وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

۱۸ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مقدمه

اپلیکیشن عدالت همراه نرم افزار قوه قضاییه برای ارائه خدمات الکترونیک در گوشی و تبلت است و با توجه به کاربردی بودن این برنامه تصمیم گرفتیم در این نوشتار نحوه دانلود برنامه عدالت همراه دادگستری و نصب عدالت همراه آیفون iOS و اندروید را آموزش دهیم. بنابراین اگر شما هم با نرم افزار عدالت همراه سروکار دارید با ادامه این مطلب همراه باشید.

همه ما اسم قوه قضاییه را شنیده‌‌ایم قوه قضاییه وظیفه اجرای عدالت را به عهده دارد از زیر مجموعه های قوه قضاییه می‌‌توان به دادگاهها ، دادسراها ، دادگستری‌‌ها ، دیوان عالی کشور ، دیوان اداری کشور و ... اشاره کرد. همه زیر مجموعه‌‌های قوه قضاییه دست به دست هم دادن تا از حقوق مردم دفاع کنند و عدالت را به نحو احسن اجرا کنند. کمتر کسی را می‌‌توانید پیدا کنید که برایش مشکل قضایی ایجاد نشده باشد و کاری با قوه قضاییه نداشته باشد در این مواقع همیشه مردم نگران این هستند که چکار کنند از چه طریقی پیگیری کارهای خود را داشته باشند از طرف دیگر چون همه مردم با قانون آشنا نیست برای انجام امور قضایی مجبور می‌‌شوند به آدم‌‌های خبره مراجعه کنند که مراجعه به این افراد همراه با هزینه گرانی است به همین منظور قوه قضاییه سامانه‌‌ خدمات الکترونیک بنام ثنا را ، راه اندازی کرده تا مردم بتوانند به راحتی به کارهای قضایی خود برسند و کارهای خود را پیگیری کنند. در همین راستا قوه قضاییه برای سامانه الکترونیک خود اپلیکیشن عدالت همراه را طراحی کرده است که ویژگی های خاصی دارد چون اکثر مردم با این اپلیکیشن آشنا نیستند ما بر خود وظیفه دانستیم که در این مقاله در مورد اپلیکیشن عدالت همراه و روش دانلود اپلیکیشن عدالت همراه اندروید و آیفون برایتان توضیح دهیم تا در مواقعی که به آن نیاز دارید به مشکل برنخورید پس با ما تا آخر مقاله همراه باشید تا صفر تا صد این اپلیکیشن را بدانید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

معرفی اپلیکیشن عدالت همراه

با پیشرفت علم ، شاهد پیدایش انواع گوشی و تبلت شده‌‌ایم که امکانات ویژه‌‌ای دارند همزمان با پیدایش گوشی‌‌های مختلف اپلیکیشن‌‌های مختلف و کاربردی طراحی شده‌‌اند که کمک شایانی به کاربران داشته و دارد. قوه قضاییه نیز با گسترش دولت الکترونیک به فکر طراحی سامانه ای شد که مردم به راحتی بتوانند ابلاغیه‌‌های خود را مشاهده کنند و روال کار پرونده‌‌های قضایی خود را در مراحل مختلف پیگیری کنند به همین منظور سامانه ثنا را ایجاد کرد و برای راحتی و آسایش مردم اپلیکیشن عدالت همراه را طراحی کرده است که تمام کارها و اقداماتی که در سامانه الکترونیک قضایی بنام ثنا انجام می‌‌شود را کاربران قادر به انجام آن در اپلیکیشن می‌‌باشند در این اپلیکیشن اقداماتی مانند مشاهده ابلاغیه‌‌ الکترونیکی قضایی ، پیگیری پرونده‌‌ قضایی ، دیدن خلاصه پرونده‌‌های قضایی ، نوبت دهی آنلاین ، با داشتن کد ثنا درخواست عدم سوء پیشینه و ... امکان پذیر است. در واقع اگر بخواهیم شفاف‌‌تر این اپلیکیشن را توضیح دهیم باید بگوییم این اپلیکیشن یک شعبه قضایی پاسخگو است که همیشه در دسترس شماست تا مشکلات قضایی خود را به وسیله آن رفع کنید به کمک نرم افزار عدالت همراه دیگر نیازی نیست در صف‌‌های طولانی و طاقت فرسا سازمان‌‌های قضایی برای انجام امور قضایی خود باشید حتی اگر در بعضی مواقع که نیاز به مراجعه حضوری است برای اینکه در زمان خود صرفه جویی کنید به وسیله اپلیکیشن عدالت همراه می‌‌توانید قبل از مراجعه حضوری نوبت بگیرید.

 

دانلوداپلیکیشن عدالت همراه

لازم به توضیح است اپلیکیشن عدالت همراه برای دو گروه بزرگ کاربران گوشی‌‌ها هوشمند یعنی اندروید و iOS (آیفون) وجود دارد برای اینکه اپلیکیشن را در گوشی خود نصب کنید ابتدا باید آن را دانلود کنید روشهای مختلفی برای دانلود اپلیکیشن عدالت همراه وجود دارد که در زیر به آنها می‌‌پردازیم :

  •  دانلود از سایت قوه قضاییه : ساده‌‌ترین روش دانلود برنامه عدالت همراه ، دانلود مستقیم برای گوشی‌‌های اندروید و آیفون از سایت قوه قضاییه است. برای دریافت این اپلیکیشن کافی است به آدرس زیر مراجعه کنید.
    دانلود برنامه عدالت همراه از سایت قوه قضاییه

    دانلود مستقیم اپلیکیشن عدالت همراه

  •  دانلود از طریق اپلیکیشن بازار: این اپلیکیشن برای گوشی‌‌های اندروید در بازار موجود می‌‌باشد به راحتی می‌‌توانید در بازار عدالت همراه را سرچ کنید و نصب کنید.
  •  از طریق آی اپس: دانلود این اپلیکیشن برای کاربران گوشی‌‌های سیستم عامل ios (آیفون) از سایت آی اپس امکان پذیر است.
    دانلود نرم افزار عدالت همراه از آی اپس
  •  دانلود از طریق سیب اپ: یکی دیگر از روشهای دانلود این اپلیکیشن برای گوشی آیفون و سیستم عاملهای ios از طریق سیب اپ است که به راحتی از طریق آدرس سایت زیر که مطلق به سیب اپ است امکان پذیر است.
    دانلود برنامه عدالت همراه از سیب اپ

 

ورود به اپلیکیشن عدالت همراه

در اپلیکیشن عدالت همراه مانند هر سامانه‌‌ی دیگر برای ورود نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید. بعد از نصب اپلیکیشن عدالت همراه ، برای ورود به اپلیکیشن عدالت همراه ابتدا باید ثبت نام سامانه ثنا را انجام دهید. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ۱ نرم افزار عدالت همراه را در گوشی خود باز کنید و سپس در قسمت ورود به سامانه کد ملی و رمز سامانه ثنا خود را وارد کرده و گزینه «مرحله بعدی» را انتخاب کنید.

    ورود به اپلیکیشن عدالت همراه

  2. ۱ حال یک رمز موقت به کد ملی وارد شده ارسال می شود، آن را در کادر مربوطه وارد کنید و گزینه «ورود» را بزنید.

    وارد کردن رمز موقت در نرم افزار عدالت همراه

  3. ۱ به این ترتیب وارد کارتابل خود در برنامه عدالت همراه می شوید و می توانید از تمامی خدماتی که در این اپلیکیشن وجود دارد استفاده کنید.

    ورود به صفحه اصلی عدالت همراه

 

کار با اپلیکیشن عدالت همراه

کار با اپلیکیشن عدالت همراه بسیار راحت بوده عمده فعالیت این اپلیکیشن در مشاهده ابلاغیه و پیگیری روال پرونده‌‌های قضایی است در برنامه عدالت همراه برای مشاهده ابلاغیه جدید وارد قسمت ابلاغیه شوید در آن قسمت ابلاغیه جدید را می‌‌توانید مشاهده کنید در صورت نداشتن ابلاغیه جدید می‌‌توانید همه ابلاغیه را مشاهده کنید و همچنین دانلود کنید. برای پیگیری روال پرونده‌‌های قضایی نیز ‌‌با وارد شدن به قسمت اطلاع رسانی پرونده امکان پذیر است در این اپلیکیشن می‌‌توانید گواهی عدم سوء پیشینه نیز دریافت کنید.

اپلیکیشن عدالت همراه را قوه قضاییه با هدف راحتی مردم در انجام کارهای قضایی طراحی شده است که از امکانات زیر برخوردار است :

  •   مشاهده و دانلود ابلاغیه ها
  •   پیگیری روال پرونده های قضایی
  •  گواهی عدم سوء پیشینه
  •  دریافت نوبت دهی در تشکلهای قضایی
  •  نظر سنجی برنامه

منبع : اپلیکیشن عدالت همراه

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

سایت vadana

مقدمه

همانطور که می دانید این روزها کشور با بیماری کرونا درگیر است و بسیاری از برنامه های آموزشی در دانشگاه های کشور تغییر کرده و بصورت مجازی برگزار می شود. قبل از آنکه به سامانه وادانا بپردازیم باید بگوییم که البته پیش از این نیز سامانه های مختلفی برای انجام امور دانشجویان به صورت اینترنتی توسط دانشگاه های مختلف کشور ایجاد شده بود. سامانه هایی نظیر آموزشیار و سامانه هم آوا از این دست هستند. اما با بروز این بیماری نیاز به سامانه هایی برای برگزاری کلاس ها به صورت غیرحضوری بیش از پیش حس شد و از این رو ، دانشگاه آزاد که مرکز اصلی دانشگاه های غیردولتی در ایران است و تعداد بسیار زیادی از دانشجویان کل کشور را شامل می شود، سامانه های اینترنتی مجزایی برای آموزش مجازی و برگزاری کلاس ها و آزمون های خود بصورت اینترنتی ایجاد کرده است.
در ابتدای اوج گیری کرونا در کشور، دانشگاه آزاد با استفاده از سامانه LMS یا آموزش مجازی خود ، بسیاری از کلاس های خود را در کشور برگزار کرد. اما این روزها سامانه vadana به نشانی https://vadamap.iauec.ac.ir جایگزین سامانه LMS شده است.
با توجه به اهمیت این موضوع ، در این مقاله سعی شده است بصورت تصویری و بسیار آسان ، شما را با سایت وادانا دانشگاه آزاد و نحوه ورود به سامانه وادانا آشنا کنیم. خواندن مقاله سامانه پادا که مربوط به پرونده های الکترونیکی دانش آموزان است را نیز به شما توصیه می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه وادانا دانشگاه آزاد vadana

همانطور که گفتیم ، سامانه وادانا به این دلیل طراحی شد که سیستم آموزش مجازی LMS دانشگاه آزاد دچار برخی مشکلات و نقص ها بود. در سایت وادانا ، شما به راحتی می توانید استان و شهر محل تحصیل خود را انتخاب کرده و آموزش های مجازی مربوط به دانشگاه خود را مشاهده نمایید.
در سامانه وادانا vadana ، این امکان برای همه دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شده است تا بتوانند در هر زمان و مکانی ، آموزش های مربوط به رشته تحصیلی خود را بصورت آنلاین و مجازی دریافت کنند.
فراموش نکنید که ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد ، پیش نیازهایی لازم دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

 

بیشتر بخوانید: سامانه همگام و سامانه گلستان فرهنگیان

 

نحوه ورود به سامانه وادانا vadamap.iauec.ac.ir

برای ورود به سامانه وادانا دو راه پیش رو دارید.
1- استفاده از موتور جستجوی گوگل و تایپ کردن " سامانه وادانا ". توجه داشته باشید که حتما وارد سایت اصلی وادانا شوید چرا که سایت های مشابه زیادی در این خصوص طراحی شده است.
2- ورود مستقیم به سایت وادانا به آدرس https://vadamap.iauec.ac.ir

از هر کدام از روش های فوق که وارد سامانه وادانا شوید ، در هنگام ورود ، تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد:

ورود به سامانه وادانا

در نقشه ای که پیش روی شماست ، همه استان های کشور مشاهده می شوند و قابل کلیک هستند. روی استان محل تحصیل خود کلیک کرده و واحد دانشگاه آزاد مربوط به خود را انتخاب کنید:

نحوه ورود به سامانه وادانا

در اینجا ، ما برای نمونه استان مازندران را انتخاب کرده ایم و واحد های این استان به نمایش در آمده اند. با کلیک بر روی یکی از آنها (مثلا چالوس) ، وارد سامانه وادانا چالوس می شویم:

ورود به سایت وادانا

اکنون باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که نام کاربری سامانه وادانا به شکل زیر تعریف شده است:
۱ برای دانشجویان قدیمی:
نام کاربری همان شماره دانشجویی (بدون کد واحد) و رمز عبور کد ملی آنهاست.

۲ برای دانشجویان جدید:
نام کاربری همان شماره دانشجویی 14 رقمی سایت آموزشیار است. رمز عبور افراد هم کد ملی آنهاست.

 

مطلب ثبت نام کتاب درسی را نیز حتما بخوانید.

 

مقاله پیشنهادی: سامانه دان

 

استفاده از سامانه وادانا vadana

پس از وارد شدن به سایت وادانا  vadana ، نوبت به آن رسیده است که نحوه استفاده از سامانه وادانا را آموزش ببینیم. بعد از ورود موفق به سامانه ، با صفحه زیر مواجه می شویم:

اکنون می توانید با انتخاب کلاس و پیوستن به کلاس مورد نظر ، آموزش های لازم را در این خصوص دریافت کنید.

 

اگر دانش آموز مدرسه ای دارید و از برنامه شاد استفاده می کنید و با مشکلات برنامه شاد مواجه اید توصیه می کنیم مطب دانلود شاد را نیز مطالعه کنید.

 

مزایای سامانه وادانا

اگر بخواهیم بصورت تیتروار ، مزایای سامانه وادانا را نسبت به سیستم LMS  ذکر کنیم باید به مواردی مثل سرعت بالاتر ، امنیت بالا ، سازگاری با مرورگرهای اینترنتی و گوشی موبایل ، سهولت استفاده ، بازیابی رمز عبور توسط کاربران ، تفکیک واحدها بصورت شهری و استانی و ... اشاره کرد. همچنین باید توجه داشت که استفاده صحیح از این سامانه ، به بهبود وضعیت آموزش مجازی در کشور و در نتیجه تربیت نیروی کار ماهر تر خواهد انجامید. به همین علت است که بیماری کرونا ، در کنار همه مشکلاتش ، توانست روزنه های جدیدی در صنعت آموزش مجازی کشور ایجاد کند.

همچنین لازم به ذکر است که سامانه وادانا به راحتی از طریق مرورگرهای گوشی موبایل نیز در دسترس است و نیاز نیست حتما از طریق لپ تاپ یا کامپیوتر ، وارد سامانه شوید.

اگر در مقطع ششم یا نهم تحصیلی دانش آموز دارید حتما سایت تیزهوشان و کارت ورود به جلسه تیزهوشان را بخوانید.

 

مشکلات ورود به سامانه وادانا

در ادامه به برخی مشکلات ورود به سامانه وادانا می پردازیم:

۱- خطای ورود به سامانه وادانا

اگر در هنگام ورود دانشجویان جدید ، سایت وادانا با خطا مواجه شد سه رقم اول که کد واحد می باشد را حذف کنید و مجددا تلاش کنید.

۲- فراموش کردن رمز عبور سایت وادانا

این امکان برای شما فراهم شده است که با ورود به لینک زیر ، از روش های بازیابی رمز عبور وادانا استفاده نمایید:

vadana43.iauec.ac.ir/login/forgot_password.php

ابتدا نام کاربری خود را وارد کرده و سپس روش های بازیابی رمز عبور به شما نشان داده خواهد شد.

۳- خطای مرورگر در ورود به سامانه وادانا

اگر از مرورگرهای قدیمی استفاده کنید با خطاهای مختلفی مواجه می شوید. بنابراین پیشنهاد می شود از جدیدترین مرورگرهای فایرفاکس یا کروم استفاده نمایید.

۴- مشکل کند بودن سایت وادانا

این مشکل زمانی بروز می کند که تعداد زیادی از دانشجویان بطور همزمان در حال استفاده از سایت هستند. بنابراین بهتر است در زمان خلوت تری به سامانه وادانا مراجعه نمایید. در صورت بروز مشکل می توانید مقاله باز نشدن سایت با اینترنت گوشی را مطالعه نمایید.

همچنین اگر دانش آموز در مقطع نهم تحصیلی دارید مطلب ثبت نام نمونه دولتی 1400 و سامانه سمپاد تیزهوشان را از دست ندهید.

منبع : سایت vadana

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

tem.mrud.ir

مقدمه

ثبت نام وام اجاره مسکن که از طریق ورود به سایت tem.mrud.ir صورت می‌گیرد ایده‌ای است که دولت به دلیل شرایط بد اقتصادی و شیوع کرونا ارائه کرده تا مستاجران بتوانند کمی از دغدغه‌های مالی خود در رابطه با اجاره مسکن بکاهند و بتوانند مشکل مسکن خود را تا حدودی بهبود ببخشند. همانطور که از نام این طرح پیداست مبلغی تحت عنوان وام متناسب با شهر و محل سکونت به افراد تعلق می‌گیرد تا بتوانند به راحتی ودیعه مسکن مورد نظر خود را بپردازند. این مبلغ همانطور که گفته شده در نقاط مختلف کشور متفاوت است و باید پس از مدتی برگردانده شود البته دریافت آن نیز مستلزم دارا بودن شرایطی و مدارکی است که در ادامه ذکر خواهد شد و نحوه ثبت نام آن نیز توضیح داده خواهد شد. لازم به ذکر است که ثبت نام tem.mrud.ir در قالب ثبت نام وام اجاره مسکن تحت نظر دولت صورت می‌گیرد و کاملا قابل اطمینان است تنها کافی است شرایط عنوان شده در ادامه این مقاله را دارا باشید تا شما هم بتوانید مشکل مسکن خود را به راحتی حل کنید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

ثبت نام tem.mrud.ir

ثبت نام tem.mrud.ir مختص اجاره نشینان است که می‌توانند از این طریق اقدام به اخذ وام کنند و از روز چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ ثبت نام این سامانه فعال شده است در واقع سامانه فوق سامانه ثبت نام وام اجاره مسکن محسوب می‌شود. به دلیل شرایط کرونایی به وجود آمده مهلت ثبت نام تا پایان شهریور ماه امسال وجود دارد. بودجه مالی این طرح تامین شده از محل ۱۰ هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی است که البته طی یکسال به محل خود باز می‌گردد و تنها به عنوان امانت به مردم سپرده می‌شود تا در این شرایط اقتصادی کمی کمک حال آنان باشد زیرا در اوضاع کرونا افرادی هستند که توانایی فراهم نمودن مبلغ اجاره یا ودیع را ندارند و از این طریق می‌توانند با افزایش ودیعه خود اجاره کمتری بپردازند.

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

ورود به سایت tem.mrud.ir

برای ورود به سایت tem.mrud.ir و ثبت نام وام اجاره مسکن بایستی یا وارد آدرس و لینک ذکر شده شوید یا اینکه می‌توانید عبارت وام ودیعه مسکن را در گوگل سرچ کنید و اولین صفحه‌ای که برایتان در موتور جستجو بالا می‌آید را باز کنید و مراحل ثبت نام را انجام دهید البته توجه داشته باشید که کلیه فرایند ثبت نام را به درستی انجام دهید تا دچار مشکل نشوید و موفق به دریافت وام اجاره مسکن شوید.

سامانه جامع اقدام ملی مسکن

 

  1. ۱در ابتدا بایستی اطلاعاتی که با ورود به سایت tem.murd.ir در صفحه برای شما نمایش داده می‌شود را مطالعه کنید که شامل میزان وام دریافتی در شهرهای مختلف و شرایط لازم برای دریافت این وام است و دکمه متن بالا را مطالعه کرده و می‌پذیرم را فشار دهید.

    ثبت نام وام اجاره مسکن

  2. ۲بعد مربوط به وارد کردن کدملی و شماره همراه فرد متقاضی یا همان سرپرست خانوار است که پس از تکمیل آن باید گزینه مرحله بعد را بفشارید.

    tem.mrud.ir

  3. ۳در مرحله بعد کدی که برای شما از طرف وزارت مسکن پیامک شده را نگه‌ دارید زیرا در مراحل بعدی ثبت نام به آن احتیاج پیدا خواهید کرد.

    ثبت نام در سامانه tem.mrud.ir

  4. ۴مرحله بعد به تکمیل اطلاعات سرپرست خانوار مربوط می‌شود که باید به درستی و با دقت تکمیل شود.

    نحوه ثبت نام وام اجاره مسکن

  5. ۵مرحله بعدی ثبت نام tem.mrud.ir تکمیل اطلاعات افراد تحت تکفل است پس ضروری و لازم است که فرد متقاضی متاهل باشد زیرا در غیر اینصورت نمی‌تواند مراحل بعدی ثبت نام سایت را انجام دهد.

    ثبت نام برای وام اجاره مسکن

  6. ۶ در این مرحله در منویی که باز می‌شود اطلاعات و نسبت اعضای خانواده باید وارد شود.

    ورود به سایتtem.mrud.ir

  7. ۷در این مرحله پیش نمایش اطلاعاتی که تکمیل کرده‌اید ظاهر خواهد شد بعد از اطمینان از صحت آنها و زدن تیک صحت اطلاعات دکمه مرحله بعد را فشار دهید.

    نحوه وارد شدن به سامانه tem.mrud.ir

  8. ۸در این مرحله کد پیامکی که در مرحله سوم از شما خواسته شده بود که آن را نگه دارید وارد کنید.

    تایید شماره همراه در سامانه tem.mrud.ir

  9. ۹با به پایان رسیدن مراحل ثبت نام tem.mrud.ir پیامی با این عنوان در صفحه مشاهده خواهید کرد (اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد و رمز عبور نیز برای پیگیری‌های بعدی برای شما ارسال شد. نتیجه بررسی درخواست شما از طریق پیامک  به شما اعلام خواهد شد تا در صورت دارا بودن شرایط مورد نظر بانک و شعبه مورد نظر خود را انتخاب کنید) که نشان دهنده ثبت نام موفقیت آمیز شما است در غیر اینصورت و عدم مشاهده این پیام شما باید مجددا اقدام به ثبت نام کرده و اطلاعات خود را وارد نمایید.

    tem.mrud.ir

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام مستاجران در سامانه املاک

 

سامانه ثبت نام وام اجاره مسکن

سامانه ثبت نام وام اجاره مسکن به آدرس tem.mrud.ir از تاریخ ۲۶ خرداد امکان ثبت نام مستاجرینی که ملکی به نام آنان وجود ندارد را فراهم کرده است و افراد می‌توانند با مراجعه به این سایت شانس خود را برای دریافت وام اجاره مسکن امتحان کنند در واقع این سایت زیر نظر وزارت مسکن طراحی شده و به فعالیت می‌پردازد این سامانه مانند کلیه سامانه‌های ثبت نام به اطلاعات شخصی افراد دسترسی دارد و به همین دلیل با وارد نمودن اطلاعات غلط خطا را تشخیص می‌دهد و مراحل ثبت نام وام اجاره مسکن شما با مشکل روبرو می‌شود پس بهتر است با ورود به سایت tem.mrud.ir از صحت اطلاعاتی که وارد می‌کنید اطمینان حاصل کنید تا از اتلاف وقت خود جلوگیری کنید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن

 

شرایط و مدارک ثبت نام وام اجاره مسکن

ثبت نام tem.mrud.ir یا همان ثبت نام وام اجاره مسکن شرایطی را از متقاضی مطالبه می‌کند این شرایط با ورود به سایت tem.mrud.ir قابل مشاهده هستند و عبارتند از:

  •  فرد متقاضی باید سرپرست خانوار یا متاهل باشد و امکان ثبت نام زنان سرپرست خانوار با سن بالای ۳۵ سال وجود دارد.
  •  ارائه اجاره نامه رسمی یا کد رهگیری مربوط به اجاره نامه ثبت شده در سامانه املاک و مستغلات که تاریخ درج شده در اجاره نامه یعنی زمان انعقاد اجاره نامه باید مربوط به شش ماه اول سال ۱۴۰۰ و بعد از ۴ مرداد ۱۳۹۹باشد.
  •  از زمان معرفی متقاضی به شعب بانکی فرد دو هفته مهلت دارد تا مدارک خود را تکمیل کند و ضامن معرفی نماید در غیر اینصورت درخواستش رد می‌شود.
  •  ۵ سال سکونت حداقلی در شهر مورد نظر
  •  عدم دریافت هیچگونه تسهیلات مسکن یعنی سبز بودن فرم ج
  •  عدم مالکیت ملک از سال ۸۴ به بعد
  •  در تهران منازل کوچکتر از ۷۵ متر و در سایر شهرها کمتر از ۹۰ متر

  • به منظور ثبت نام وام اجاره مسکن همان مدارکی را نیاز دارید که در ثبت نام برای سایر وام‌ها مورد نیاز است

  •  ارائه اصل کارت ملی قدیمی یا جدید یا برگه ثبت نام برای کارت ملی جدید

  •  ارائه اصل شناسنامه

  •  ارائه وثیقه که میتواند سفته باشد یا گواهی کسر از حقوق یا سهام عدالت یا یارانه فرد متقاضی

توجه داشته باشید افرادی که تحت حمایت بهزیستی یا کمیته امداد هستند توسط نهادهای فوق ضمانت آنها صورت می‌گیرد و باید به نهاد مذکور برای ضمانت مراجعه کنند و لازم به ارائه مدارک ذکر شده در بالا نیست.

 

میزان مبلغ وام دریافتی از طریق ثبت نامtem.mrud.ir چقدر است؟

با ورود به سایت tem.mrud.ir برای انجام ثبت نام وام اجاره مسکن مشاهده می‌کنید که بر اساس شهرها میزان مبلغ وام مشخص می‌شود به اینصورت که در شهر تهران دریافت این مبلغ تا ۷۰ میلیون تومان و در کلان شهرها تا ۴۰ میلیون تومان و در سایر شهرها و شهرستانها تا ۲۵ میلیون تومان امکانپذیر است.

 

نحوه بازپرداخت و میزان سود دریافتی ثبت نام وام اجاره مسکن در سال ۱۴۰۰

مهلت زمان بازپرداخت وام اجاره مسکن ۱۴۰۰ با توجه به مبلغ آن متفاوت است.

  •  تا سقف ۳۰ میلیون ۳ ساله
  •  بالاتر از ۳۰ میلیون ۵ ساله

اقساط وام‌ها نیز به این صورت خواهد بود:

  •  ۲۵ میلیون تومان تقریبا ۸۳۰ هزار تومان که سود آن ۵ میلیون تومان است.
  •  ۴۰ میلیون تومان تقریبا ۹۰۰ هزار تومان که سود آن ۱۳.۳ میلیون تومان است.
  •  ۷۰ میلیون تومان تقریبا ۱ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان که سود آن ۲۳.۵ میلیون تومان است.

 

روش های دریافت وام از طریق ثبت نام tem.mrud.ir

از طریق ورود به tem.mrud.ir برای ثبت نام وام اجاره مسکن امکان دریافت وام مذکور از دو طریق وجود دارد:

  •  وام به مالک خانه داده می‌شود و مستاجر سود مربوط به آن(یکساله) را پرداخت می‌کند.
  •  وام به خود فرد متقاضی یا همان مستاجر داده می‌شود و خودش اقساط مربوطه را پرداخت می‌کند.

کلیه شرایط و مدارک لازم به منظور دریافت و ثبت نام وام ودیعه مسکن با ورود به سایت tem.mrud.ir برای شما به نمایش در می‌آید و کلیه مطالب این مقاله به صورت موثق از این سایت تهیه شده‌اند.

منبع : tem.mrud.ir

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

سامانه صندوق رفاه دانشجویی به آدرس bp.swf.ir ، سامانه ای است که به منظور ارائه تسهیلات وام به دانشجویان راه اندازی شده است. دانشجویان برای دریافت وام نیاز به ورود به سایت صندوق رفاه دانشجویی bp.swf.ir دارند. سایت صندوق رفاه دانشجویی امکانات دیگری نیز علاوه بر ارائه تسهیلات وام به دانشجویان دارد که در ادامه این نوشتار به آن خواهیم پرداخت.

پرداخت هزینه های مربوط به دانشگاه، همواره یکی از مشکلاتی بوده است که بسیاری از دانشجویان با آن سر و کار داشتند. در این میان بعضی از دانشگاه ها، شهریه های دانشجویان را به صورت قسط بندی دریافت می کردند و یا برای رفاه حال دانشجویان، وام قرض الحسنه به آن ها اختصاصی می دهند. سال های سال بود که دریافت وام از دانشگاه، تنها از طریق واحد دانشگاهی دانشجو امکان پذیر بود؛ اما در حال حاضر امکان دریافت وام دانشجویی که از صندوق رفاه دانشجویی فراهم شده است و دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی از جمله کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری می توانند با ورود به سامانه bp.swf.ir از تسهیلاتی که صندوق رفاه دانشگاهی برای آن در نظر گرفته است استفاده کنند.
در این مقاله قصد داریم شما را با سایت صندوق رفاه دانشگاهی آشنا کنیم و نحوه دریافت وام را از طریق این سایت برای دانشجویان عزیز ذکر کنیم. بنابراین، اگر قصد دریافت وام را دارید می توانید تا انتهای این مقاله با همراه باشید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

صندوق رفاه دانشجویی چیست؟

صندوق رفاه دانشجویی اسمی آشنا در بین تمام دانشجویان است و شاید تا به حال دانشجویان زیادی برای دریافت وام از دانشگاه خود اقدام کرده باشند. دانشجویان قدیمی می دانند که در گذشته برای دریافت وام از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه، باید مراحل دریافت این وام را از طریق دانشگاه و بانک دانشگاه محل تحصیل دانشجو پیگیری می شد. این روند دریافت وام، یکپارچگی نظام بانکی دانشگاه ها و وام های رفاه دانشجویی را برهم می زد.
به همین دلیل در سال تحصیلی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، امکان دریافت وام دانشجویی از طریق صندوق رفاه دانشجویی به صورت یکپارچه فراهم شد. تمامی دانشجویان در حال تحصیلی که واجد شرایط دریافت وام تحصیلی از دانشگاه خود باشند، می توانند با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویی کشور، درخواست دریافت وام خود را ثبت کنند.
لازم به ذکر است که در حال حاضر، امکان دریافت وام دانشجویی برای افرادی که بعد از سال تحصیلی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به دانشگاه وارد شدند تنها در سایت صندوق رفاه دانشجویان امکان پذیر است. دانشجویان ورودی سال های تحصیلی گذشته، در صورتی که تا به حال وام دانشجویی دریافت نکرده باشند نیز می توانند با ارائه مستندات، مدارک لازم و سند تعهد جدید به صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه خود مراجعه کنند و مراحل دریافت وام دانشجویی را از طریق دانشگاه خود پیگیری نمایند.
بنابراین، دانشجویان ورودی جدید (دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۱۳۹۹ – ۱۴۰۰ به بعد) برای دریافت وام دانشجویی می بایست از سایت صندوق رفاه دانشجویی کشوری استفاده کنند؛ اما دانشجویانی که ورودی قبل از سال تحصیلی ۱۳۹۹ – ۱۴۰۰ هستند، می توانند از طریق دانشگاه محل تحصیل خودشان، اقدام به دریافت وام دانشجویی نمایند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه سماوا

 

آدرس سایت صندوق رفاه دانشجویی bp.swf.ir

دانشجویانی ورودی جدید سال تحصیلی ۱۳۹۹ – ۱۴۰۰ به بعد می بایست برای دریافت وام صندوق رفاه دانشجویان ، ابتدا به سایت صندوق رفاه دانشجویی کشوری مراجعه کنند و با ثبت اطلاعات خودشان، منتشر تایید دانشگاه برای دریافت وام دانشجویی بمانند. پس از ثبت درخواست دانشجو برای دریافت وام دانشجویی در سایت صندوق رفاه دانشجویان ، دانشگاه محل تحصیل دانشجو باید دانشجو را به عنوان دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه خود تایید نماید. سپس، امکان دریافت وام از صندوق رفاه دانشجویی مرکزی برای دانشجویان ورودی جدید فراهم می شود.

سایت صندوق رفاه دانشجویان

برای ورود به سایت صندوق رفاه دانشجویی می توایند آدرس اینترنتی bp.swf.ir را در گوگل جستجو کنید یا برای ورود مستقیم به این سایت بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
 

ورود به سایت صندوق رفاه دانشجویان در کل کشور

 

بیشتر بخوانید: سایت تاییدیه تحصیلی

 

” دانشجویان ورودی سال تحصیلی 1399 – 1400 به بعد برای دریافت وام دانشجویی باید از سامانه bp.swf.ir استفاده کنند. “

 

امکانات سایت صندوق رفاه دانشجویی

سایت اصلی صندوق رفاه دانشجویی به آدرس اینترنتی bp.swf.ir امکانات مختلفی را به دانشجویان عزیز ارائه می دهد که یکی از زیر مجموعه های این سایت، دریافت وام های دانشجویی از طریق صندوق رفاه دانشجویان است. در ادامه بعضی از مهم ترین امکانات سایت اصلی صندوق رفاه دانشجویان را برای شما ذکر می کنیم.

امکانات سایت اصلی صندوق رفاه دانشجویی

  •  دریافت آیین نامه ها و قوانین مربوط به وام های دانشجویی: شما می توانید با ورود به سایت اصلی صندوق رفاه دانشجویی و انتخاب گزینه مربوط به آیین نامه ها، تمامی آیین نامه های اجرایی برای دریافت وام های دانشجویی مانند شرایط دریافت وام، جدول سقف دریافت وام در هر مقطع تحصیلی و ... را دریافت نمایید.
  •  دریافت بخشنامه ها: برای دریافت بخشنامه های مربوط به صندوق رفاه دانشجویان می توانید از طریق گزینه بخشنامه ها، بخشنامه های موجود را بر اساس سال منتشر شدن، دریافت و مطالعه نمایید.
  •  راهنمای تسهیلات: برای آشنایی با روند دریافت وام های دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان، می توانید از طریق گزینه راهنمای تسهیلات تمامی فایل های آموزشی دریافت وام و یا اموری مشابه را از سایت صندوق رفاه دانشجویان دریافت کنید.
  •  دریافت تسهیلات: برای دریافت تسهیلات از صندوق رفاه دانشجویان افراد می توانند به سایت bp.swf.ir وارد شوند و مراحل ثبت نام و دریافت وام را انجام دهند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه وادانا

دریافت کد صحت سنجی صندوق رفاه دانشجویی

یکی از مراحل مربوط به ثبت نام و ورود به سایت صندوق رفاه دانشجویان است که افراد کد صحت سنجی که به شماره تلفن همراه خوشان ارسال می شوند را وارد نمایند. مرحله مربوط به دریافت کد صحت سنجی صندوق رفاه دانشجویی ، مرحله مربوط به ثبت نام و تغییر رمز عبور در این سامانه است که پس از وارد کردن شماره تلفن همراه دانشجویان و کلیک کردن بر روی گزینه دریافت کد صحت سنجی، این کد به شماره تلفن دانشجویان ارسال می شود.
تنها نکته مهمی که باید برای دریافت کد صحت سنجی به خاطر داشته باشید این است که حتما شماره تلفن همراهی را در سایت صندوق رفاه دانشجویان وارد کنید که سیم کارت آن به نام خود شما باشید؛ چرا که در آخرین قانون مربوط به سایت صندوق رفاه دانشجویی ، ذکر شده است که دانشجویان می بایست حتما شماره تلفن همراه به نام خود را در سامانه وارد نمایند.

 

ورود به سامانه صندوق رفاه دانشجویان

ورود به سامانه صندوق رفاه دانشجویی برای آن دسته از دانشجویانی که ورودی سال ۱۳۹۹ به بعد هستند برای دریافت وام الزامی است. بنابراین، دانشجویان می بایست از مراحل ورود به این سامانه و نحوه دریافت وام از صندوق رفاه دانشجویی مرکزی آگاه باشند که در ادامه در رابطه با روش ورود به این سامانه توضیح خواهیم داد.

  1. ۱ ابتدا سایت صندوق رفاه دانشجویان را به آدرس اینترنتی bp.swf.ir در گوگل جستجو کنید تا وارد سایت اصلی صندوق رفاه دانشجویی شوید.

     نکته: برای ثبت نام در سامانه، ورود به سامانه و به طور کلی استفاده از سامانه ذکر شده، بهتر است که از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید.

  2. ۲اگر قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید و نام کاربری و رمز عبور دارید، نیازی به ثبت نام مجدد در سامانه نیست؛ اما اگر تا به حال در سامانه صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام نکرده اید، بر روی گزینه «ثبت نام دانشجوی جدید» کلیک کنید.

    ثبت نام در سامانه صندوق رفاه دانشجویان

  3. ۳کد ملی و تاریخ تولد خود را مانند تصویر زیر در فیلدهای مشخص شده وارد کنید و بر روی گزینه جستجو کلیک کنید.

    نحوه ثبت نام در صندوق وام دانشجویی

  4. ۴در مرحله بعدی می بایست شهری که در آن شناسنامه شما صادر شده است را وارد نمایید.

    دریافت کد صحت سنجی در سایت صندوق رفاه دانشجویان

  5. ۵حال اطلاعات خواسته شده را وارد کنید و برای دریافت کد صحت سنجی، بر روی گزینه «دریافت کد صحت سنجی» مانند تصویر بالا کلیک نمایید. پس از وارد کردن تمام اطلاعات بر روی گزینه ذخیره کلیک کنید.

    ثبت نام و ورود به سامانه صندوق رفاه دانشجویان

  6. ۶حال ثبت نام شما در سامانه انجام شده است و شما می توانید با کد ملی خود به عنوان نام کاربری و باز هم کد ملی خودتان به عنوان رمز عبور به سامانه وارد شوید.

    آموزش مرحله به مرحله ورود به صندوق رفاه دانشجویان

  7. ۷دقت کنید که بعد از ورود به سامانه صندوق رفاه دانشجویی برای اولین بار، باید رمز عبور خودتان که کد ملی شما می باشد را عوض کنید. بدون انجام مراحل مربوط به تغییر رمز عبور، امکان استفاده از این سامانه برای شما وجود نخواهد داشت.

 

 نکته: پس از ثبت نام و ثبت درخواست شما برای دریافت وام دانشجویی در سایت صندوق رفاه دانشجویی ، دانشگاه محل تحصیل باید شما را به عنوان یک دانشجو در دانشگاه تایید کند. پس از تایید دانشگاه، امکان دریافت وام دانشجویی از طریق این سامانه برای افراد مهیا خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: سایت دانان دانشگاه آزاد

منبع :  صندوق رفاه دانشجویان

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

این روز ها دریافت حکم حقوقی به صورت آنلاین  یکی از ساده ترین کارهاست. در مطالب قبلی اشاره کردیم چه بازنشستگان تامین اجتماعی و چه بازنشستگان کشوری می توانند با مراجعه به پرتال مربوط به خود حکم حقوقی خود را دریافت کنند و از آخرین احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰ باخبر شوند.  حکم حقوقی، یکی از احکام بسیار مهم برای بازنشستگان و کارمندان سازمان ها و ارگان های مختلف است. به همین خاطر باید بستری مناسب برای دسترسی به حکم حقوقی بازنشستگان و کارمندان سازمان های مختلف فراهم شود تا افراد بتوانند به راحتی، این احکام را دریافت کنند. دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری نیز به صورت غیر حضوری و از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری انجام می شود. بنابراین، افرادی که قصد دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری 1400 را دارند، می توانند با مراجعه به سایت صندوق بازنشستگی کشوری، حکم و یا حتی فیش حقوقی خود را دریافت نمایند.
با توجه به اینکه شاید بعضی از بازنشستگان کشوری، از نحوه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری مطلع نباشند، در این مقاله قصد داریم نحوه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری را توضیح دهیم.

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری

حکم حقوقی، یکی از احکام بسیار مهم برای کارمندان و یا بازنشستگان می باشد. در این حکم تمامی جزئیات مربوط به واریز حقوق، میزان واریزی حقوق، میزان افزایش و یا کاهش حقوق افراد نشان داده می شود. بنابراین، بسیار مهم است که افراد بتوانند به راحتی از طریق یک سامانه، حکم حقوقی خود را دریافت کنند.
خوشبختانه؛ امکانی فراهم شده است که بازنشستگان کشوری بتوانند با ورود به سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری ، حکم حقوقی خودشان را دریافت نمایند. سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری یک زیر سامانه ای مربوط به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی اینترنتی cspf.ir می باشد که افراد می توانند با ورود به این سایت، حکم حقوقی بازنشستگان کشوری را دریافت نمایند.
بنابراین، با توجه به توضیحات داده شده، نیازی به مراجعه حضوری بازنشستگان و یا حتی مستمری بگیران کشوری، برای دریافت فیش حقوقی و یا حکم حقوقی نیست و می توان به راحتی از طریق سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری www.cspf.ir ، حکم حقوقی خود را دریافت نمود. در ادامه در رابطه با نحوه ورود به سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری توضیح بیشتری خواهیم داد.

ورود به سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری و دریافت حکم حقوقی بازنشستگان 1400

 

ورود به سامانه حکم حقوقی بازنشستگان کشوری www.cspf.ir

کلیه افرادی که قصد دریافت حکم حقوقی بازنشستگان کشوری را دارند، می بایست ابتدا از نحوه ورود به سامانه حکم حقوق بازنشستگان کشوری مطلع باشند تا بتوانند با کمک این سامانه، حکم حقوقی خود را دریافت کنند.
دسترسی به سامانه حکم حقوقی بازنشستگان کشوری از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir امکان پذیر است. بنابراین، افرادی که قصد دریافت فیش حقوق بازنشستگان کشوری را دارند، ابتدا باید به سایت صندوق بازنشستگی کشوری وارد شوند و سپس از طریق درگاه خدمات الکترونیک، به قسمت مربوط به دریافت حکم حقوقی بازنشستگان وارد شوند. برای آشنایی بیشتر شما با مراحل ورود به این سامانه، در ادامه نحوه ورود به سامانه و دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری را ذکر می کنیم.

 نکته: در ادامه شما را با نحوه ورود به سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری آشنا می کنیم؛ اما قبل از آن باید این نکته را ذکر کنیم که خوشبختانه، برای دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری ، نیازی به ثبت نام در سایت بازنشستگان کشوری نمی باشد و افراد می توانند با اطلاعات پیش فرضی که در ادامه به توضیح آن می پردازیم به سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری وارد شوند و حکم حقوقی خود را دریافت کنند.

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای بر روی گوشی های هوشمند و یا لپ تاپ خود را باز کنید. سعی کنید برای دسترسی بهتر به سایت، از لپ تاپ و مرورگرهای کروم و یا فایرفاکس استفاده کنید.
  2. ۲حال عبارت «سایت صندوق بازنشستگی» را در گوگل تایپ و آن را جستجو کنید.
  3. ۳بعد از اینکه گوگل جستجوی لازم را انجام داد و سایت صندوق بازنشستگی به نشانی www.cspf.ir برای شما جستجو شد، کافیست که بر روی این سایت کلیک کنید تا به سایت صندوق بازنشستگی کشوری وارد شوید.

    ورود به سامانه حکم حقوقی بازنشستگان کشوری www.cspf.ir

  4. ۴برای ورود به قسمت دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری ، ابتدا باید به درگاه خدمات الکترونیک سایت صندوق بازنشستگی کشوری وارد شوید. برای این کار کافیست، بر روی گزینه «درگاه خدمات الکترونیکی» کلیک نمایید.

    نحوه ورود به سامانه حکم حقوقی بازنشستگان کشوری www.cspf.ir

  5. ۵پس از ورود به درگاه خدمات الکترونیکی سایت صندوق بازنشستگی کشوری ، باید بر روی گزینه حقوق در بالای صفحه سایت کلیک کنید.

  6. ۶در صورتی که قصد دریافت حکم حقوقی بازنشستگان کشوری را دارید، باید بر روی گزینه حکم حقوقی کلیک کنید.

     نکته: در صورتی که قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارید، می توانید از طریق همین گزینه، بر روی گزینه فیش حقوقی کلیک کنید و فیش حقوقی خود را نیز به صورت غیر حضوری و از طریق این سایت دریافت کنید.

    نحوه دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری 1400

  7. ۷حال شما به سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان کشوری وارد شده اید. برای ورود به پورتال شخصی خود در این سامانه و مشاهده حکم حقوقی خود باید اطلاعات خواسته شده که شامل شماره دفتر کل، کد ملی و شماره حساب شما می باشد را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه ورود کلیک نمایید.

    آموزش دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری 1400

  8. ۸پس از ورود به پورتال شخصی خود در سامانه درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری ، می توانید حکم حقوقی خود را مشاهده و آن را دریافت کنید.

 

” برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری، باید شماره دفتر کل، شماره حساب و کد ملی بازنشستگان کشوری در سایت www.cspf.ir وارد شود. “

 

احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰

با توجه به اینکه احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰ از فروردین ماه سال ۱۴۰۰ صادر شده است، تمامی افراد می توانند با ورود به سامانه دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری به نشانی اینترنتی cspf.ir احکام جدید بازنشستگان کشوری را دریافت کنند.
لازم به ذکر است که طبق اطلاعیه های منتشر شده، مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری برای دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری 1400 باید حتما به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی cspf.ir مراجعه کنند و حکم جدید حقوقی خود را دریافت کنند.

مشاهده و دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری 1400

با توجه به اطلاعیه های منتشر شده در افزایش حقوق در احکام جدید بازنشستگان کشوری ، به طور میانگین به هر فرد بازنشسته نسبت به سال گذشته حدود 90 درصد حقوق بیشتری تعلق می گیرد. در واقع، 90 درصد افزایش حقوق در احکام جدید بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰ نسبت به احکام سال گذشته وجود دارد. دقت داشته باشید که درصد افزایش حقوق ذکر شده، به صورت میانگین می باشد و ممکن است در بعضی از احکام این حقوق نسبت به 90 درصد کم تر و در بعضی از احکام این حقوق نسبت به 90 درصد بیشتر اضافه شده باشد.
 لذا کلیه افرادی که قصد دریافت احکام جدید بازنشستگان کشوری 1400 را دارند، باید به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir مراجعه کنند و حکم جدید خود را دریافت نمایند. لازم به ذکر است که حقوق تمامی بازنشستگان کشوری که حکم جدید حقوقی آن ها منتشر شده است، از فروردین ماه سال 1400 طبق احکام جدید بازنشستگان کشوری پرداخت می شود.

 

بیشتر بخوانید : دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 

دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری 1400

همانطور که توضیح داده شد، در اوایل سال 1400، احکام حقوق جدیدی برای بازنشستگان کشوری لحاظ شده و حقوق بسیاری از بازنشستگان کشوری در سال 1400 به طور میانگین به اندازه 90 درصد افزایش داشته است.
با توجه به اهمیت بسیار زیاد دریافت حکم حقوقی بازنشستگان کشوری 1400 ، کلیه بازنشستگان کشوری می توانند برای دریافت حکم حقوق بازنشستگان کشوری 1400 به سایت صندوق بازنشستگی به نشانی اینترنتی www.cspf.ir مراجعه کنند و مراحل مربوط به دریافت حکم جدید بازنشستگی خود را انجام دهند. لازم به ذکر است افراد نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت حکم حقوقی بازنشستگان کشوری 1400 ندارند و تنها با مراجعه به سایت صندوق بازنشستگی کشوری می توان حکم جدید حقوقی بازنشستگان کشوری را دریافت نمود.
برای راهنمایی بیشتر در رابطه با نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگی کشوری، کافیست که طبق مراحل ذکر شده برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری که در این مقاله ذکر شد، پیش بروید. 
لازم به ذکر است که برای دریافت حکم حقوقی بازنشستگان کشوری 1400 ، نیازی به ثبت نام غیر حضوری و یا حضوری در سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir نیست و تنها می توان با وارد کردن کد ملی، شماره حساب و شماره دفتر کل بازنشستگان به سامانه وارد شد و فیش حقوقی خود را دریافت کرد.

چگونه حکم حقوق بازنشستگان کشوری 1400 را دریافت کنم؟

 

بیشتر بخوانید : ثبت نام سوابق بیمه 

منبع : حکم حقوق بازنشستگان کشوری

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

تمامی مردم می توانند از طریق سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی ، نوبت اینترنتی برای خودشان دریافت کنند و بدون معطلی و انتظار کارهای خود را در زمان مشخصی انجام دهند. با توجه به جدید بودن سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به نشانی nobat.kdke.ir ، در این مقاله سعی داریم شما را با نحوه ثبت نام و دریافت نوبت از این سامانه آشنا کنیم.

در جوامع امروزی، پیشرفت ارائه خدمات آنلاین و غیر حضوری یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که در حال رخ دادن است. قوه قضاییه، یکی از سازمان هایی است که بسترهای بسیار مناسبی را برای ارائه خدمات غیر حضوری و آنلاین فراهم کرده است. سایت عدل ایران نیز یکی از سامانه های زیر نظر قوه قضاییه می باشد که خدمات مختلفی را به مردم ارائه می کند. یکی از خدمات سایت عدل ایران ، سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است.
 

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

آشنایی با سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

سامانه های ارائه دهنده خدمات الکترونیکی قوه قضاییه ، به سرعت در حال رشد است. یکی از سامانه های مهم قوه قضاییه ، سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می باشد. افرادی که قصد مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه را دارند، می توانند با مراجعه به سایت نوبت دهی دفاتر قضایی به نشانی nobat.kdke.ir ابتدا یک نوبت دریافت کنند و سپس، در زمان مشخصی به دفتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه مد نظر خود مراجعه نمایند.
در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، می توان روز و ساعت مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه مورد نظر خود را انتخاب نمود و بسته به روز و ساعت انتخاب شده، در همان ساعت به دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه مراجعه کرد.
سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی ، سامانه ای است در راستای تسهیل امور مربوط به دفاتر خدمات قوه قضاییه است و مراجعات مردمی را نظم می دهد. به همین خاطر، بسیار مهم است که افراد روش استفاده از این سامانه را برای دریافت نوبت اینترنتی بلد باشند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه پیگیری پرونده شورای حل اختلاف

 

ورود به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی

افرادی که قصد دریافت نوبت غیر حضوری از سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به نشانی nobat.kdke.ir را دارند، ابتدا باید از نحوه ورود به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی مطلع باشند. برای ورود به سامانه نوبت دهی خدمات الکترونیک قضایی ، می بایست ابتدا به سایت عدل ایران وارد شد و سپس از طریق سامانه های موجود در این سایت، به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی nobat.kdke.ir وارد شد.  برای ورود به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی، می توانید از طریق روش زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی تلفن همراه و یا سیستم ویندوزی خود را باز کنید. برای ورود به سایت نوبت دهی دفاتر قضایی، بهتر است که از مرورگرهای کروم و یا فایرفاکس استفاده کنید.
  2. ۲حال در فیلد جستجوی گوگل، عبارت «سایت عدل ایران» را جستجو کنید.
  3. ۳بر روی اولین سایت جستجو شده توسط گوگل به نام سایت عدل ایران، کلیک کنید تا وارد سایت شوید.

    ورود به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی

  4. ۴حال از طریق گزینه های موجود در سمت راست سایت عدل ایران بر روی گزینه « سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات قضایی » کلیک کنید.

    نحوه ورود به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی

  5. ۵در این مرحله شما وارد سایت اصلی سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شده اید.

    ورود به سایت نوبت دهی دفاتر قضایی

 

بیشتر بخوانید: چگونه وارد سامانه ابلاغ شویم

 

” برای دریافت نوبت از سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، باید ابتدا در این سامانه عضو شد. “

 

ثبت نام نوبت دهی دفاتر خدمات قضایی

برای استفاده از خدمات سایت نوبت دهی دفاتر خدمات قضایی ، ابتدا باید در سامانه مربوطه ثبت نام کنید. ثبت نام در این سامانه به سادگی انجام می شود و همه افراد می توانند در مدت زمان کوتاهی مراحل ثبت نام در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را انجام دهند. برای ثبت نام در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات قضایی ، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا به سامانه نوبت دهی خدمات الکترونیک قضایی به نشانی nobat.kdke.ir وارد شوید.
  2. ۲در بالای سایت بر روی گزینه «ثبت نام کاربران» کلیک نمایید.

    ثبت نام نوبت دهی دفاتر خدمات قضایی

  3. ۳در این مرحله کافیست که اطلاعات خواسته شده مانند تصویر زیر را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه عضویت کلیک کنید تا در این سامانه عضو شوید.

     نکته: همانطور که می دانید برای استفاده از بسیاری از خدمات قوه قضاییه، نیاز است که افراد در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند؛ اما خوشبختانه برای استفاده از سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، نیازی به ثبت نام ثنا افراد نیست و تنها با وارد کردن اطلاعات زیر، می توان در سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی عضو شد.

    ثبت نام سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

 

بیشتر بخوانید: رفع مشکل باز نشدن سایت ابلاغ

 

ثبت نوبت در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

تا به اینجای مقاله در رابطه با نحوه ثبت نام در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صحبت کردیم. پس از ثبت نام در سایت نوبت دهی دفاتر قضایی ، می توان به سامانه وارد شد و مراحل مربوط به ثبت نوبت در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را انجام داد.
برای این کار ابتدا باید مراحل ثبت نام در سامانه را به درستی انجام داده باشید و از طریق کلیک کردن بر روی گزینه «ورود» در بالای سایت به سامانه وارد شوید و سپس طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱پس از ورود به سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات قضایی ، می بایست بر روی گزینه خانه کلیک کنید.
  2. ۲در این قسمت، می بایست اطلاعات خواسته شده که شامل استان، شهر و نوع درخواست از خدمات الکترونیک قضایی می باشد را انتخاب کنید. به طور مثال، در این قسمت استان آذربایجان شرقی، شهر بستان و نوع خدمت تنظیم اظهارنامه انتخاب شده است. حال بر روی گزینه جستجو کلیک کنید.

     نکته: در صورتی که کد دفتر و یا نام مسئول دفتری را مد نظر دارید و می خواهید مستقیما از آن دفتر نوبت دریافت کنید، می توانید در قسمت چهارم جستجو، کد دفتر و یا نام مسئول دفتر را وارد کنید و بر روی گزینه جستجو کلیک نمایید؛ اما در صورتی که دفتر خاصی مد نظر شما نیست، می توانید از قسمت را خالی بگذارید و بر روی گزینه جستجو کلیک کنید

    سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

     

  3. ۳ پس از کلیک کردن بر روی گزینه جستجو، لیست دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه که ارائه دهنده خدمت مورد نظر شما می باشد، نشان داده می شود که کافیست روی گزینه دریافت نوبت یکی از آن ها کلیک کنید.

    دریافت نوبت از سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

  4. ۴حال در قسمت بعدی، باید تاریخ و ساعت مراجعه را انتخاب کنید. تاریخ های مجاز برای دریافت نوبت از دفتر خدمات الکترونیک مورد نظر، به رنگ سبز می باشند. کافیست روی تاریخ مورد نظر خود کلیک کنید تا ساعت های مجاز برای مراجعه به دفتر به شما نشان داده شود. حال یکی از ساعت مورد نظر خود را انتخاب کنید و روی آن کلیک کنید تا وارد قسمت نهایی دریافت نوبت شوید.

    ثبت نوبت در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

  5. ۵ در این قسمت می توانید کد دفتر، آدرس دفتر و هزینه خدمت مورد نظر را مشاهده کنید. همچنین، در قسمت بالای سایت که نوشته شده قصد رسیدگی به چند پرونده را دارید، قابل ویرایش می باشد. شما می توانید تعداد پرونده های خود را در این قسمت وارد کنید. معمولا، نمی توان بیش از 2 پرونده را برای بررسی پرونده وارد کرد. در نهایت بر روی گزینه «ثبت نوبت» کلیک نمایید.

    نحوه ثبت نوبت در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

 

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه الکترونیکی در سامانه ثنا

 

نکات مربوط به سامانه نوبت دهی دفاتر قضایی
  •  افرادی که قصد مراجعه به دفاتر خدمات قضایی را دارند، می توانند از طریق سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراحل دریافت نوبت را انجام دهند.
  •  برای دریافت نوبت از این سامانه، نیازی به ثبت نام در سامانه ثنا نیست؛ اما باید در خود سایت مراحل عضویت را انجام داد.
  •  افرادی که قبلا در سامانه نوبت دهی قضایی ثبت نام کرده اند و دارای رمز عبور می باشند، می توانند با شماره موبایل و رمز عبور خود به سامانه وارد شوند و نیازی به ثبت نام مجدد آن ها نیست.
  •  افرادی که قبلا در سامانه ثبت نام کرده اند و حساب کاربری دارند؛ اما رمز عبور خود را فراموش کرده اند، می توانند از طریق کلیک کردن بر روی گزینه «ورود» و سپس کلیک کردن بر روی گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟» رمز عبور خود را بازیابی نمایند.

منبع : نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

سایت انحصار وراثت و درخواست انحصار وراثت اینترنتی خدمت جذابی است برای افرادی که به نحوی با موضوع انحصار وراثت سرو کار دارند و مجبورند زمان و انرژی زیادی را برای رفت و آمدهای حضوری بابت این موضوع صرف کنند.

از زمان غیر حضوری شدن بسیاری از امور مربوط به جامعه، دریافت انحصار وراثت به صورت اینترنتی و غیر حضوری، بیش از بیش مورد توجه قرار گرفته است؛ اما چیزی که حائز اهمیت است این است که آیا امکان دریافت انحصار وراثت به صورت غیر حضوری وجود دارد؟ آیا می توان در شرایط بیماری کرونا بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت را دریافت کرد؟ آیا سایت انحصار وراثت اینترنتی وجود دارد و می توان از آن برای دریافت انحصار وراثت اینترنتی استفاده کرد؟
با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله سعی داریم شما را با سایت انحصار وراثت آشنا کنیم و بگوییم که آیا امکان درخواست انحصار وراثت به صورت اینترنتی هم وجود دارد؟ پس اگر قصد دریافت انحصار وراثت را دارید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر با روند دریافت این مدرک آشنا شوید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

آیا امکان درخواست انحصار وراثت اینترنتی وجود دارد؟

گواهی انحصار وراثت ، یک گواهی قانونی است که برای ورثه یک فرد متوفی صادر می شود. در واقع، در این گواهی ذکر می شود که اقامتگاه فرد متوفی به چه میزانی بین ورثه فرد متوفی تقسیم شده است. بنابراین، دریافت این گواهی برای ورثه فرد متوفی بسیار مهم است.
اما نکته ای که معمولا وراث در رابطه با آن ابهام دارند؛ این است که آیا امکان درخواست انحصار وراثت اینترنتی وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید عرض کنیم که به طور مستقیم نمی توان گواهی انحصار وراثت را به صورت غیر حضوری و اینترنتی دریافت کرد؛ اما چیزی که برای ما اهمیت پیدا می کند این است که بعضی از مراحل مربوط به درخواست انحصار وراثت مانند دریافت گواهی فوت و ... را می توان به صورت غیر حضوری انجام داد.
بنابراین، طبق توضیحات داده شده، نمی توان گواهی انحصار وراثت را به صورت غیر حضوری از طریق سایت انحصار وراثت دریافت کرد؛ پس منظور از سایت انحصار وراثت چیست؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

آیا امکان درخواست انحصار وراثت اینترنتی وجود دارد؟

 

ورود به سایت انحصار وراثت

همانطور که در مقاله ذکر کردیم، سایت انحصار وراثت برای دریافت گواهی انحصار وراثت به صورت اینترنتی وجود ندارد و نمی توان این گواهی را به صورت اینترنتی دریافت کرد؛ اما یکی از مراحل اصلی برای دریافت گواهی انحصار وراثت این است که افراد حتما باید در سامانه ای به نام سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند تا بتوانند گواهی انحصار وراثت خود را دریافت کنند.
بنابراین، تنها روش دریافت گواهی انحصار وراثت به صورت حضوری و مراجعه به شورای حل اختلاف های استان ها می باشد و نمی توان از سامانه انحصار وراثت ، گواهی انحصار وراثت را دریافت نمود.
با توجه به توضیحات داده شده، هیچ سایتی تحت عنوان سایت انحصار وراثت وجود ندارد و در حال حاضر نیز امکان ثبت درخواست انحصار وراثت اینترنتی نیز وجود نخواهد داشت؛ اما طبق اطلاعیه های منتشر شده از سوی قوه قضاییه، ممکن است که سامانه ای برای ثبت درخواست انحصار وراثت از سوی قوه قضاییه راه اندازی شود؛ اما در حال حاضر تنها راه دریافت انحصار وراثت، مراجعه حضوری به شورای حل اختلاف هر استان می باشد.

ورود به سایت انحصار وراثت؛ ابهامات و شایعات

 

سامانه ثنا؛ اولین گام برای دریافت گواهی انحصار وراثت

کلیه افرادی که قصد دریافت گواهی انحصار وراثت را دارند، باید ابتدا در سامانه ای به نام سامانه ثنا ثبت نام کنند. در واقع، ثبت نام سامانه ثنا اولین گام برای ثبت درخواست دریافت گواهی انحصار وراثت می باشد. بنابراین، بسیار مهم است که تمامی ورثه اطلاعات خود را در سامانه ثنا ثبت کنند.
برای ثبت نام در سامانه ثنا، ابتدا باید به این سامانه وارد شد و مراحل مربوط به ثبت نام اولیه را انجام داد. در ثبت نام اولیه، یک سری اطلاعات مانند اطلاعات شناسنامه ای و ... از فرد تقاضا می شود که باید به درستی وارد شوند.
در مرحله دوم از ثبت نام سامانه ثنا، افراد باید مراحل احراز هویت خود را انجام دهند. در گذشته، احراز هویت سامانه ثنا به صورت حضوری انجام می شد؛ اما در حال حاضر می توان احراز هویت غیر حضوری سامانه ثنا را انجام داد.
برای ورود به سامانه ثنا و انجام مراحل مورد نیاز برای ثبت نام در این سامانه قبل از ثبت درخواست دریافت گواهی انحصار وراثت، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.

 

 نکته: افرادی که قبلا در سامانه ثنا ثبت نام کرده اند و دارای رمز عبور شخصی در سامانه ثنا می باشند، نیازی به ثبت نام مجدد در این سامانه را ندارند.

 

  1. ۱ابتدا در یکی از مرورگرهای گوشی همراه خود و یا لپ تاپ عبارت «سامانه ثنا» را جستجو کنید.
  2. ۲حال بر روی اولین سایت جستجو شده به نام سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی، کلیک کنید.

    سامانه-ثنا

  3. ۳ پس از ورود به سامانه ثنا، بر روی گزینه «ثبت نام برخط» کلیک کنید و مراحل مربوط به ثبت نام خود را انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید : مشاهده ابلاغیه با موبایل

 

مدارک لازم برای درخواست انحصار وراثت اینترنتی

همانطور که در مقاله ذکر شد، نمی توان برای دریافت گواهی انحصار وراثت از سایت انحصار وراثت اقدام کرد و حتما نیاز است که افراد به شورای حل اختلاف مراجعه کنند و پس از ارائه مدارک مورد نیاز، درخواست دریافت گواهی انحصار وراثت خود را به صورت حضوری ثبت کنند.
برای ثبت درخواست دریافت گواهی انحصار وراثت لازم است که افراد یک سری از مدارک را به شورای حل اختلاف تحویل دهند که بدیهی است بدون ارائه این مدارک، نمی توان گواهی انحصار وراثت را دریافت نمود. مدارک لازم برای درخواست انحصار وراثت به شرح زیر می باشد:

مدارک لازم برای درخواست انحصار وراثت

  •  فرد درخواست کننده می بایست، درخواست نامه کتبی که شامل نام و مشخصات درخواست کننده، فرد متوفی، ورثه فرد متوفی و اقامتگاه آن ها می باشد را تنظیم کند و به دادگاه ارائه نماید.
  •  ارائه فتوکپی برابر اصل گواهی فوت
  •  استشهادیه فوت مبنی بر فوت مورث
  •  کارت ملی ورثه
  •  شناسنامه ورثه
  •  ارائه عقدنامه در صورت وجود همسر
  •  ارائه گواهی مالیاتی

 

 نکته: افرادی که قصد دریافت گواهی فوت به صورت غیر حضوری را دارند، می توانند به سایت درخواست صدور گواهی فوت به نشانی death.sabteahval.ir مراجعه کنند و مطابق با نرخ مصوب، گواهی فوت فرد متوفی را دریافت نمایند. لازم به ذکر است که برای ثبت درخواست انحصار وراثت ، ارائه گواهی فوت الزامی می باشد.

 

بیشتر بخوانید : سامانه پیگیری پرونده شورای حل اختلاف 

 

راهنمای ثبت درخواست گواهی انحصار وراثت اینترنتی

یکی از ابهاماتی که در رابطه با خدمات الکترونیکی قوه قضاییه وجود دارد این است که آیا سایت انحصار وراثت اینترنتی وجود دارد که بتوان با کمک آن انحصار وراثت اینترنتی دریافت کرد؟ در حال حاضر، سامانه انحصار وراثت اینترنتی وجود ندارد و نمی توان تمامی مراحل مربوط به ثبت درخواست انحصار وراثت را به صورت اینترنتی و غیر حضوری انجام داد؛ اما به طور کلی می توان از طریق سه سایت زیر، بعضی از مراحل مربوط به درخواست گواهی انحصار وراثت را انجام داد.

راهنمای ثبت درخواست گواهی انحصار وراثت اینترنتی

  •  مراجعه به سایت ثنا: اولین گام برای دریافت گواهی انحصار وراثت این است که افراد به سایت ثنا sana.adliran.ir مراجعه کنند و مراحل مربوط به ثبت نام در این سامانه را به صورت غیر حضوری انجام دهند.
  •  مراجعه به سایت درخواست صدور گواهی فوت: خوشبختانه، می توان با کمک سایت درخواست گواهی فوت به نشانی death.sabteahval.ir گواهی فوت را که یکی از مدارک مورد نیاز برای ثبت درخواست انحصار وراثت می باشد را دریافت کرد.
  •  مراجعه به سایت ابلاغ الکترونیک قضایی: در این سامانه، می توان با کمک رمز شخصی خود در سامانه ثنا، ابلاغیه های الکترونیکی قضایی را دریافت نمود. همچنین، می توان در صورت صادر شدن گواهی انحصار وراثت، این گواهی را از سایت ابلاغ الکترونیک قضایی eblagh1.adliran.ir دریافت کرد.

 

بیشتر بخوانید : بازیابی رمز سامانه ثنا

 

نکات ثبت درخواست در سامانه انحصار وراثت
  •  در حال حاضر، سایت انحصار وراثت راه اندازی نشده است و نمی توان درخواست انحصار وراثت اینترنتی را در سامانه ثبت کرد.
  •  با توجه به عدم راه اندازی سامانه انحصار وراثت اینترنتی ، ورثه برای تنظیم انحصار وراثت باید به صورت حضوری به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

 

در حال حاضر سه سامانه ای که می توانند بعضی از امور انحصار وراثت را به صورت اینترنتی انجام دهند، شامل سامانه ثنا، سامانه درخواست صدور گواهی فوت و  ورود به سایت ابلاغ الکترونیک قضایی می باشد.

منبع : سایت انحصار وراثت

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

با توجه به قانون جدید چک، ثبت چک در سامانه پیچک بانک مرکزی الزامی می باشد و افرادی که دارای چک های بنفش رنگ و جدید می باشند، می بایست مراحل ثبت چک در پیچک را انجام دهند. در واقع، با وضع این قانون سعی بر این است که کلاهبرداری های مربوط به چک، تا حد زیادی کاهش پیدا کند. سامانه پیچک ، یک سامانه ای است که برای ساماندهی به اطلاعات مربوط به دریافت کنندگان و صادر کنندگان چک روی کار آمده است. با توجه به اینکه قانونی برای ثبت چک در سامانه پیچک وضع شده است؛ بسیار مهم است که افراد از نحوه ثبت چک در سامانه پیچک مطلع باشند.
به همین خاطر در این مقاله سعی داریم شما را با نحوه ثبت چک در سامانه پیچک و الزامات مربوط به آن آشنا کنیم. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر با روند ثبت چک های جدید آشنا شوید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

” سامانه پیچک از طریق بسترهای مختلفی خدمات ثبت چک و تایید چک را ارائه می کند. “

 

ثبت چک در سامانه پیچک

در گذشته، هیچ قانونی برای ثبت چک های صیادی در سامانه های مختلف وجود نداشت و افراد موظف بودند که این چک ها را در وجه حامل یا بدون هیچ قید و شرطی صادر کنند؛ اما در قانون جدید چک که برای چک های بنفش رنگ و جدید وضع شده است، افرادی که صادر کننده چک می باشند، موظف به ثبت چک در سامانه پیچک هستند.
در این قانون، تمامی افراد قبل از صدور چک باید اطلاعات مربوط به چک صادر شده خود را در سامانه پیچک یا همان سامانه صیاد ثبت کنند تا دریافت کننده چک بتواند، پس از دریافت چک این چک را تایید نماید.
بنابراین، ثبت چک در سامانه پیچک برای افرادی که قصد صادر کردن چک های بنفش جدید را دارند، الزامی است و افرادی که این چک ها را دریافت می کنند، می بایست اطلاعات چک دریافتی خود را به عنوان دریافت کننده چک در سامانه پیچک ثبت کنند.

ثبت چک در سامانه پیچک

 

مزایای ثبت چک در پیچک

با توجه به اینکه قانون ثبت چک های صیادی در سامانه پیچک به تازگی روی کار آمده است؛ شاید بعضی از افراد از مزایای ثبت چک در سامانه پیچک مطلع نباشند. در واقع، هدف اصلی وضع این قانون، کاهش کلاهبرداری هایی بوده است که به واسطه چک های صادر شده بدون قید و بند به وجود می آمده است؛ اما با وضع این قانون، بسیاری از این کلاهبرداری ها از بین می رود و ریسک دریافت چک هایی که ممکن است در آینده برگشت بخورد، کاهش می یابد.

مزایای ثبت چک در پیچک

 

اما طبق این قانون، ثبت چک در سامانه پیچک مزایای دیگری هم دارد که در ادامه به بعضی از آن ها اشاره می کنیم.

  •  افراد دیگر نباید معطل حساب خالی بمانند: چک های صیادی جدید، یک قانون بسیار مهمی را برای صادر کنندگان چک و دریافت کنندگان چک ایجاد می کنند که خود دارای مزیت است. در این قانون، اگر حتی یک روز از زمان پاس کردن چک گذشته باشد، چک برگشت می خورد و دیگر یک فرصت ۱۰ روزه ای برای برگشت خوردن چک به افراد داده نمی شود.
  •  کاهش کلاهبرداری با محدود شدن صدور دسته چک های صیادی: طبق قانون وضع شده، تنها افرادی قادر به دریافت چک های جدید بنفش رنگ می باشند که ورشکسته نباشند و یا به عبارتی در پرداخت چک ها، بد حساب نباشند.
  •  حذف چک های حامل و پشت نویسی شده: یکی دیگر از مزایای ثبت چک ها در سامانه پیچک این است که دیگر نیازی به صادر کردن چک های حامل برای افراد نیست. در این قانون، حتما باید چک ها به اسم دریافت کننده در سامانه پیچک ثبت شوند.

 

بیشتر بخوانید : استعلام چک سامانه صیاد

 

نحوه ثبت چک در سامانه پیچک بانک مرکزی

با توجه به اینکه قانون وضع شده برای چک های جدید، عنوان می کند که همه چک های جدید بنفش رنگ باید در سامانه پیچک ثبت شوند، بسیار مهم است که همه مردم از نحوه ثبت چک در سامانه پیچک مطلع باشند.
قبل از اینکه بخواهیم در رابطه با مراحل ثبت چک در سامانه پیچک صحبت کنیم، باید بگوییم که سامانه پیچک، از طریق بسترهای مختلفی به افراد ارائه می شود. به طور مثال افراد باید اپلیکیشن های مختلفی را که قادر به ثبت چک صیادی می باشند را تهیه کنند و از طریق این اپلیکیشن ها چک های خود را در سامانه پیچک ثبت کنند. از جمله این برنامه ها می توان به اپلیکیشن آپ و 724 اشاره کرد که در مقالات " ثبت چک در در اپلیکیشن آپ " و " ثبت چک در اپلیکیشن 724 " به نحوه ثبت پک در آن ها پرداختیم.
بنابراین، بسترهایی که می توانند با کمک آن ها اقدام به ثبت چک در سامانه پیچک نمود، موارد زیر می باشد.

نحوه ثبت چک در سامانه پیچک بانک مرکزی

 

استفاده از اینترنت بانک، اپلیکیشن های اینترنت بانک و سایت های بانک ها

بعضی از بانک ها، بستری را برای ثبت چک در پیچک فراهم کرده اند که افراد می توانند با کمک آن ها، اقدام به ثبت چک در سامانه پیچک کنند.
دو نکته مهمی که افراد باید برای استفاده از این سه بستر که شامل اینترنت بانک، اپلیکیشن های بانکی و سایت بانک ها می باشد، به آن دقت کنند این است که افراد صادر کننده چک باید حتما مراحل ثبت چک صیادی را در اینترنت بانکی که صادر کننده چک می باشد، انجام دهند.
اما نکته دوم این است که فرد دریافت کننده چک می تواند مراحل تایید چک را در هر سایت بانک و یا هر بستری که می خواهد انجام دهد و نیازی به تایید چک در سایت بانکی که چک از آن جا صادر نشده است، نیست.
لازم به ذکر است که برای استفاده از اینترنت بانک، اپلیکیشن های اینترنت بانک و سایت های بانک ها، حتما افراد باید دسترسی مربوط به استفاده از این خدمات را از بانک خود درخواست نمایند.

 

استفاده از اپلیکیشن های مورد تایید بانک مرکزی برای ثبت چک در سامانه پیچک

دومین روش برای ثبت چک در سامانه پیچک که اتفاقا روش ساده تری نیز برای ثبت چک در پیچک می باشد، این است که افراد از اپلیکیشن هایی که به تایید بانک مرکزی رسیده اند، برای ثبت چک در پیچک استفاده نمایند.
از مزایای استفاده از اپلیکیشن های مورد تایید بانک مرکزی این است که همه افراد می توانند چک هایی که از هر بانکی صادر شده است را در هر اپلیکیشنی که تمایل دارند ثبت کنند و هیچ محدودیتی برای نوع بانک صادر کننده چک از این طریق وجود ندارد.
همچنین، می توان با کمک این اپلیکیشن ها سه مرحله از چک های جدید که شامل ثبت چک در سامانه پیچک، تایید چک در سامانه پیچک و انتقال چک در سامانه پیچک می باشد را به سادگی انجام داد.
لیست اپلیکیشن های مجاز برای ثبت چک های جدید در سامانه پیچک در سایت شاپرک به نشانی shaparak.ir موجود می باشد. در ادامه لیست اپلیکیشن های مجاز و لینک دانلود آن ها را ذکر می کنیم.

ثبت چک در سامانه پیچک بانک مرکزی

 

مراحل مربوط به ثبت چک در سامانه پیچک

افرادی که اقدام به دانلود یکی از اپلیکیشن های زیر می کنند، می توانند از طریق مراحل زیر چک های جدید خود را در سامانه پیچک ثبت کنند.

  1. ۱دانلود اپلیکیشن مورد تایید بانک مرکزی و نصب آن بر روی گوشی های هوشمند
  2. ۲وارد شدن به قسمت ثبت چک های صیادی
  3. ۳ثبت کردن مندرجات بر روی چک که شامل تاریخ سررسید، مبلغ چک، اطلاعات هویتی دریافت کننده می باشد.
  4. ۴انجام مراحل احراز هویت که از طریق وارد کردن اطلاعات بانکی که دسته چک از آن صادر شده است، انجام می شود.

     نکته: روش مذکور برای استفاده از اپلیکیشن های موبایل می باشد. افرادی که قصد استفاده از اینترنت بانک را دارند، بعد از دریافت نام کاربری و رمز عبور خود به خود احراز هویت می شوند.

  5. ۵وارد کردن تمام اطلاعات چک در سامانه پیچک
  6. ۶تایید اطلاعات چک و ثبت آن در سامانه
اپلیکیشن های مورد تایید بانک مرکزی برای ثبت چک در سامانه پیچک
نام برنامه لینک دانلود برنامه
اپلیکیشن آپ http://s.asanpardakht.net/x9qNL
اپلیکیشن تاپ https://top.ir/cheque
اپلیکیشن ایوا https://ivaapp.com
اپلیکیشن 724 https://724.ir
اپلیکیشن سکه http://sekeh.behpardakht.com

 

 

بیشتر بخوانید : رفع سو اثر چک

نکات مربوط به ثبت چک در پیچک

  •  پس از ثبت چک در سامانه پیچک ، حتما باید فرد دریافت کننده چک اطلاعات مربوط به چک را تایید کند.
  •  بدون وارد کردن اطلاعات چک در سامانه پیچک و تایید کردن آن در این سامانه، امکان پیگیری چک های برگشتی وجود نخواهد داشت. در واقع، چکی که در سامانه پیچک ثبت نشده باشد، بدون اعتبار است.
  •  تمامی روال صدور و دریافت چک های قدیمی مانند قبل می باشد و نیازی به وارد کردن آن ها در سامانه پیچک نیست.

 

بیشتر بخوانید : مراحل اجرا گذاشتن چک برگشتی 

منبع : ثبت چک در سامانه پیچک

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

اگر شما هم مشمول پرداخت مالیات ارزش افزوده هستید بدون شک سوالات و ابهاماتی در مورد نحوه ثبت نام و اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده دارید. به همین دلیل در این مطلب در مورد ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده صحبت خواهیم کرد.

ارزش افزوده، یکی از انواع مالیات هایی است که در دولت ایران از مودیان مالیاتی دریافت می شود. همانطور که می دانید، کلیه افراد باید اظهارنامه ارزش افزوده را در زمان مشخصی به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم کنند؛ اما گاهی اوقات افراد به دلایل مختلفی اطلاعات اظهارنامه خود را به صورت اشتباه در سامانه اظهارنامه مالیاتی ثبت می کنند و نیاز به اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده پیدا می کنند.
اشتباه در اظهارنامه ارزش افزوده ، می تواند باعث ایجاد جریمه برای فرد مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شود؛ بنابراین، بسیار مهم است که اگر فردی متوجه اشتباه وارد کردن اطلاعات شد، اقدام به ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده کند. با توجه به اهمیت زیاد این موضوع، در این مقاله سعی داریم شما را با کلیات اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده آشنا کنیم.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

اشتباه در اظهارنامه ارزش افزوده

کلیه مودیان مالیاتی که مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می باشند، موظف هستند که مراحل مربوط به تسلیم اظهارنامه های مالیاتی را به درستی و دقت انجام دهند که اشتباهی در اظهارنامه های مالیاتی آن ها به وجود نیاید.
اشتباه در اظهارنامه ارزش افزوده می تواند باعث ایجاد جریمه های مالی برای فرد مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شود. بنابراین، بسیار مهم است که افراد در زمان ارسال اظهارنامه ارزش افزوده دقت کنند تا اطلاعات وارد شده آن ها به درستی ثبت شود.
اما خوشبختانه، مهلت قانونی برای مودیان مالیاتی وجود دارد که بتوانند اشتباهات مربوط به اظهارنامه های ارزش افزوده خود را به درستی اصلاح کنند. لذا بهتر است که کلیه مودیان مالیاتی، در زمان اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده و یا در زمان ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده ، یک بار اطلاعات وارد شده را به دقت بررسی کنند و در صورت نیاز اقدام به ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده نمایند. لازم به ذکر است که اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده تنها در زمان قانونی امکان پذیر است و افراد خارج از این مهلت قانونی نمی توانند مراحل مربوط به اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده را انجام دهند.

وجود اشتباه در اظهارنامه ارزش افزوده

 

بیشتر بخوانید : دانلود نرم افزار اظهارنامه مالیاتی 

 

ویرایش و اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

ویرایش و اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده ، زمانی اهمیت پیدا می کند که افراد متوجه اشتباه وارد شدن اطلاعات اظهارنامه مالیاتی خود می شوند و می خواهند که اظهارنامه ارسالی خود را ویرایش نمایند؛ اما موضوعی که شاید بعضی از مودیان مالیاتی در رابطه با آن ابهام داشته باشند، این است که آیا امکان اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده بعد از ارسال و ثبت نام در سامانه اظهارنامه مالیاتی به نشانی evat.ir وجود دارد؟
خوشبختانه، امکان ویرایش و اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده ، در زمان مقرر امکان پذیر است؛ اما پس از اتمام زمان مشخص شده برای اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده ، نمی توان این اظهارنامه را ویرایش کرد.
برای ویرایش و اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده لازم است که افراد در زمان قانونی به سایت عملیات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده به نشانی evat.ir مراجعه کنند و مراحل مربوط به اصلاح اظهارنامه مالیاتی خود را با ورود به سامانه اظهارنامه مالیاتی ، از طریق نام کاربری و رمز عبور انجام دهند.

نکته: برای اصلاح اظهارنامه مالیاتی در زمان قانونی، می توان از سامانه عملیات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده استفاده کرد و اظهارنامه مالیاتی ارسال شده را ویرایش نمود. در واقع، نیازی به مراجعه حضوری به سازمان های مالیاتی نمی باشد.

آموزش ویرایش و اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

 

بیشتر بخوانید : مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی 

 

” برای ارسال اظهارنامه مالیاتی بعد از موعد مقرر تنها 3 بار امکان ارسال مجدد اصلاحیه اظهارنامه وجود دارد. بعد از آن سیستم، امکان ارسال اظهارنامه را به شما نمی دهد. “

 

مهلت اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

تا به اینجای مقاله متوجه شدیم که امکان ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده وجود دارد؛ اما موضوع حائز اهمیتی که به آن پرداخت نشد این است که اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده تنها در یک مهلت زمان مشخصی امکان پذیر است. لذا افراد باید از مهلت اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده آگاه باشند، تا بتوانند در صورت وجود اشتباه در اظهارنامه ارزش افزوده ، اظهارنامه خود را ویرایش نمایند.

مهلت اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده چقدر است؟

 

مهلت قانونی ارسال اظهارنامه ارزش افزوده

همانطور که می دانید، اظهارنامه های ارزش افزوده به صورت فصلی تنظیم و به سازمان امور مالیاتی تسلیم می شود. مهلت قانونی ارسال اظهارنامه ارزش افزوده ، ۱۵ روز پس از اتمام هر فصل می باشد. به طور مثال افراد می توانند اظهارنامه ارزش افزوده فصل تابستان خود را تا تاریخ ۱۵ مهر ماه تسلیم کنند.
گاهی اوقات، مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی تمدید می شود که افراد می توانند در مهلت زمان تمدید شده نیز، مراحل ارسال اظهارنامه ارزش افزوده را انجام دهند.

 

مهلت قانونی اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

همانطور که ذکر کردیم، کلیه مودیان مالیاتی موظف هستند که هر سال به تعداد دفعات ۴ بار، بعد از پایان هر فصل و تا پایان ۱۵ ماه بعد از اتمام هر فصل، اظهارنامه ارزش افزوده را در سایت سازمان بارگذاری نمایند.
مهلت قانونی اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده نیز، دقیقا در طی زمان ارسال اظهارنامه ارزش افزوده می باشد. در واقع، کلیه مودیان مالیاتی می توانند بعد از پایان هر فصل تا قبل از اتمام زمان قانونی ۱۵ روزه برای ارسال اظهارنامه ارزش افزوده ، اظهارنامه های خود را ارسال نمایند و در صورت نیاز آن ها را ویرایش کنند.

نکته: در صورتی که مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی، تمدید شود، مهلت قانونی اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده نیز تمدید خواهد شد.

اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده بعد از اتمام مهلت قانونی

زمانی که مهلت قانونی ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده به اتمام رسید، دیگر امکان ویرایش و یا اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده برای شما وجود نخواهد داشت؛ اما بعد از این مهلت قانونی نیز می توان اظهارنامه الحاقی را به عنوان اصلاحیه اظهارنامه ارزش افزوده به سازمان امور مالیاتی تسلیم کرد.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام اظهارنامه مالیاتی

 

اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده چند بار

اگرچه که مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی در زمان قانونی، یک مهلت مشخص است. همچنین، افراد می توانند پس از اتمام مهلت اصلاح اظهارنامه مالیاتی ، اقدام به ارسال اظهارنامه الحاقی به سازمان امور مالیاتی کنند؛ اما باید بدانید که تعداد دفعات مجاز برای ویرایش اظهارنامه مالیاتی و ارسال اظهارنامه های الحاقی محدود می باشد.

تعداد دفعات مجاز اصلاح اظهارنامه های ارزش افزوده در زمان قانونی چقدر است؟

تعداد دفعات اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

کلیه مودیان مالیاتی تا پایان  ۱۵ روز بعد از پایان هر فصل فقط یک بار فرصت دارند که مراحل مربوط به ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده را انجام دهند. دقت داشته باشید که این مهلت فقط مربوط به اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده در مهلت قانونی قبل از اتمام زمان ارسال اظهارنامه ها می باشد و بعد از اتمام زمان ارسال اظهارنامه ها، باید اظهارنامه الحاقی را به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم کرد.

 

تعداد دفعات ارسال اظهارنامه الحاقی ارزش افزوده

در صورتی که مهلت زمان ۱۵ روزه برای ویرایش اظهارنامه ارزش افزوده به پایان رسید، افراد می توانند اظهارنامه الحاقی را به عنوان اصلاحیه اظهارنامه به سازمان امور مالیاتی کشور تسلیم کنند. تعداد دفعات مجاز برای ارسال اظهارنامه الحاقی نیز حداکثر ۳ بار می باشد. در واقع، افراد تا ۳ بار فرصت دارند که اظهارنامه الحاقی خود را اصلاح کنند و در قالب اظهارنامه الحاقی به سازمان امور مالیاتی کشور تحویل دهند.

نکته 1: ملاک بررسی اظهارنامه های الحاقی، این است که هر کدام از اظهارنامه هایی که بیشترین مالیات بر آن ها تعلق گرفته باشد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نکته 2: مودیان مالیاتی می توانند تنها ۳ بار بعد از اتمام زمان قانونی ارسال اظهارنامه مالیاتی ، اظهارنامه های مالیاتی خود را در سامانه evat.ir ارسال کنند.

 

جریمه اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده از طریق سایت سازمان امور مالیاتی در زمان ۱۵ روز بعد از اتمام هر فصل کاملا بدون جریمه می باشد. البته تنها یک بار می توان از این فرصت برای اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده استفاده کرد.
اما در صورتی که مهلت قانونی ارسال اظهارنامه ارزش افزوده به پایان رسید و افراد هنوز نیاز به ارسال اظهارنامه الحاقی داشتند، می بایست جریمه ای را به عنوان دیرکرد ارسال اظهارنامه مالیاتی پرداخت کنند. در واقع، هر چه که مدت زمان ارسال اظهارنامه الحاقی بیشتر طول بکشد، جریمه اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده نیز بیشتر خواهد شد.

منبع : اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

کد مرسوله

مقدمه

همانطور که می دانید برای اطلاع از وضعیت بسته پستی به کد مرسوله پستی احتیاج دارید. حال اگر بسته پستی شما پیشتاز باشد یا از طریق تیپاکس فرستاده شده آیا کد مرسوله پیشتاژ یا کد مرسوله تیپاکس ما با پست عادی متفاوت است؟ و در صورت گم شدن این کد آیا امکان بازیابی کد مرسوله وجود دارد؟ برای پاسخ به این سوالات با نوشتار امروز همراه باشید.

زمانی که یک ارسال‌کننده یک بسته پستی را ارسال می‌کند یک برگه رسید از طرف شرکت پست جمهوری اسلامی ایران برای او صادر می‌شود. این برگه حاوی شناسه‌ای است که به آن کد مرسوله می‌گویند. ارسال‌کننده می‌تواند از این کد برای رهگیری مرسوله خود استفاده کند. البته ارسال‌کننده بایستی کد  مرسوله درج‌شده در برگه رسید را در سامانه‌ی tracking.post.ir وارد کند تا به راحتی بتواند مکان مرسوله خود را رهگیری نماید. این موضوع در مورد هر دو مرسولات داخلی و خارجی صدق می‌کند. 
دقت کنید رهگیری مرسولات تنها از طریق کدمرسوله پستی که اداره پست در اختیار ارسال‌کننده قرار می‌دهد امکان‌پذیر خواهد بود. خبر خوب اینکه زمانی که یک بسته را به اداره پست تحویل می‌دهید این کد در قالب پیامک نیز برای شما ارسال می‌شود. بدین ترتیب کد را در تلفن همراه خود دارید و نیازی به نوشتن یا به خاطر سپردن آن نخواهید داشت و به راحتی می‌توانید از آن برای پیگیری وضعیت بسته خود استفاده کنید. این اتفاق در مورد مرسولات سازمانی هم رخ می‌دهد. 
در واقع شرکت پست، زمانی که یک مرسوله سازمانی را دریافت می‌کند دقیقا مانند دریافت یک مرسوله از طرف شخص حقیقی با آن برخورد کرده و یک پیامک حاوی کد مرسوله برای این بار برای گیرنده بسته می‌فرستد. گیرنده بایستی کد را در سامانه najatracking.post.ir وارد نماید تا بتواند بسته سازمانی خود را رهگیری کند. پس برای رهگیری مرسولات عادی و سازمانی از دو سامانه متفاوت استفاده می‌شود. خبر خوب دیگری که وجود دارد اینکه حتی اگر کد را به هر دلیلی از دست دهید می‌توانید آن را بازیابی کنید. با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد کد مرسوله پستی و موارد مربوط به آن در اختیار شما قرار دهیم. 

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

کد مرسوله چیست ؟

این کد یک عدد ۲۴ رقمی است که برای پیگیری وضعیت بسته ارسالی در اختیار ارسال‌کننده قرار داده خواهد شد. این کد که از آن تحت عنوان کد رهگیری نیز یاد می‌شود، زمانی به یک بسته اختصاص می‌یابد که بسته برای ارسال به یک مکان دیگر به اداره پست تحویل داده شود. به کمک این کد ارسال‌کننده می‌تواند تا قبل از ارسال کامل بسته و رسیدن آن به دست دریافت‌کننده، از وضعیت بسته خود اطلاع یابد و موقعیت مکانی آن را به آسانی رهگیری کند. تنها کافی است به محض دریافت کد مرسوله آن را در سامانه tracking.post.ir وارد کند. تصویر این سامانه در زیر قابل رویت است.

تصویر صفحه اول سامانه رهگیری مرسولات شرکت ملی پست

البته اگر مرسوله سازمانی باشد، پیگیری آن بایستی از طریق سامانه najatracking.post.ir انجام شود. لازم به ذکر است برای رهگیری مرسولات سازمانی می‌توانید از  طریق سایت پلیس راهور ۱۲۰ نیز اقدام کنید. بدین صورت که بعد از ورود به آدرس rahvar120.ir باید بر گزینه رهگیری مدارک سازمانی کلیک کنید و وارد سامانه najatracking شوید. تصویر سایت najatracking.post.ir در زیر قابل رویت است.

تصویر صفحه اول سامانه رهگیری مرسولات سازمانی

 

بیشتر بخوانید : نحوه رهگیری گواهینامه

 

در تصویر زیر می‌توانید نمونه‌ای از یک برگه رسید اداره پست را مشاهده کنید. کد مرسوله در این برگه به وضوح قابل رویت است. از  این کد در برگه رسید با عنوان شناسه یاد شده است. این همان کد ۲۴ رقمی است که برای ارسال‌کننده از طریق پیامک نیز فرستاده می‌شود.

تصویر برگه رسید اداره پست و کد مرسوله پستی

 

بیشتر بخوانید : نحوه پیگیری مرسولات پستی

 

نحوه دریافت کد‌ مرسوله پستی

زمانی که برای ارسال یک مرسوله وارد اداره پست می‌شوید و از متصدی درخواست می‌کنید بسته شما را برای مقصد خاصی ارسال نماید وی در نهایت یک برگه رسید که حاوی کد مرسوله است به شما تحویل می‌دهد. پس یک راه برای دریافت کد‌ مرسوله پستی یادداشت شماره ۲۴ رقمی موجود بر برگه رسید است که در سمت چپ و بالای برگه تحت عنوان شناسه نوشته شده است. 
روش بعدی برای دریافت کد مرسوله پستی پیامکی است که بعد از  ارسال بسته برای ارسال‌کننده فرستاده می‌شود. دقت کنید اگر به عنوان دریافت‌کننده بسته قصد رهگیری آن را دارید بایستی از ارسال‌کننده درخواست کنید کد را برای شما بفرستد تا بعد از وارد کردن آن در سامانه‌های مربوطه بتوانید موقعیت مکانی بسته را رهگیری کنید. 

 

کد مرسوله پیشتاز

اداره پست ایران روش متفاوتی برای پیگیری بسته‌ها از نوع پیشتاز در نظر نگرفته است. در واقع برای رهگیری موقعیت مکانی یک بسته پستی پیشتاز بایستی به همان روشی که برای پیگیری بسته‌های عادی وجود دارد عمل کرد. بدین ترتیب افراد می‌توانند برای اطلاع از وضعیت بسته پیشتاز خود با در اختیار داشتن کد مرسوله پیشتاز و وارد کردن آن در سامانه tracking.post.ir  یا از طریق سامانه پیامکی اداره پست بدون نیاز به اینترنت اقدام کنند و از مکان فعلی بسته پیشتاز خود مطلع شوند. 

 

کد‌‌مرسوله تیپاکس

تیپاکس یک شرکت خصوصی است که اقدام به  ارسال مرسولات پستی می‌کند. این شرکت تقریبا در تمام شهرهای کشور نمایندگی دارد. رهگیری بسته‌هایی که از طریق این شرکت ارسال می‌شوند مشابه زمانی که بسته از طریق اداره پست ارسال خواهند شد امکان‌پذیر است. بدین صورت که فرستنده بعد از تحویل بسته به شرکت تیپاکس یک برگه رسید یا فاکتور دریافت می‌کند که کد مرسوله تیپاکس روی آن نوشته شده است. فرستنده می‌تواند با استفاده از این کد تا زمان دریافت بسته از سوی گیرنده وضعیت آن را رهگیری کند.
دریافت‌کننده نیز می‌تواند کد تیپاکس را از ارسال‌کننده درخواست کرده و تا دریافت بسته به بررسی وضعیت آن بپردازد. تنها تفاوتی که بین رهگیری مرسولات از طریق اداره پست و شرکت تیپاکس وجود دارد سامانه مربوطه است. در واقع مشتریان تیپاکس می‌توانند به جای سامانه tracking.post.ir از سامانهtipaxco.com  استفاده کنند. 
تنها کافی است آدرس سامانه تیپاکس را در مرورگر خود تایپ کنید و بعد از وارد کردن کد از آخرین وضعیت بسته خود مطلع شوید. تصویر قسمت مربوط به وارد کردن کد در سامانه تیپاکس در زیر قابل رویت است.

تصویر ورود کد مرسوله در سامانه تیپاکس

همان طور که مشاهده می‌کنید علاوه بر کد مرسوله که تحت عنوان کد رهگیری تیپاکس از آن یاد می‌شود از طریق شماره بارکد و شماره قرارداد نیز می‌توانید وضعیت بسته خود را در سامانه تیپاکس رهگیری نمایید. شماره بارکد و شماره قرارداد نیز مانند کد رهگیری روی برگه رسید یا همان فاکتوری که شرکت تیپاکس به فرد ارسال‌کننده تحویل می‌دهد نوشته می‌شود. 
این در حالی است که کد رهگیری علاوه بر اینکه بر فاکتور نوشته شده از طریق سامانه پیامکی تیپاکس نیز برای فرد ارسال‌کننده بسته فرستاده می‌شود. نکته دیگری که درباره سامانه تیپاکس وجود دارد اینکه گزینه‌های دیگری در کنار گزینه رهگیری موجود است که چنانچه فقط قصد اطلاع از وضعیت بسته ارسالی را دارید باید بر گزینه رهگیری کلیک کنید. 

 

بیشتر بخوانید : نحوه رهگیری مرسولات تیپاکس

 

نحوه بازیابی کد مرسوله پستی

ممکن است به هر دلیلی کدمرسوله را از دست دهید. مثلا ممکن است برگه رسید را گم کنید یا پیامک مربوط به آن را به اشتباه از بین ببرید یا اصلا ممکن است پیامک به دستتان نرسد. در این صورت به هیچ عنوان نمی‌توانید وضعیت بسته خود را به صورت اینترنتی و از طریق سامانه پیامکی رهگیری کنید و حتما باید به اداره پست مراجعه نمایید. شما می‌توانید به نزدیک‌ترین دفتر پستی به محل سکونت خود بروید و مشکل خود را مطرح کنید. در این صورت پیشنهاد می‌شود به جای درخواست پیگیری وضعیت بسته فقط از متصدی اداره پست بخواهید کد را مجدد به شما ارائه دهد تا به راحتی بتوانید تا زمان ارسال کامل بسته از موقعیت آن مطلع شوید.
بدین صورت اداره پست عملیات مربوط به بازیابی کد مرسوله پستی را برای ارسال‌کننده‌ انجام می‌دهد تا در صورت نیاز از آن استفاده کند.  دقت کنید برای مرسولات سازمانی مانند کارت سوخت، کارت خودرو، شناسنامه خودرو، اسناد موتور سیکلت، سیم کارت، گواهینامه و کارت نظام وظیفه نیازی به داشتن این کد نیست بلکه با در اختیار داشتن اطلاعات دیگری  می‌توانید بسته مورد نظر خود را رهگیری نمایند. مثلا برای کارت سوخت شماره VIN، برای شناسنامه خودرو و کارت خودرو و اسناد موتور سیکلت شماره پلاک، برای گواهینامه و کارت نظام وظیفه کد ملی و برای رهگیری سیم کارت از تعیین اپراتور و شماره سیم کارت باید استفاده کنید.

 

پیگیری مرسوله پستی از طریق پیامک

اگر به اینترنت دسترسی ندارید می‌توانید از سامانه پیامکی که اداره پست در اختیار کاربران قرار داده استفاده کنید. تنها کافی است کد مرسوله ۲۴ رقمی را همراه با حرف R در ابتدای آن به شماره ۲۰۰۰۴۴۱ پیامک کنید. بدین ترتیب شرکت ملی پست وضعیت بسته پستی را برای شما ارسال می‌کند.

 

نکات مربوط به کدمرسوله پستی

  •  این کد یک عدد ۲۴ رقمی است که به کمک آن می‌توان موقعیت مکانی بسته ارسالی یا دریافتی خود را پیگیری کرد.
  •  مهم نیست بسته خود را به صورت عادی یا پیشتاز ارسال می‌کنید و یا اینکه از اداره پست یا شرکت تیپاکس بدین منظور بهره می‌برید. در هر صورت یک عدد ۲۴ رقمی به شما ارائه می‌شود که همان کد مرسوله پستی شما به شمار می‌رود.
  •  برای دریافت کد باید آن را از روی برگه رسید اداره پست یا فاکتور تیپاکس یادداشت کنید و یا اینکه منتظر دریافت پیامک حاوی این کد بمانید. 
  •  اگر به عنوان دریافت‌کننده بسته قصد رهگیری وضعیت آن را دارید باید کد مرسوله را از فرستنده درخواست نمایید.
  •   در اختیار داشتن این کد چنانچه بسته خود را از طریق اداره پست ارسال کرده‌اید به سایت tracking.post.ir و چنانچه آن را از طریق تیپاکس فرستاده‌اید به سایت tipaxco.com مراجعه کرده و بعد از وارد کردن کد وضعیت بسته را رهگیری کنید. 
  •  اگر بسته‌ای که منتظر رسیدن آن هستید یک بسته سازمانی شامل گواهینامه یا کارت نظام وظیفه یا کارت سوخت و ... است تنها کافی است به سایت najatracking.post.ir مراجعه کنید و اطلاعات لازم را وارد نمایید تا وضعیت بسته را متوجه شوید.

منبع : کد مرسوله

  • hamrah moshaver2020