره همراه در سامانه سجام را مطالعه نمایید.

 

نحوه عضویت در سامانه سجام

عضویت در سامانه و سایت سجام مقداری زمان بر است، ولی این زمان بر بودن دلیلی بر سخت بودن عضویت در این سامانه نیست. ثبت نام سجام ، از طریق سایت سجام انجام می شود و تمام مراحل اولیه عضویت در این سامانه، کاملا غیر حضوری است. پس به طور کلی می توان مراحل عضویت در سایت سجام را به شرح زیر بازگو کرد.

ثبت نام و احراز هویت سجام
  •   ثبت نام اولیه و ثبت اطلاعات هویتی: اولین مرحله عضویت در سایت سجام به این صورت است که شما باید به این سایت وارد شوید و اطلاعات هویتی خود را ثبت کنید. این اطلاعات شامل مشخصات فردی، شماره تلفن همراه، شماره شناسنامه، کد ملی، اطلاعات بانکی، شماره شبا، شماره حساب و ... می باشد. سعی کنید قبل از ثبت نام این اطلاعات را آماده کنید. این مرحله از فرآیند کاملا غیر حضوری است و نیازی به مراجعه حضوری به هیچ یک از مراکز مربوطه نیست.
    بعد از اینکه ثبت اطلاعات اولیه در سامانه سجام انجام شد، باید مدتی منتظر جواب عضویت خود باشید. اگر اطلاعات ثبت نامی وارد شده شما، مورد تایید این سامانه بود، پیامکی مبنی بر تایید اطلاعات هویتی شما به گوشی شما ارسال می شود، اگر هم اطلاعات شما نیاز به ویرایش داشت باید اطلاعات خود را به دقت بررسی کنید و آن ها را اصلاح کنید تا بتوانید وارد مرحله بعد، یعنی احراز هویت شوید.
  •   احراز هویت: مرحله بعدی عضویت در سامانه سجام ، احراز هویت سجام است. این مرحله هم می تواند به صورت حضوری، هم می تواند به صورت غیر حضوری انجام شود.
    بعد از اینکه شما این دو مرحله را انجام دادید باید منتظر پیامکی باشید که حاوی یک کد چند رقمی است. این کد، کدی است که به شما اجازه عضویت در کارگزاری ها را می دهد. بعضی از افراد بعد از عضویت در سامانه سجام، منتظر دریافت پیامکی هستند که حاوی کد بورسی است. این باور اشتباه است!

این کار به منزله ثبت اطلاعات هویتی است که باید قبل از انجام آن در کارگزاری ناظر انجام شود؛ اما عضویت و احراز هویت  به معنای اتمام کار نیست. شما زمانی می توانید به بازار سرمایه گذاری وارد شوید که یک کارگزار ناظر انتخاب کنید و در سایت آن ثبت اطلاعات کنید. برای این کار می توانید ورود به سایت آگاه و یا ورود به سایت مفید و یا هر کارگزاری دیگر را انجام دهید.

 

نحوه احراز هویت کاربران

همانطور که گفته شد، احراز هویت دومین مرحله از عضویت در این سامانه است که حتما باید انجام شود. احراز هویت سجام آخرین مرحله از عضویت در سامانه سجام است که به دو صورت حضوری و غیر حضوری انجام می شود. از بدو ورود به سامانه سجام ، امکان احراز هویت این سامانه فقط به صورت حضوری بود. یعنی افراد باید بعد از  ثبت اطلاعات هویتی خود به یکی از دفاتر مربوطه مراجعه می کردند و احزار هویت می شدند. 
اما در سال ۱۳۹۹، سایت سجام این امکان را برای مردم عزیز ایران فراهم کرد که بتوانند به سادگی و با اینترنت احزار هویت سجام خود را انجام دهند. احراز هویت اینترنتی سجام با اپلیکیشن های خاصی امکان پذیر است.
البته لازم به ذکر است که هنوز هم احراز هویت سامانه سجام به صورت حضوری نیز انجام می شود، ولی برای کاهش مراجعات حضوری در دوران اپیدمی کرونا، می توان از احراز هویت اینترنتی سجام استفاده کرد.

 

سامانه سجام سهام عدالت

سهام عدالت یکی از مواردی بود که باعث روی آوردن مردم به بورس و صنعت سرمایه گذاری ایران شد. زمانی که طرح آزادسازی سهام عدالت روی کار آمد، افراد زیادی به فکر فروش این سهام افتادند؛ اما فروش سهام عدالت بدون داشتن کد بورسی امکان پذیر نبود. دریافت کد بورسی نیز نیازمند عضویت در سامانه سجام بود. به هر حال افراد بعد از عضویت در این سامانه و در یک کارگزاری می توانستند به طور مستقیم وضعیت سبد سهام عدالت خود را بررسی کنند و اگر نیاز به فروش سبد سهام خود داشتند، از این طریق اقدام کنند.

سایت سجام وسهام عدالت

در سایت سجام یک درگاه ویژه ای برای ورود افراد و دیدن دارایی سهام عدالت خود وجود دارد ( سامانه سجام سهام عدالت ) . اگر قصد مشاهده سبد سهام عدالت خود را دارید می توانید به صورت زیر اقدام کنید.

  1. ۱ ابتدا وارد سایت سجام شوید. برای ورود مستقیم به این سایت روی لینک زیر کلیک کنید.
    ورود به سایت سجام سهام عدالت
  2. ۲همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، صفحه ای برای شما باز می شود. برای مشاهده وضعیت سهام عدالت خود بر روی گزینه سهام عدالت کلیک کنید.
    سامانه سجام سهام عدالت چیست
  3. ۳ سایت شما را به سایت دیگری مانند تصویر زیر هدایت می کند. در این قسمت از سایت، شما باید روی گزینه مشاهده دارایی سهام عدالت کلیک کنید. 
    مشاهده دارایی سهام عدالت
  4. ۴ در مرحله بعد از شما کد ملی درخواست می شود. کافیست کد ملی خود را وارد کنید و سبد سهام عدالت خود را مشاهده کنید. برای فروش سهام عدالت خود می توانید وارد سامانه فروش سهام عدالت شوید.
    مشاهده سبد سهام عدالت

 

ویرایش اطلاعات ثبت نامی در سامانه سجام

گاهی اوقات پیش می آید که افراد بعد از عضویت ، نیاز به ویرایش اطلاعات در سامانه سجام خود داشته باشند. در گذشته افراد باید با مراجعه حضوری و صرف وقت زیادی اطلاعات خود را ویرایش می کردند؛ اما خوشبختانه سایت سجام ویرایش سریع اطلاعات ثبت نامی را برای افراد فراهم کرده است. گاهی اوقات نیز بعد از وارد کردن اطلاعات ثبت نامی، به افراد پیامکی داده می شود که اطلاعات ثبت نامی شما دارای مشکل است و نیاز به اصلاح دارد. در این زمان افراد باید وارد قسمت ویرایش شوند و با وارد کردن شماره تلفن همراه از این امکان استفاده کنند. 
تغییر مشخصات در سامانه سجام ، هزینه خاصی را برای افراد در بر ندارد و افراد می توانند بدون هیچ هزینه ای اطلاعات خود را در این سامانه تغییر دهند و ویرایش کنند. 

منبع : سامانه سجام

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

اپراتور ایرانسل یکی از معتبرترین اپراتورهای داخل کشور می باشد. اینترنت این سامانه نیز جزء پر سرعت ترین اینترنت های داخل کشور می باشد. افرادی که دارای سیم کارت ایرانسل هستند، می توانند با کمک روش های مختلفی اقدام به خرید بسته اینترنت ایرانسل کنند. خرید بسته اینترنت ایرانسل از طریق سامانه ها، سایت ها، اپلیکیشن ها و ... مختلفی امکان پذیر است که افراد می توانند بسته به علاقه خود از یکی از روش های ذکر شده استفاده کنند و بهترین بسته مربوط به زمان خودشان را انتخاب نمایند.
در این مقاله قصد داریم روش های مختلفی خرید اینترنت ایرانسل را برای شما ذکر کنیم. بنابراین، افرادی که قصد دارند یک بسته اینترنت از اپراتور ایرانسل را خریداری نمایند، بهتر است که این مقاله را تا انتها مطالعه نمایند تا از تمامی روش های خرید بسته اینترنت ایرانسل آگاه شوند.

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

معرفی بسته های اینترنت ایرانسل

بسته های اینترنت ایرانسل آنقدر متنوع هستند که نمی توان به طور کامل آن ها را معرفی نمود؛ اما به طور کلی می توان بسته های اینترنت این اپراتور را به بسته های اینترنت هفتگی، ماهانه و سالانه تقسیم بندی کرد. همه افرادی که دارای سیم کارت های ایرانسل دائمی یا اعتباری هستند، می توانند با کمک روش هایی که در ادامه آن ها را ذکر می کنیم، ابتدا بسته های مختلف اینترنت ایرانسل را مشاهده کنند و به راحتی با یکدیگر مقایسه نمایند؛ سپس، به صرفه ترین بسته را بر اساس نوع مصرف خویش را انتخاب نمایند.

چگونه یک بسته اینترنت ایرانسل بخریم؟

 

بیشتر بخوانید: تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل

 

روش های خرید بسته اینترنت ایرانسل

روش های مختلفی برای خرید بسته های اینترنت اپراتورهای مختلف وجود دارد. همه افراد می توانند با هر نوع گوشی همراهی اعم از iOS یا گوشی های اندرویدی اقدام به خرید بسته اینترنت ایرانسل کنند. در ادامه تمامی روش هایی که می توانید با کمک آن ها یک بسته اینترنت ایرانسل خریداری کنید را ذکر می کنیم.

روش های متفاوت خرید بسته ایرانسل

 

روش اول؛ استفاده از سایت اپراتور ایرانسل برای خرید بسته اینترنت

اولین روش برای خرید یک بسته اینترنت ایرانسل این است که شما به سایت ایرانسل به آدرس irancell.ir مراجعه کنید و تمامی بسته های موجود اینترنت ایرانسل را مشاهده کنید. مزیت این روش این است که شما می توانید تمامی بسته های اینترنت را به صورت یک جا مشاهده کنید و در صورت لزوم آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید. برای ورود به قسمت اصلی که مربوط به خرید بسته های اینترنت ایرانسل می باشد، می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید:

برای ورود مستقیم به سایت خرید اینترنت ایرانسل کلیک کنید

خرید بسته های اینترنت ایرانسل از سایت ایرانسل

 

روش دوم؛ استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من

اپلیکیشن ایرانسل من می تواند امکانات بسیار زیادی را به آن دسته از افرادی که دارای سیم کارت های ایرانسل هستند، ارائه دهد. بنابراین، توصیه می کنیم که حتما این اپلیکیشن را بر روی گوشی های خود نصب کنید و از امکانات مربوط به آن استفاده نمایید.
یکی از امکانات مهم اپلیکیشن ایرانسل من این است که افراد می توانند با کمک آن تمامی بسته های اینترنت ایرانسل را مشاهده کنند و بسته به مصرف خود یکی از آن ها را انتخاب نمایند. برای دانلود اپلیکیشن ایرانسل من می توانید به لینک زیر وارد شوید و این اپلیکیشن را بر روی گوشی خودتان نصب کنید.

برای دانلود اپلیکیشن ایرانسل من کلیک کنید

روش های خرید بسته های مختلف ایرانسل

 

روش سوم؛ استفاده از کد دستوری خرید اینترنت ایرانسل

این روش برای آن دسته از کاربران ایرانسلی کاربرد دارد که به اینترنت دسترسی نداشته باشند یا به هر دلیلی نخواهد که از طریق روش هایی که نیاز به اینترنت دارند، استفاده نمایند. یکی از اصلی ترین کدهای دستوری خرید بسته اینترنت ایرانسل کد زیر می باشد. می توانید با شماره گیری این کد در گوشی های همراه خود به راحتی بسته مورد نظر خود را انتخاب نمایید و خریداری کنید. البته افرادی که دارای سیم کارت های اعتباری هستند باید سیم کارت خود را به میزان هزینه بسته مورد نظر خودشان شارژ کنند.
 5#*555*

 

چهارم؛ استفاده از سایت های خرید شارژ برای خرید اینترنت ایرانسل

سایت های مختلفی برای خرید شارژ برای اپراتورهای مختلف وجود دارند که افراد می توانند با کمک یکی از آن ها اقدام به دریافت و خرید بسته های اینترنت کنند. معمولا تمامی سایت هایی که امکان خرید شارژ را برای افراد فراهم می کنند، امکان خرید بسته اینترنت را نیز برای تمامی اپراتورها اعم از اپراتور ایرانسل، اپراتور همراه اول و رایتل مهیا می کنند. در ادامه دو نمونه از سایت هایی که می توانید با کمک آن ها یک بسته اینترنت خریداری کنید را آورده ایم.

برای خرید بسته اینترنت از سایت آپ کلیک کنید
برای خرید بسته اینترنت از سایت خرید شارژ کلیک کنید

 

روش پنجم؛ خرید بسته های اینترنت ایرانسل از اپلیکیشن های مختلف

علاوه بر اینکه سایت های مختلفی برای خرید بسته های اینترنت ایرانسل و سایر اپراتورها وجود دارند، اپلیکیشن های مختلفی نیز می توانند این امکان را به کاربران موبایلی ارائه دهند. اپلیکیشن هایی که می توانند امور مربوط به کارت به کارت را انجام دهند، یا افراد می توانند با کمک این اپلیکیشن ها قبض خود را پرداخت کنند، جزء آن دسته از اپلیکیشن هایی هستند که امکان خریداری کردن بسته اینترنت را نیز برای کاربران فراهم می کنند. به طور مثال از این نمونه اپلیکیشن ها می توان به اپلیکیشن آپ، اپلیکیشن همراه من، اپلیکیشن هفت هشتاد و ... اشاره کرد.

 

بیشتر بخوانید: انتقال شارژ خط به خط ایرانسل

 

” بسته های اینترنت ایرانسل در حجم ها و بازه های زمانی متفاوت موجود می باشد. “

 

فعال سازی بسته اینترنت ایرانسل

فعال سازی بسته اینترنت ایرانسل بسیار ساده انجام می شود. کافیست شما با یکی از روش های ذکر شده اقدام به خرید یک بسته اینترنت ایرانسل کنید و چند ثانیه منتظر بمانید! بعد از چند ثانیه بسته اینترنت برای شما فعال خواهد شد و دیگر نیازی به انجام کار خاصی نیست.
البته به این موضوع دقت کنید که قبل از خریداری کردن یک بسته اینترنتی، باید اینترنت سیم کارت ایرانسل خود را فعال نمایید. فعال سازی اینترنت ایرانسل از طریق تغییر تنظیمات گوشی انجام می شود. بنابراین، افرادی که هنوز اقدام به فعال سازی اینترنت ایرانسل نکرده اند می توانند با شماره گیری کد زیر اقدام به دریافت تنظیمات مورد نیاز برای دریافت فعال سازی اینترنت گوشی خود کنند.
 2#*4*555*

 

مقرون به صرفه ترین بسته اینترنت ایرانسل

همانطور که می دانید بسته های مختلفی برای اینترنت ایرانسل وجود دارند که شما برای فعال سازی هر کدام از آن ها ملزم به پرداخت هزینه مربوط به آن بسته می باشید؛ اما با توجه به بالا رفتن هزینه های مربوط به اینترنت های خانگی و اینترنت های اپراتورهایی مانند ایرانسل، همه افراد دنبال روشی هستند که بتوانند هزینه مربوط به اینترنت خود را کاهش دهند.
در حال حاضر نمی توان گفت که مقرون به صرفه ترین اینترنت ایرانسل چیست؛ اما این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید که هزینه خریداری کردن هر گیگ اینترنت در بسته هایی که حجم بیشتری دارند و زمان بیشتری نیز برای مصرف ارائه می کنند، کمتر از بسته هایی است که حجم بیشتری دارند. به طور مثال در بین بسته های اینترنت ایرانسل بسته ای که یک ساله می باشد و ۷۲ گیگ حجم را به کاربران ارائه می دهد، جزء به صرفه ترین بسته های اینترنت می باشد؛ چرا که با یک حساب سرانگشتی می توان دریافت که هزینه مربوط به هر گیگ در این بسته بسیار کمتر از هزینه مربوط به هر گیگ در بسته های دیگر می باشد. برای دریافت این بسته با مبلغ ۱۵۵ هزار تومان می توانید کد دستوری زیر را شماره گیری نمایید.
 4#*5*555*
به هر حال کاربران ممکن است نخواهند که به یک باره هزینه زیادی را برای خرید بسته اینترنت ایرانسل کنند در این حالت بهتر است که حتما از طریق روش های ذکر شده تمامی بسته ها را زیر نظر بگذرانید و بهترین و مقرون به صرفه ترین بسته اینترنت را با توجه به مصرف خودتان انتخاب نمایید.

 

خرید بسته اینترنت ایرانسل برای دیگران

شاید برای شما هم پیش آمده است که بخواهید برای سیم کارت فرد دیگری یک بسته اینترنتی خریداری کنید؛ اما ندانید که آیا امکان خریداری کردن بسته اینترنت برای فرد دیگری وجود دارد؟ بله، خوشبختانه شما می توانید از طریق دو روش اقدام به خرید بسته اینترنت ایرانسل برای دیگران کنید. یکی از این روش ها این است که به یکی از سایت های خرید شارژ وارد شوید و با وارد کردن شماره سیم کارت مورد نظر خود یک بسته اینترنت برای سیم کارت فرد دیگری خریداری کنید.
دومین روش هم این است که با مراجعه به یکی از اپلیکیشن های پرداخت مانند اپلیکیشن آپ یا 780 اقدام به خریداری یک بسته اینترنت کنید که برای این کار نیز می توانید مانند روش قبلی، شماره تلفن فرد مقابلتان را وارد نمایید و با انتخاب بسته مورد نظر خود، اقدام به پرداخت کنید.

منبع : خرید بسته اینترنت ایرانسل

  • hamrah moshaver2020