وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

۳۰ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مقدمه

دریافت تاییدیه کد پستی هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری امکان پذیر است. شما می توانید برای دریافت تاییدیه کد پستی با کد پستی و آدرس به یکی از دفاتر پستی مراجعه کرده و درخواست دریافت گواهی کد پستی نمایید یا اینکه به درگاه خدمات الکترونیک پست مراجعه کرده و از این طریق اقدام نمایید.
با توجه به کاربرد گواهی پستی در سال های اخیر شرکت پست جمهمری اسلامی ایران امکان استعلام و تطابق آدرس و نشانی محل سکونت و کد پستی افراد را به صورت الکترونیکی فراهم کرده که اصطلاحا به تاییدیه پستی معروف است. البته برای دریافت این گواهی نیاز به پرداخت هزینه تاییدیه کد پستی دارید که مبلغ آن به صورت حضوری و غیر حضوری متفاوت است و در ادامه به آن خواهیم پرداخت. بعد از ثبت درخواست برای پیگیری تاییدیه پستی نیز روش هایی وجود دارد. بنابراین با ادامه نوشتار امروز همراه باشید تا کلیه ابهامات شما در این خصوص برطرف شود.


 

تاییدیه کد پستی چیست

این روزها دریافت تاییدیه کد پستی برای افتتاح حساب و انجام بسیاری از امور بانکی و اداری نظیر تاسیس شرکت ، دریافت وام , استخدام و ... نیاز است. اما تاییدیه یا گواهی کد پستی چیست ؟ و تاییدیه کد پستی را از کجا بگیرم ؟
با توجه به ساخت و سازهای سال های اخیر و افزایش حجم ساختمان ها دربسیاری از موارد مشاهده شده که کد پستی ده رقمی که اشخاص برای انجام امور خود استفاده می کنند با آدرسی که درج کرده اند مغایرت دارد و این امر می تواند مشکلات زیادی را با خود به همراه داشته باشد. کاربرد گواهی کد پستی در این موارد مشهود است. به منظور جلوگیری از این مشکلات شرکت پست جمهوری اسلامی ایران امکان استعلام آدرس و نشانی از طریق کد پستی را با صدور تاییدیه کد پستی از طریق سایت خدمات الکترونیکی پست ایجاد کرده که به آن « گواهی کد پستی » یا « تاییدیه پستی » گفته می شود و از این طریق می توان مطابقت کد پستی محل سکونت یا کار را با آدرس ذکر شده به ادارات و موسسات دولتی و خصوصی اعلام کرد. لازم به ذکر است که تاییدیه کد پستی صادر شده توسط درگاه خدمات الکترونیک پست توسط همه سازمان ها مورد تایید بوده و احتیاجی به مهر و امضای پست ندارد.

کاربرد گواهی کد پستی

گواهی کد پستی ، یکی از مدارکی است که برای انجام امور اداری در بعضی از ارگان ها مورد نیاز می باشد. به طور مثال، افرادی که قصد دریافت پروانه کسب دارند، می بایست علاوه بر مدارک مورد نیاز نسبت به ارائه تاییدیه کد پستی و آدرس اقدام کنند. همچنین، در بعضی از مواقع که افراد نیاز به تشکیل پرونده در دارایی دارند، می بایست گواهی کد پستی خود را ارائه کنند.
ممکن است که در بسیاری از امور اداری مانند موارد ذکر شده، نیاز به ارائه تاییدیه کد پستی و آدرس باشد. بنابراین، لازم است که افراد از نحوه دریافت این گواهی آگاهی داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید: پیگیری مرسوله پستی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

دریافت تاییدیه کد پستی

همانطور که ذکر کردیم، تاییدیه کد پستی می تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد و در حال حاضر برای انجام بعضی از امور اداری نیاز است که افراد این گواهی کد پستی را دریافت کنند و به مراجع اداری مربوطه ارائه کنند.
برای دریافت تاییدیه کد پستی ، روش های مختلفی وجود دارد که یکی از آن ها روش غیر حضوری دریافت تاییدیه کد پستی و آدرس است و روش دیگر آن روش حضوری برای دریافت گواهی کد پستی می باشد. در ادامه به صورت مجزا هر یک از این روش ها را توضیح می دهیم:

 

دریافت گواهی کد پستی به صورت حضوری

این روش یکی از روش های ساده برای دریافت گواهی کد پستی است که همه افراد در صورت دارا بودن کد پستی می توانند از این روش استفاده کنند. برای دریافت تاییدیه کد پستی با کد پستی و آدرس به صورت حضوری، افراد می بایست با در دست داشتن کد پستی ده رقمی خود به یکی از دفاتر پستی معتبر در نزدیکی محل زندگی خود مراجعه کنند و درخواست دریافت گواهی کد پستی را ثبت کنند.
لازم به ذکر است که هزینه تاییدیه کد پستی در روش حضوری کمی بالاتر از روش غیر حضوری است؛ اما به طور کلی برای دریافت این تاییدیه و گواهی نیاز به پرداخت هزینه مصوب می باشد.

 

دریافت تاییدیه کد پستی و آدرس به صورت غیر حضوری

خوشبختانه به غیر از روش ذکر شده برای دریافت تاییدیه کد پستی ، می توان از روش غیر حضوری و آنلاین نیز برای دریافت گواهی کد پستی اقدام کرد. این روش یک روش غیر حضوری است و به سادگی انجام می شود. بنابراین، توصیه ما این است که افراد به جای مراجعه به دفاتر پستی، از روش غیر حضوری برای دریافت این تاییدیه استفاده کنند.
برای استفاده از روش غیر حضوری جهت دریافت تاییدیه کد پستی و آدرس، نیاز است که افراد با در دست داشتن کد پستی خود به سایت epostcode.post.ir (آدرس جدید gnaf.post.ir) مراجعه کنند و مراحل دریافت گواهی کد پستی خود را به صورت غیر حضوری انجام دهند. مراحل دریافت گواهی کد پستی محل سکونت و یا کار از طریق سایت شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر می باشد:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی همراه و یا لپ تاپ خود را باز کنید و سایت شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران به نشانی اینترنتی gnaf.post.ir را جستجو نمایید. برای ورود مستقیم به این سایت، می توانید بر روی لینک زیر کلیک  کنید.

    ورود به سایت شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران جهت دریافت گواهی کد پستی

    ۲این سامانه خدمات مختلفی را به افراد ارائه می دهد که همگی در راستای کد پستی می باشد. برای دریافت گواهی کد پستی، می بایست ابتدا بر روی گزینه «خدمات» کلیک کنید.

  2. گواهی کد پستی چیست؟

  3. ۳حال بر روی گزینه «خدمات دولت به مردم» کلیک کنید تا این خدمات برای شما باز شود

    شناخت کد پستی 10 رقمی

  4. ۴برای دریافت گواهی کد پستی، کافیست که بر روی گزینه «صدور گواهی کد پستی»  کلیک کنید.

    آموزش دریافت گواهی کد پستی

  5. ۵برای دریافت گواهی کد پستی و آدرس کافیست که شماره کد پستی خود را در فیلد اول وارد کنید. سپس، شماره تلفن همراه خود را در فیلد دوم وارد نمایید و در نهایت پس از وارد کردن کد امنیتی بر روی گزینه ادامه کلیک کنید.

    نحوه دریافت گواهی کد پستی

  6. ۶مراحل بعدی مربوط به دریافت تاییدیه کد پستی، بسیار ساده انجام می شود. کافیست نشانی خود را که بر اساس کد پستی وارد شده نمایش داده می شود، تایید کنید و با پرداخت هزینه صدور این گواهی، گواهی مورد نظر را دریافت کنید.

 نکته ۱: افرادی که در حال حاضر کد پستی خود را نمی دانند و یا آن را فراموش کرده اند، می توانند با کلیک کردن بر روی گزینه «کد پستی خود را نمی دانم» و ورود به قسمت جستجوی کد پستی، اقدام به دریافت کد پستی خودشان کنند

نحوه دریافت کد پستی

 نکته ۲: افرادی که تا به حال کد پستی دریافت نکرده اند و دارای کد پستی نیستند می بایست از طریق کلیک  کردن بر روی گزینه «خدمات»، سپس «خدمات دولت به مردم» و در نهایت کلیک کردن بر روی گزینه «دریافت کد پستی جدید» نسبت به دریافت کد پستی خود به صورت الکترونیکی اقدام کنند. بدیهی است که بدون دارا بودن کد پستی امکان صدور گواهی کد پستی برای افراد وجود نخواهد داشت.

دریافت گواهی کد پستی

 

بیشتر بخوانید: پیگیری تیپاکس

 

هزینه تاییدیه کد پستی

هزینه صدور تاییدیه کد پستی در دو روش حضوری و غیر حضوری متفاوت است. در روش حضوری افراد باید هزینه بیشتری نسبت به روش غیر حضوری پرداخت کنند. طبق آخرین اطلاعیه های منتشر شده از سوی مراجع معتبر، هزینه صدور گواهی کد پستی برای روش حضوری و غیر حضوری به صورت زیر
می باشد.

هزینه دریافت گواهی کد پستی و آدرس در روش حضوری

افرادی که از طریق روش حضوری اقدام به دریافت این تاییدیه می کنند، می بایست مبلغ ۳ هزار و ۱۰۰ تومان پرداخت کنند. مبلغ دریافتی در سراسر کشور برای صدور تاییدیه کد پستی یکسان می باشد.

 

هزینه دریافت گواهی کد پستی و آدرس در روش غیر حضوری

افرادی که از طریق روش غیر حضوری و سایت شرکت پست جمهوری اسلامی ایران اقدام به دریافت تاییدیه کد پستی می کنند، می توانند با پرداخت هزینه ۲ هزار و ۲۰۰ تومان برای دریافت تاییدیه خود اقدام کنند. همانطور که ملاحظه می کنید مبلغ دریافتی در روش غیر حضوری حدود ۱۰۰۰ تومان کمتر از روش حضوری می باشد.

 نکته: افرادی که قصد دریافت تاییدیه کد پستی خود را دارند، باید به این موضوع توجه داشته باشند که این تاییدیه تنها به مدت 15 روز اعتبار دارد و پس از گذشت ۱۵ روز این تاییدیه حتی با داشتن مهر مراجع پستی فاقد اعتبار می باشد.

 

بیشتر بخوانید: کد مرسوله پیشتاز

 

پیگیری تاییدیه کد پستی

در صورتی که متقاضیان دریافت این تاییدیه، پس از انجام مراحل مربوطه کد پیگیری دریافت کرده اند، می توانند با مراجعه به سایت epostcode.post.ir نسبت به پیگیری صدور گواهی کد پستی اقدام کنند. برای این کار لازم است که افراد به سایت مذکور مراجعه کنند و با ورود به قسمت پیگیری درخواست و با وارد کردن کد پیگیری خود، اقدام به پیگیری تاییدیه کد پستی خود نمایند.

پیگیری تاییدیه کد پستی

برای دریافت گواهی کد پستی و آدرس نیاز است که افراد حتما کد پستی ده رقمی خود را به خاطر داشته باشند.

 

بیشتر بخوانید: نرسیدن مرسوله پستی

منبع : دریافت تاییدیه کد پستی

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

ثبت نام وام دانشجویی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ برای مقاطع مختلف تحصیلی از طریق صندوق رفاه دانشجویی انجام می شود و داوطلبان برای درخواست وام دانشجویی 1400-1401 می بایست از طریق این سامانه اقدام نمایند. برای اطلاع بیشتر در خصوص شرایط و نحوه ثبت نام وام دانشجویی و بازپرداخت آن با این نوشتار همراه باشید.

وام دانشجویی یک از بهترین وام ها برای دانشجویان دانشگاه ها است که دغدغه ها و مشکلات مالی آنها را تا حدی برطرف کرده است. این که شما دانشگاه دولتی، پیام نور، غیر انتفاعی و یا آزاد باشید هیچ اهمیتی ندارد و به راحتی می توانید ثبت نام وام دانشجویی را انجام دهید. این وام ها با اقساط بلند مدت و کارمزد بسیار پایین در نظر گرفته شده است و بسیار مناسب دانشجویان است. وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به هر متقاضی پرداخت میشود و این صندوق مجاز است تا کارمزد ۴% را از زمان دریافت وام تا فرارسیدن زمان اولین بازپرداخت دریافت کند. شما میتوانید در عین واحد چندین درخواست وام دانشجویی مثل وام تغذیه، وام مسکن، وام ازدواج، ... داشته باشید. توجه داشته باشید که این درخواست، هر سال یکبار قابل انجام است و هر سامانه باز نیست که بتوانید هر ترم درخواست وام کنید. به خاطر راحتی شما دانشجویان گرامی یک بار ثبت تعهد نامه در دفاتر اصلی برای کل سال های تحصیلی دانشگاه کافی است و نیازی نیست که هر سال آن را تمدید کنید. ادامه به شرح نحوه‌ ثبت نام وام دانشجویی ، انواع آن و شرایط آن می پردازیم.


 

نحوه ثبت نام وام دانشجویی ۱۴۰۰

برای ثبت نام وام دانشجویی ۱۴۰۰ از طریق صندوق رفاه ابتدا باید در سایت صندوق رفاه دانشجویان swf.ir ثبت نام کنید. سپس با در اختیار داشتن نام کاربری و کلمه عبور اقدام به ثبت درخواست وام دانشجویی در سایت صندوق رفاه دانشجویان نمایید.

ثبت نام در سایت صندوق رفاه دانشجویان

برای ثبت نام در سایت صندوق رفاه دانشجویان ابتدا در مرورگر خود آدرس www.swf.ir را وارد کرده و بعد از ورود به سایت از مسیر «میز خدمت» ، «ویژه دانشجویان» ، «پورتال دانشجویی» گزینه ثبت نام دانشجوی جدید را انتخاب کنید.

ثبت نام در صندوق رفاه دانشجویان

حال با وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد با فرمت خواسته شده و انتخاب دکمه جستجو ، فرم ثبت نام را با دقت پر کرده و در نهایت دکمه ذخیره را بزنید.

تکمیل فرم ثبت نام صندوق رفاه دانشجویان

حال باید منتظر بمانید تا واحد رفاه دانشجویی محل تحصیل شما اطلاعات تان را تایید نماید.

راهنمای تصویری ثبت درخواست وام دانشجویی در سایت صندوق رفاه

بعد از ثبت نام در سایت صندوق رفاه دانشجویان و دریافت کلمه عبور نوبت به ثبت درخواست وام دانشجویی در این سامانه است . برای این کار مجددا وارد سایت صندوق رفاه دانشجویان یعنی swf.ir شده و بعد از طی همان مسیر قبلی یعنی «میز خدمت» ، «ویژه دانشجویان» ، «پورتال دانشجویی» ، این بار کد ملی و کلمه عبوری که در مرحله قبل دریافت کردید و همچنین عبارت خواسته شده به عنوان کد امنیتی را وارد کرده و گزینه «ورود» را بزنید. به این ترتیب وارد کارتابل خود شده و از منوی بالا گزینه «درخواست وام» را انتخاب کنید. 

ثبت نام وام دانشجویی در صندوق رفاه دانشجویان

در مرحله بعد نوع وام درخواستی و سایر اطلاعات خواسته شده را به دقت وارد کرده و بعد از فعال کردن تیک پذیرش قوانین گزینه «ثبت درخواست» را انتخاب کنید.

ثبت درخواست وام دانشجویی

در صورت تایید درخواست وام دانشجویی توسط دانشگاه به شماره همراه متقاضی پیامک ارسال خواهد شد و به این ترتیب باید برای دریافت وام به شعبه بانکی که در سامانه انتخاب کرده بودید مراجعه نمایید.

 

بیشتر بخوانید : صندوق رفاه دانشجویان

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

شرایط درخواست وام دانشجویی 1400

به صورت مستمر تمام دانشگاه‌ها، هر ساله برای دو نیم سال تحصیلی پیش رو زمانی را مشخص میکنند که دانشجو باید اول شرایط درخواست وام دانشجویی را بررسی کند و بعد از طریق سامانه صندوق رفاه دانشجویان اقدام به درخواست وام دانشجویی کند. بسه به هر نوع وام، یک زمان خاص برای ثبت نام وجود دارد.

شرایط عمومی درخواست وام دانشجویی ۱۴۰۰

هر وام دانشجویی شرایط خاص و متنوعی دارد و مهمترین آن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی است، اما در حالت کلی و عمومی می توان به شرایط زیر اشاره کرد:

  •  دین دانشجو باید جزء یکی از دین های رسمی جمهوری اسلامی باشد.
  •  عدم استفاده کردن دانشجو از وام ها و کمک بورسیه های دانشجویی
  •  از نظر دانشگاه صلاحیت داشته باشد
  •  نیاز مالی دانشجو ثابت و تایید شود
  •  دانشجو باید حداقل دو ضامن داشته باشد
  •  شاغل نبودن دانشجو

قابل ذکر است علاوه بر شرایط عمومی، هر دانشجو باید از نظر آموزشی هم صلاحیت دریافت وام را داشته باشد. منظور از شرایط آموزشی، مشروط نشدن، معدل قبول، دانشجوی سال آخر نبودن و ترم اولی نبودن( به خاطر نداشتن معدل دانشگاهی) است. اگر شما دانشجوی دانشگاه دولتی هستید و یک ترم مشروط شده اید، می توانید در خواست وام دانشجویی کنید و تنها تفاوت این است که نصف مبلغ وام به شما تعلق میگیرد و اگر دو ترم به صورت متوالی مشروط شده اید دیگر نمیتوانید اقدام به درخواست وام دانشجویی کنید.
یکی دیگر از شرایط وام دانشجویی ، سنوات تحصیلی هر دانشجو است. به بیان دیگر دانشجو باید مطابق با برنامه‌ی دانشگاه و وزارت علوم دروس خود را گذرانده باشد. مثلا اگر ترم پنجم هست، دقیقا باید دروس همین ترم را بگذراند و اگر کاملا مشخص شود که دانشجو به ترم های بیشتری برای فارغ التحصیلی نیاز دارد، متاسفانه شرایط دریافت وام دانشجویی را ندارد.
دانشجویان دانشگاه‌هایی به جز دولتی و روزانه، که متقاضی وام شهریه هستند باید قبل از شروع ترم درخواست خود را ارائه دهند تا در زمان انتخاب واحد به مشکل برنخورند و به صورت خودکار شهریه دانشگاه پرداخت شود.

 

  •  وام مسکن
    دانشجوانی که متقاضی وام مسکن هستند نمیتوانند به صورت هم زمان درخواست وام ودیعه مسکن داشته باشند.
    آن دسته از دانشجویانی که در خوابگاه‌های غیردولتی ساکن هستند هم میتوانند وام مسکن دریافت کنند.
    میزان وام مسکن تا حد زیادی به شهر دانشگاه مربوط میشود 1- تهران 2- شهرهای بزرگ مثل شیراز، اصفهان، تبریز،... 3- سایر شهرستان‌ها
    لازم به ذکر است که ارائه کپی اجاره نامه الزامی است.

  •  وام ودیعه مسکن متأهلی
    این وام مخصوص کسانی است که متاهل هستند و همچنین در خوابگاه نیستند و نیاز مالی برای تهیه مسکن دارند. ارائه عقدنامه و اصل اجاره‌نامه الزامی است.

  • ودیعه مسکن دانشجویان متأهل غیر ایرانی
    این وام مخصوص افرادی است که تابع کشورهای خارجی هستند و همچنین جز یکی از دانشجویان دانشگان دولتی-روزانه باشند و متاهل باشند و در حال حاضر در منزل اجاره‌ای زندگی میکنند است.

  •  وام ازدواج
    این وام به عنوان مبلغی برای تشویق دانشجویان به ازدواج و کمک خرج به آنها داده میشود که شرایط خاصی از جمله اینکه حتما ازدواج باید در طول دوران تحصیل انجام شده باشد و از زمان عقد بیشتر از یک سال نگذشته باشد، دارد و حتما باید کپی سند ازدواج جزء مدارک اصلی باشد. توجه داشته باشید که وام ازدواج نتها یک بار در طول تحصیل به دانشجو داده میشود.

  •  وام استعداد درخشان
    این وام به دانشجویانی که برتری ویژه‌ای نسبت به سایر دانشجویان در زمینه‌های مختلف مثل فرهنگی ، ورزشی و المپیاد دارند تعلق میگیرد. تشخیص این که دانشجو جزء نفرات برتر باشد، بر عهده‌ی رئیس دانشکده است. شایان ذکر است به افراد برتر، حداکثر دو برابر افراد معمولی وام تعلق میگیرد.

  •  وام تغذیه
    این وام بیشتر برای دانشجویان کم بضاعت در نظر گرفته شده است و هدف کمکی به آنها است. مبلغ این وام بسه به قیمت هر ژتون غذای دانشگاه متفاوت است.

  •  وام زیارت عتبات عالیات
    هدف از این وام تشویق جوانان و دانشجویان به سفر زیارتی است و به کسانی که قصد سفر زیارتی به عراق دارند، تعلق میگیرد.

 

 

بازپرداخت وام دانشجویی ۱۴۰۰

نوع باز پرداخت وام های دانشجویی در هر دانشگاه متفاوت است.

  •  اگر شما دانشجوی دانشگاه دولتی هستید می توانید در زمان تحصیل خود وام دانشجویی دریافت کنید و باز پرداخت آن معمولا از دوره ی فارغ التحصیلی آغاز میشود و دانشجو دفترچه‌ی اقساط وام را دریافت میکند و باید حداکثر تا ۹ ماه بعد از فارغ التحصیلی اقدام به پرداخت هر قسط کند، اما اگر زمان پرداخت بیشتر ۹ ماه شد باید کل مبلغ را به صورت یکجا پرداخت کند.
  •  اگر شما دانشجوی دانشگاه آزاد باشید و در همین ترم جاری وام دانشجویی را دریافت کنید، باید تا قبل اتمام ترم وام خود را تسویه نمایید.
  •  مبلغ هر وام، مبلغ هر قسط و زمان هر پرداخت هر قسط را صندوق رفاه دانشجویان تعیین می کند.

 نکته مهم: اگر دانشجو نسبت به پرداخت وام در زمان مشخص اقدام نکند و یا اینکه بیشتر از یک سال از زمان مشخص شده گذشته باشد، اسم او در لیست بدهکاران بانک مرکزی ثبت می شود.

اگر بازپرداخت قسط شما به دلیل بیماری‌های خاص عقب بیوفتد، شما میتوانید از شرایط ویژه که به شرح زیر است استفاده کنید:

  •  اگر در حین تحصیل اتفاقاتی مثل ضایعه نخاعی گردنی ، سینه‌ای و کمری و معلولیت ذهنی – شناختی شدید برای شما رخ دهد، کل بدهی شما به جز وام مسکن و جریمه عدم تخلیه‌ی به موقع خوابگاه بخشیده می شود.
  •  اگر حوادث بیماری صعب العالج و Ts قبل از اتمام تحصیل شما رخ دهد، دو سال به مهلت بازپرداخت شما اضافه می شود.

نکات مربوط به ثبت نام وام دانشجویی 1400

  •  مبلغ هر وام بسته به نوع ، شرایط و نوع دانشجو(حضوری یا غیر حضوری، شبانه یا روزانه)، نوع دانشگاه ( دولتی، غیر انتفاعی و آزاد) متغیر است. مقطع تحصیلی دانشجو (کاردانی، کارشناشی، کارشناسی ارشد، دکترا)  نیز برای تعیین مبلغ وام بسیار اهمیت دارد، به این صورت که شما هرچه در مقطع پایین تری مشغول به تحصیل باشید، مبلغ وام دانشجویی شما نسبت به مقطع بالاتر کمتر است. 
  •  تمامی دانشگاه ها باید وضعیت هر دانشجویی که وام گرفته را تا قبل از معرفی دانشجو به نظام وظیفه بررسی و در سامانه جامع صندوق ثبت نمایند.
  •  اگر دانشجوی دانشگاه دولتی از تحصیل انصراف بدهد و قصد ترک دانشگاه را داشته باشد، باید تمام مبلغ وام، کارمزد وام و مبلغ خسارت وارده را به دانشگاه پرداخت کند.

دانشجویان ایرانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند، باید قبل از خروج به صورت کامل و یکجا تسویه کنند. همچنین دانشجویانی که تبعیت کشورهای دیگر را دارند و در ایران تحصیل میکنند باید قبل از خارج شدن، بدهی خود را تسویه کنند.

منبع : ثبت نام وام دانشجویی

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

با توجه به اینکه بسیاری از امور جامعه به صورت غیر حضوری انجام می شود؛ طبیعی است که سازمان تامین اجتماعی نیز بسیاری از امور مربوط به بازنشستگان را به صورت غیر حضوری به آن ها ارائه کند. یکی از مهم ترین امکاناتی که سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی می دهد، دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی می باشد. همچنین، تمامی بازنشستگان و مستمری بگیران می توانند با مراجعه به سایت سازمان تامین اجتماعی ، فیش حقوقی خود را به صورت غیر حضوری دریافت کنند. با توجه به اینکه شاید بعضی از افراد از نحوه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی مطلع نباشند، در این مقاله سعی داریم شما را نحوه دریافت این حکم به صورت غیر حضوری آشنا کنیم تا اگر قصد دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی خود را دارید، بتوانید به صورت آنلاین آن را دریافت کنید.

ورود به سامانه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

 

” برای دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی ، ابتدا باید در سایت سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرد. “

 

حکم تامین اجتماعی چیست؟

حکم حقوقی ، مانند فیش حقوقی یکی از مهم ترین مدارکی است که در زمینه حقوق به افراد داده می شود. در واقع، افراد می توانند با دریافت حکم تامین اجتماعی ، جزئیات مربوط به حقوق خود را مشاهده کنند. همچنین، می توان با مشاهده حکم تامین اجتماعی ، میزان حقوق افزایش و یا کاهش یافته در حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران را مشاهده کرد.
بنابراین، به طور کلی حکم تامین اجتماعی یکی از احکام بسیار مهم این سازمان است که به تمامی افراد اعم از مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی ارائه می شود. در این حکم، تمامی اطلاعات مربوط به حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی به طور دقیق ذکر شده است؛ به طوری که افراد می توانند با دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی از جزئیات پرداختی حقوق خود مطلع شوند.
خوشبختانه با کمک روش های موجودی که برای دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی وجود دارد، بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت حکم حقوقی خود ندارند. در ادامه در رابطه با نحوه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی بیشتر صحبت می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی tamin.ir

همانطور که قبلا اشاره کردیم، تمامی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی می توانند به صورت غیر حضوری و آنلاین حکم حقوقی تامین اجتماعی را دریافت کنند. سامانه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی ، سامانه ای زیر نظر سایت سازمان تامین اجتماعی به نشانی tamin.ir می باشد که افراد می توانند با ورود به این سامانه حکم حقوقی خود را دریافت کنند.
دقت داشته باشید که علاوه بر دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی از سایت تامین اجتماعی، می توان فیش حقوقی را نیز دریافت نمود. بنابراین هر دوی این خدمات از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی انجام می شود.

سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 

بیشتر بخوانید : دریافت حکم بازنشستگان کشوری

 

ورود به سامانه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

مستمری بگیران و بازنشستگانی که قصد دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی را دارند، می بایست از نحوه ورود به سامانه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی مطلع باشند تا بتوانند با راحتی حکم حقوقی خود را به صورت غیر حضوری دریافت کنند.
دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی به نشانی اینترنتی tamin.ir انجام می شود. افرادی که قصد دریافت این حکم را دارند، باید ابتدا به سایت تامین اجتماعی مراجعه کنند و سپس، از طریق خدمات موجود برای مستمری بگیران، به قسمت دریافت حکم حقوقی وارد شوند. در ادامه به صورت تصویری نحوه ورود به سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی را توضیح می دهیم.

 

مرحله اول دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

قبل از اینکه در رابطه با نحوه ورود به سایت سازمان تامین اجتماعی و سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی صحبت کنیم؛ باید ذکر کنیم که پیش نیاز ورود به سامانه دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی ، ثبت نام در سایت سازمان تامین اجتماعی می باشد. در واقع، افراد می بایست ابتدا در سایت سازمان تامین اجتماعی با کد ملی، شماره تلفن همراه و دیگر اطلاعات هویتی خود ثبت نام کنند و سپس با دریافت رمز عبور به سامانه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی وارد شوند.
برای ثبت نام در سایت سازمان تامین اجتماعی کافیست که ابتدا به این سایت به نشانی tamin.ir وارد شوید. سپس، با ورود به قسمت ثبت نام خدمات غیر حضوری و بازیابی رمز عبور، مراحل ثبت نام خود را انجام دهند.
دقت داشته باشید که مراحل ثبت نام مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی شش مرحله می باشد که تمامی مراحل باید به صورت تک به تک و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز انجام شود. نکته ای که باید مد نظر داشت این است که حتما در هنگام وارد کردن شماره تلفن همراه خود دقت کنید؛ چرا که این شماره تلفن برای بازیابی رمز عبور در زمان های بعدی، مورد نیاز شما می باشد. همچنین، لازم است که حتما شماره تلفن همراه وارد شده به نام بیمه شده تامین اجتماعی (مستمری بگیر و یا بازنشسته تامین اجتماعی) باشد. شاید مطالب به نام زدن سیم کارت همراه اول و به نام زدن سیم کارت ایرانسل در این زمینه برایتان مفید باشد.
شما می توانید برای ورود مستقیم به سامانه ثبت نام خدمات الکترونیک حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

ورود به سامانه ثبت نام خدمات غیر حضوری بازنشستگان تامین اجتماعی

مرحله اول دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

مرحله دوم دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

افرادی که طبق توضیحات داده شده، در سامانه خدمات الکترونیک تامین اجتماعی، ثبت نام کرده اند و در حال حاضر دارای رمز عبور و نام کاربری تایید شده می باشند، می توانند طبق مراحل زیر مراحل دریافت حکم حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی را انجام دهند.

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی تلفن همراه و یا سیستم های کامپیوتری خود را باز کنید. می توانید برای دسترسی بهتر، از مرورگر کروم و یا فایرفاکس به روز شده استفاده کنید.

  2. ۲سپس، در فیلد جستجوی گوگل عبارت «سایت سازمان تامین اجتماعی» را جستجو کنید.

  3. ۳پس از اینکه گوگل سایت سازمان تامین اجتماعی به نشانی tamin.ir را برای شما جستجو کرد، روی آن کلیک کنید تا وارد سایت اصلی سازمان تامین اجتماعی شوید.

    مرحله دوم دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

  4. ۴در مرحله بعدی، باید به قسمت خدمات مستمری بگیران تامین اجتماعی وارد شوید. برای این کار کمی به سمت پایین سایت بروید و در قسمت میز خدمت غیر حضوری، بر روی گزینه مستمری بگیران کلیک کنید.

    دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

  5. ۵حال بر روی گزینه فیش حقوقی مستمری بگیران کلیک نمایید.

    نحوه دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

  6. ۶پس از ورود به قسمت سرویس های الکترونیک مستمری بگیران، شما باید بر روی گزینه «حکم مستمری بگیران» و سپس، بر روی گزینه «مشاهده حکم مستمری بگیران» کلیک کنید.

    آموزش دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

  7. ۷ در این مرحله کافیست که نام کاربری شما که برابر کد ملی شما است و رمز عبور خود را وارد کنید و بر روی گزینه ورود کلیک نمایید.

    ورود به سیستم  دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

 نکته ۱ : در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید؛ اما رمز عبوری که برای خود انتخاب کرده اید را به یاد ندارید، می توانید بر روی گزینه بازیابی گذرواژه کلیک کنید. بازیابی گذرواژه با پرسیدن چند سوال و یا وارد کردن شماره تلفن همراه انجام می شود.

 نکته ۲ : در صورتی که هنوز در سامانه خدمات الکترونیک سازمان تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید و دارای رمز عبور و نام کاربری نمی باشید،می بایست ابتدا به قسمت ناحیه کاربری وارد شوید و سپس با انتخاب گزینه ثبت نام، مراحل ثبت نام خود را انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید: دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

 

دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۰

همانطور که در توضیحات ذکر کردیم، تمامی افرادی که قصد دریافت حکم بازنشستگی تامین اجتماعی را دارند، می توانند از طریق مراحل ذکر شده، حکم حقوقی خود را دریافت کنند. در سال 1400، این امکان برای کلیه بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی فراهم شده است که بتوانند به صورت غیر حضوری و از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی، حکم تامین اجتماعی خود را دریافت نمایند.
تمامی مراحل ذکر شده برای دریافت حکم تامین اجتماعی ، مربوط به دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۰ می باشد و کلیه افرادی که قبلا در سایت سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده اند، می توانند بدون مراجعه حضوری، حکم حقوقی خود را دریافت نمایند.

منبع : دریافت حکم بازنشستگان تامین اجتماعی

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

موضوع اعتراض به جریمه رانندگی این روزها باتوجه به محدودیت های تردد موجود بسیار داغ است. راه های اعتراض به جرایم رانندگی از جمله جرایم تسلیمی ، جریمه دوربین و از جمله نحوه اعتراض به جریمه کرونا که این روزها بسیار مهم است و همچنین پیگیری جریمه اشتباهی خودرو موضوع این نوشتار است.

هر فردی ممکن است در طول رانندگی اشتباهاتی را مرتکب شود. از این رو پلیس راهنمایی و رانندگی برای اینکه فرد را از نتایج کارهای خود مطلع سازد، اقدام به صدور قبض‌های جریمه می‌کند. گاهی اوقات افراد نسبت به جریمه خود اعتراض دارند. به همین علت به دنبال اعتراض به جریمه رانندگی خود هستند.
موارد مختلفی وجود دارند که رانندگان باید در رابطه با این موضوع بدانند که از آن‌ها می‌توانیم به راه‌های در نظر گرفته‌شده برای این امر اشاره کنیم. پیگیری جریمه اشتباهی خودرو از طریق روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. افراد با توجه به شرایطی که دارند می‌توانند یکی از روش‌ها را انتخاب کنند و سپس بر طبق آن پیش بروند.
همچنین در این راه نیازمند ارائه مدارکی خواهید بود که در این مطلب آن‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد. لازم به ذکر است که قبوض راهنمایی و رانندگی در انواع مختلفی وجود دارند که از آن‌ها می‌توانیم به تسلیمی، دوربین و کرونا اشاره کنیم. در صورتی که رانندگان نسبت به هر کدام از این موارد اعتراضی داشته باشند، در آن صورت می‌توانند از طریق روش‌های مختلفی که در این مطلب بیان خواهند شد، نسبت به ثبت آن اقدام کنند.
در این شرایط افراد در ابتدا باید با راه‌های اعتراض به جریمه رانندگی آشنا شوند و سپس نسبت به فراگیری نحوه اعتراض و پیگیری تلاش خود را کنند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا به صورت گسترده به بررسی راه‌های اعتراض به جریمه رانندگی بپردازیم. از این رو اگر شما نیز در این موقعیت گیر کرده‌اید، کافیست تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا به صفر تا صد این موضوع آشنایی کاملی را پیدا کنید. همراه ما باشید.


 

راه‌های اعتراض به جریمه رانندگی

برای کاربران ممکن است سوال مختلفی به وجود بیایند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توانیم به راه‌های اعتراض به جریمه رانندگی اشاره کنیم. راه‌ها و روش‌های مختلفی برای این امر در نظر گرفته شده‌اند که هر کدام از آن‌ها می‌توانند ویژگی‌های خاص خودشان را داشته باشند. شما بر اساس شرایط خودتان می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید. این راه‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

  •  اعتراض به جرایم رانندگی از طریق مراجعه به مرکز اجرائیات پلیس راهور
  •  اعتراض به جرایم رانندگی از طریق مراجعه به مرکز پلیس +10 

در ادامه به صورت کامل‌تر هر کدام را مورد بررسی قرار خواهیم داد. همراه ما باشید.

 

اعتراض از طریق مراجعه به مرکز اجرائیات پلیس راهور

انتخاب هر کدام از دو راه موجود بستگی به این دارد که نوع جریمه شما چیست. در صورتی که جریمه شما از نوع تسلیمی باشد، می‌توانید به مرکز اجرائیات پلیس راهور مراجعه کنید. سپس نسبت به ثبت شکایت و اعتراض خود اقدام کنید. نکته مهمی که در رابطه با این روش باید بدانید این بوده که مدارک لازم را برای ثبت اعتراض خود تهیه کنید و آن‌ها را ارائه دهید. مدارک مورد نیاز برای این امر شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

  •  کارت شناسایی معتبر فرد
  •  کارت وسیله نقلیه
  •  اصل سند مالکیت وسیله نقلیه
  •  فرم تکمیل‌شده

با تحویل مدارک ذکر شده و همچنین ثبت اعتراض خود، روند رسیدگی به شکایت شما آغاز خواهد شد.
این روش تنها به جریمه تسلیمی ختم نمی‌شود و شامل گزینه‌های دیگر از جمله جریمه‌های ثبت‌شده توسط دوربین‌های راهنمایی و رانندگی نیز خواهد بود.
دوربین‌ها با ساختاری که دارند، می‌توانند به صورت هوشمند تخلفات انجام شده را به ثبت برسانند و از این طریق به نیروهای راهنمایی و رانندگی کمک بسیار بزرگی را کنند. در صورتی که نسبت به جرایم ثبت‌شده توسط دوربین‌های هوشمند نیز اعتراضی داشته باشید، می‌توانید به مرکز اجرائیات پلیس راهور مراجعه کنید و از این طریق اعتراض به جریمه رانندگی را بیان کنید تا به آن رسیدگی شود.

پلیس-راهنمایی-و-رانندگی-ناجا

 

اعتراض از طریق مراجعه به مرکز پلیس +10

راه دیگری که می‌توانید برای اعتراضات رانندگی خود در پیش بگیرید، مراجعه به مرکز پلیس +10 است. این راه در مقایسه با گزینه اول برتری بیشتری دارد. چرا که دسترسی به آن بسیار راحت‌تر خواهد بود. به همین علت افراد ترجیح می‌دهند تا از این طریق نسبت به اعتراضات خود اقدام کنند. زمانی که شما نسبت به جریمه رانندگی خود اعتراض داشته باشید، می‌توانید به مرکز پلیس مثبت 10 مراجعه کنید.
این مرکز اعتراض شما را به مرکز اجرائیات کل کشور ارسال می‌کند؛ این کار از طریق سیستم انجام خواهد شد. اگر پاسخ به اعتراض شما کاملا قانع‌کننده بود، می‌توانید با کمک روش‌هایی که در پیش‌روی شما وجود دارند، قبض جریمه خودتان را پرداخت کنید. ولی اگر به نتیجه دوباره اعتراض داشتید و برایتان قابل قبول نبود، این بار می‌توانید به پلیس راهور مراجعه کنید و دوباره اعتراض را از سر بگیرید تا شاید تاثیری در نتیجه نهایی آن داشته باشد.
هر رای و نتیجه‌ای که در این مرحله به دست بیاورید، قطعی خواهد بود و نمی‌توانید به هیچ عنوان آن را تغییر دهید. اگر در مرحله دوم از اعتراض به جریمه رانندگی هستید، باید مدارکی را برای ارائه آماده کنید که شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

  •  فرم تکمیل‌شده
  •  اصل کارت شناسایی
  •  سند مالکیت خودرو

لازم به ذکر است که روش‌های گفته‌شده تنها برای زمانی است که جریمه برای رانندگی صادر شده باشد. چرا که ممکن است در هنگام رانندگی شما تخلفات دیگری را به ثبت برسانید که از جمله آن‌ها می‌توانیم به جریمه بد حجابی و... اشاره کنیم.

 

بیشتر بخوانید : نوبت دهی معاینه فنی خودرو

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

اعتراض غیر حضوری به جریمه رانندگی

از دیگر سوالات مطرح شده در زمینه اعتراض به جریمه رانندگی این بوده که آیا این فرصت وجود دارد که به صورت غیر حضوری اعتراضات خود را به ثبت برسانیم یا خیر. اعتراض غیر حضوری به جریمه رانندگی امکان‌پذیر نبوده و افراد تنها از دو روش ذکر شده می‌توانند استفاده کنند. چرا که این پروسه بسیار پیچیده و طولانی بوده و حتما نیاز به حضور مستمر افراد خواهد بود.
لازم به ذکر است که رانندگان تنها تا ۶۰ روز پس از جریمه، می‌توانند نسبت به آن اعتراضی داشته باشند. در غیر این صورت فرصت اعتراض را از دست خواهند داد. پس تا دیر نشده باید نسبت به پیگیری جریمه اشتباهی خودرو خودتان اقدامات لازم را به انجام برسانید.

 

بیشتر بخوانید : نحوه استعلام خلافی خودرو

 

نحوه اعتراض به جریمه رانندگی

اگر به دنبال نحوه اعتراض به جریمه رانندگی هستید، در ابتدا باید این موضوع را در نظر بگیرید که جریمه شما از چه طریقی به ثبت رسیده است. شما می‌توانید برای سه مورد زیر اعتراض خودتان را به ثبت برسانید. بعد از آن به دنبال پیگیری جریمه اشتباهی خودرو خود باشید:

  •  نحوه اعتراض به جریمه تسلیمی
    در راه‌های اعتراض به جریمه رانندگی اشاره کاملی به این موضوع شد. اگر نسبت به جریمه تسلیمی اعتراض دارید، کافیست به مراکز اجرائیات پلیس راهور مراجعه کنید. در این مرکز مدارک ذکر شده را ارائه می‌دهید و سپس منتظر دریافت جواب خواهید ماند.
    همچنین فراموش نکنید تنها تا ۶۰ روز بعد از ابلاغ جریمه فرصت دارید تا اعتراض خود را به ثبت برسانید. در غیر این صورت فرصت شما سوخت خواهد شد و حتی اگر جریمه اشتباهی نیز نوشته شده باشد، هیچ کاری نمی‌توانید کنید.

    نحوه اعتراض به جرایم رانندگی

  •  نحوه اعتراض به جریمه دوربین
    روند اعتراض به جریمه رانندگی ثبت‌شده توسط دوربین نسبت به جریمه تسلیمی روال پیچیده‌تری را دارد و نیازمند زمان بیشتری خواهد بود. اگر جریمه شما توسط دوربین به ثبت رسیده باشد، می‌توانید به مراکز رسیدگی پلیس راهور مراجعه کنید و از این طریق شکایت خودتان را به ثبت برسانید. قبل از مراجعه فراموش نکنید که مدارک را به صورت کامل تهیه کرده باشید.

    نحوه اعتراض به جریمه دوربین

  •  نحوه اعتراض به جریمه کرونا
    این روزها اعتراض به جریمه رانندگی و پیگیری جریمه اشتباهی خودرو از طریق کرونا به اوج خود رسیده هستند. اگر شما نیز پیامکی را دریافت کرده‌اید که نسبت به آن اعتراض دارید، باید تا ۱۰ روز منتظر بمانید تا به ثبت نهایی خود برسد. تا ۱۰ روز نیازی نیست که به پلیس مثبت ۱۰ مراجعه داشته باشید. چرا که این احتمال وجود دارد که خود سیستم راهنمایی و رانندگی به اشتباه خود پی برده باشد و جریمه شما را ثبت نهایی نکند.
    بعد از اینکه ده روز گذشت می‌توانید از دو روش مختلف متوجه شوید که آیا برای شما جریمه‌ای در نظر گرفته شده است یا خیر. اولین راه رفتن به مراجع مختلفی است که در این زمینه در حال فعالیت هستند و گزینه دوم مراجعه به سایت rahvar120.ir بوده که همین روش نیز به شما پیشنهاد می‌شود. چرا که سریع‌تر می‌توانید به نتیجه دلخواه خودتان دست پیدا کنید. اگر جریمه شما ثبت شده باشد می‌توانید به پلیس به علاوه ۱۰ مراجعه کنید و اعتراض خود را به ثبت برسانید.

    نحوه اعراض به جریمه کرونا

 

بیشتر بخوانید: نوبت دهی تعویض پلاک

 

اعتراض به جریمه عوارض آزادراهی

گاهی اوقات افراد نسبت به جریمه عوارض آزادراهی که برای آن‌ها ارسال شده است، اعتراض دارند. در این صورت نیز می‌توانند از دو روش مختلف اعتراض خود را به ثبت برسانند. البته برای ثبت اعتراض اولیه خود نیاز به مراجعه حضوری نیست و در مقایسه با راه‌های اعتراض به جریمه رانندگی بسیار ساده‌تر خواهد بود. از این رو اگر شما نیز نسبت به عوارض آزادراهی اعتراضی دارید، می‌توانید از دو روش زیر بهره ببرید:

  •  پلاک خودروی خودتان را به شماره ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ ارسال کنید و سپس درخواست بازبینی خودتان را به ثبت برسانید.
  •  روش دوم نیز این بوده که با شماره اعلام‌شده، اعتراض خودتان را ثبت کنید. برای اعتراض می‌توانید با شماره تلفن ۶۳۴۶۸۵۳۱-۰۲۱ تماس برقرار کنید.

پیگیری جریمه اشتباهی خودرو

 

نحوه پیگیری جریمه اشتباهی خودرو

پیگیری جریمه اشتباهی خودرو کار چندان سخت و پیچیده‌ای نیست. چرا که شما بعد از اینکه اعتراض خودتان را به ثبت رسانید، باید ۲۴ ساعت منتظر بمانید تا نتیجه نهایی از طریق پیامک به شما اعلام شود. اگر اعتراض شما درست بوده باشد، نیازی به مراجعه دوباره و پرداخت جریمه نیست. در غیر این صورت می‌توانید بار دیگر اعتراض به جریمه رانندگی خود را به جریان بیندازید و دوباره آن را از سر بگیرید.

 

بیشتربخوانید : پیگیری کارت ماشین

منبع : اعتراض به جریمه رانندگی

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

کد رهگیری املاک شماره ای است که در هنگام انجام معاملات املاک یا حتی اجاره آن ها از طریق سامانه اسناد و املاک کشور صادر می شود. در سال های نه چندان دور در هنگام خرید و فروش ملک یا اجاره آن هیچ نیازی به دریافت کد رهگیری املاک وجود نداشت. به این ترتیب جهت خرید یک ملک یا اجاره آن، طرفین یک قرار داد یا به عبارتی قول نامه با یک دیگر نوشته و معامله را به انجام می رساندند. این قول نامه برخی موارد در حضور مشاوران املاک نوشته می شد. گاهی اوقات هم برای نپرداختن حق کمیسیون بنگاه ها، بین خود فروشنده و خریدار یا مستاجر و صاحب ملک نوشته می شد. در نهایت بیش تر این معاملات پس از مدتی با مشکل مواجه می شدند و مشاهده می شد که سر یکی از طرفین معامله کلاه رفته است. اما در حال حاضر، استعلام کد رهگیری املاک تا حد زیادی این مشکل را حل کرده است.

کد رهگیری املاک جهت ثبت انواع قراردادهای ملکی برای ساماندهی امور مسکن و جلوگیری از وقوع جرم و کلاهبرداری در این زمینه الزامی شده است. برای صادر کردن این کد یک سامانه استعلام کد رهگیری املاک طراحی و اجرا شده است. هر کدام از طرفین قرارداد در معامله یا اجاره ملک می توانند با استفاده از این کد خود، به صحت معامله پی ببرند. برای مثال دیگر چنین نیست که فردی زمینی را بخرد و بعدها متوجه شود که چندین نفر دیگر هم آن را خریده اند. چرا که با استفاده از کد رهگیری، امکان آگاهی از صحت معامله را دارند. البته سامانه دریافت کد رهگیری املاک تنها برای پیگیری معاملات نیست و جهت پیگیری کد اجاره نامه هم از ان استفاده می شود. در ادامه به طور کامل به قوانین مربوطه و ضرورت دریافت این کد می پردازیم. همچنین نحوه استعلام کد رهگیری املاک را هم بیان خواهیم کرد.

ورود به سامانه دریافت و استعلام کد رهگیری املاک


 

سایت کد رهگیری املاک iranamlaak.ir

همان طور که بیان کردیم، کد رهگیری املاک جهت ساماندهی امور مسکن کشور طراحی و اجرا شده است. این کد در واقع از سال 87 به طور رسمی برای انجام معاملات و اجاره مسکن الزامی شد. از این سال سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ، برای پیشگیری از وقوع جرایم در این حوزه و آگاهی از معاملات انجام شده، همه افراد را موظف به ثبت قراردادهای خود در سامانه این سازمان iranamlaak.ir کرد. در نتیجه باید همه اطلاعات لازم از جمله مشخصات طرفین قرارداد، آدرس، تاریخ انجام قرارداد، مبالغ رد و بد شده و امکانات خانه در سایت کد رهگیری املاک iranamlaak.ir ثبت گردند. بعد از ثبت همه این اطلاعات، می توان نسبت به دریافت کد رهگیری املاک اقدام نمود. به طور معمول، ثبت این اطلاعات در هنگام انجام هر یک از معاملات یا اجاره املاک با کمک مشاورین انجام می گیرد. با در دست داشتن این کد، امکان استعلام کد رهگیری املاک در هر زمان برای طرفین معامله وجود دارد.

دریافت کدرهگیری املاک

کد رهگیری املاک مزایای زیادی را برای طرفین معامله فراهم می کند. اما دقت داشته باشید که دریافت این کد یک اقدام اختیاری نبوده و برای هر گونه معاملات ملک یا اجاره ها از جمله خرید، فروش، رهن و اجاره الزامی است. دریافت کد رهگیری املاک می تواند امنیت معاملات را تا حد زیادی افزایش داده و باعث اطمینان خاطر هر یک از طرفین معامله گردد. این کد علاوه بر امنیتی که برای معامله ایجاد می کند، مزایای دیگری هم دارد. برای مثال، هر یک از طرفین قرارداد با استعلام کد رهگیری املاک می توانند از بدهی ملک به شهرداری یا بانک ها مطلع شوند. در نتیجه دیگر شرایط مانند قراردادهای قدیمی نیست که افراد بعد از چندین سال متوجه این موضوع شده و دیگر کاری از دست شان برنیاید. در ادامه الزامات دریافت این کد و نحوه استعلام ان را برای شما بیان می کنیم. پس با ما همراه باشید.

 

بیشتر بخوانید : استعلام سند ملک

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نحوه دریافت کد رهگیری املاک

اکنون بیش از یک دهه از موظف شدن همه افراد توسط سازمان اسناد و املاک کشور جهت ثبت معاملات و قرادادهای خود در سامانه آن و دریافت کد رهگیری املاک می گذرد. در حال حاضر دیگر کم تر معامله ای پیدا می شود که این مرحله را نگذراند. کد رهگیری املاک یک امنیت مناسب برای معاملات به همراه داشته و اعتبار آن ها را هم بالا می برد. با وجود مزایای مهم استعلام کد رهگیری املاک برای هر یک از طرفین، اما همان طور که گفتیم، دریافت این کد اجباری است. پس در هنگام انجام معامله یا انعقاد قرارداد اجاره، ضرورت دارد که نسبت به ثبت معامله در سامانه سازمان اسناد و املاک کشور و دریافت این کد اقدام شود. در واقع عمل نکردن به این موضوع علاوه بر این که می تواند باعث بی اعتبار شدن معامله شما گردیده و امکان وقوع جرائم را فراهم کند، یک تخلف هم برای شما محسوب می شود.

استعلام کد رهگیری املاک

چگونه کد رهگیری املاک بگیریم

برای دریافت کد رهگیری ملک باید از طریق مشاورین املاک اقدام به دریافت کد رهگیری املاک نمایید. مشاورین املاک باید وارد سامانه دریافت و استعلام کد رهگیری املاک که در واقع همان سامانه ثبت معاملات و املاک کشور یعنی iranamlaak.ir است شوند و بعد از انجام عملیات مربوطه در این سامانه کد رهگیری ملک را در اختیار شما قرار دهند.

 

نحوه ورود به سامانه دریافت کد رهگیری املاک

همانطور که اشاره کردیم مشاورین املاک برای ورودبه سامانه دریافت کد رهگیری املاک باید وارد سایت iranamlaak.ir شده و گزینه «ورود به سامانه» را انتخاب نمایند.

ورود به سامانه دریافت کد رهگیری ملک

سپس در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اند با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد سامانه شده و اقدام به دریافت کد رهگیری ملک برای شما نمایند.

دریافت کد رهگیری املاک

و در صورتی که هنوز در سامانه دریافت کد رهگیری املاک ثبت نام نکرده اند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام نمایند. 

 

هزینه دریافت کد رهگیری املاک چقدر است

طبق اطلاعیه اتحادیه مشاورین املاک، دریافت کد رهگیری املاک هیچ هزینه ای ندارد و مشاورین املاک نباید برای ارائه کد رهگیری املاک هزینه ای را از طرفین معامله دریافت نمایند و هزینه ای که در هنگام ثبت قرارداد در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات دریافت می شود باید توسط خود مشاورین املاک پرداخت شود. 

تعرفه صدور کدرهگیری سال ۱۴۰۰
نوع قرارداد مبلغ
مبایعه نامه 100000 ریال
اجاره نامه 50000 ریال
اجاره به شرط تملیک 100000 ریال
انتقال سرقفلی 100000 ریال
پیش فروش 100000 ریال
وقف 0 ریال
هبه 0 ریال
صلح 0 ریال
واگذاری تعاون مسکن/ انبوه ساز 100000 ریال
قراردادهای 100% دولتی 100000 ریال
حکم قضایی 100000 ریال
قراردادهای غیر رسمی قبل از 1387/11/1 100000 ریال
قراردادهای غیر رسمی بعد از 1387/11/1 100000 ریال
قراردادهای توافقی 100000 ریال
معاوضه ملک 100000 ریال
مالیات بر ارزش افزوده کلیه موارد بالا 0 ریال است.

 

بیشتر بخوانید : ثبت نام وام جعاله بانک مسکن ۱۴۰۰

 

استعلام کد رهگیری املاک

حال که یک شناخت کلی نسبت به قوانین و الزامات دریافت کد رهگیری املاک به دست آورده و ضرورت دریافت این کد را می دانید، می خواهیم به بیان نحوه استعلام کد رهگیری املاک بپردازیم. در واقع این کار یکی از مهم ترین فواید این کد برای طرفین قرارداد محسوب می شود که با انجام مراحل زیر می توانید نسبت به انجام آن اقدام نمایید:

  1. ۱ابتدا باید وارد سامانه ثبت معاملات و املاک کشور شوید. برای این کار آدرس اینترنتی این سامانه یعنی iranamlaak.ir را در مرورگر خود جست و جو کنید.
  2. ۲ پس از بالا امدن نتایج، اولین سایت با همین آدرس را انتخاب نمایید.

    سامانه ثبت معدلات و املاک کشور

  3. ۳ وارد صفحه اصلی این سامانه خواهید شد؛ جهت استعلام کد رهگیری املاک باید از منو قسمت خدمات را انتخاب کرده و گزینه «استعلام کد رهگیری» در این بخش را کلیک کنید.

    ورود به سامانه ثبت معادلات و املاک کشور

  4. ۴صفحه جدیدی باز خواهد شد که کد ملی و کد رهگیری املاک را می خواهد. باید هر دو را به شکلی صحیح وارد کرده و بعد از قرار دادن عبارت امنیتی در کادر مربوطه، گزینه «جستجو» را بزنید.

    استعلام قرارداد از طریق کد ملی و کد رهگیری

 

در صورتی که اطلاعات را صحیح وارد کرده باشید، یک نسخه از قرارداد نمایش داده شده و می توانید نسبت به پرینت آن اقدام کنید.

 

بیشتر بخوانید : سامانه یکتا املاک

 

قانون کد رهگیری املاک

باید توجه داشته باشید که جهت دریافت کد رهگیری املاک یک سری قوانین و الزامات هم وجود دارد. در هنگام انجام معاملات باید به این الزامات توجه داشته باشید. تعدادی از مهم ترین آن ها عبارتند از:

  •  در هنگام ثبت قرار داد باید اصل مدارک هویتی هر یک از طرفین معامله در اختیار مشاورین املاک قرار بگیرد.
  •  مدارک مالکیت می تواند به صورت سند تک برگی، قول نامه، پنجاق یا هر گونه سند مرسوم دیگر در اختیار مشاورین قرار داده شود.
  •  در زمان ثبت قرارداد هر کدام از طرفین باید یک شاهد با خود همراه داشته و مدارک هویتی ان ها هم ثبت گردد.
  •  بعد از این که فرم پیش نویس قرارداد تکمیل شد، مشاورین باید این اطلاعات را وارد سیستم کنند.
  •  تاییدیه کد پستی ملک هم باید به عنوان یکی از مدارک لازم وجود داشته باشد تا بتوان کد رهگیری املاک را دریافت کرد.
  •  بعد از ثبت اطلاعات، قرارداد باید در سه نسخه پرینت گرفته شده و هر یک نزد مشاور و طرفین قرارداد نگه داری شود.

 

بیشتر بخوانید : ثبت نام وام مسکن ۱۴۰۰

منبع : استعلام کد رهگیری املاک

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

گاهی اوقات پیش می آید که فرهنگیان عزیز قصد دریافت فیش حقوقی خود را داشته باشند. خوشبختانه با گسترش روند فعالیت های الکترونیکی در رابطه با آموزش و پرورش امکان دریافت فیش حقوقی فرهنگیان به صورت غیر حضوری فراهم شده است و افراد می توانند به راحتی و با مراجعه به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان اقدام به دریافت و چاپ فیش حقوقی خود کنند. لازم به ذکر است که هنوز هم دریافت فیش حقوقی از روش حضوری امکان پذیر است، اما با توجه به راحتی روند دریافت این فیش از سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش، بهتر است که افراد با کمک این سامانه اقدام به دریافت فیش حقوقی خود نمایند.
در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه دریافت فیش حقوقی فرهنگیان در سامانه fish.medu.ir آشنا کنیم. بنابراین، اگر قصد دریافت این فیش را دارید، می توانید این مقاله تا انتها مطالعه کنید و به راحتی فیش حقوقی خود را دریافت نمایید.

نحوه دریافت فیش حقوقی برای معلمان

با توجه به اینکه شما فرهنگیان عزیز این روزها با برنامه شاد سروکار زیادی دارید توصیه می کنیم دانلود برنامه شاد و بروز رسانی شاد را بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: ورود به سایت سمپاد


 

سامانه فیش حقوقی فرهنگیان fish.medu.ir

یکی از مشکلاتی که بعضی از افراد فرهنگی با آن مواجه هستند، گرفتن فیش حقوقی می باشد. در حال حاضر دریافت فیش حقوقی فرهنگیان وکارکنان وزارت آموزش و پرورش از طریق دو راه زیر امکان پذیر است؛ اما با توجه به اینکه امکان دریافت غیر حضوری فیش حقوقی فرهنگیان وجود دارد، نیازی به مراجعه حضوری فرهنگیان برای دریافت این فیش نیست.

 

روش حضوری برای دریافت فیش حقوقی آموزش و پرورش:

این روش دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش یک روش قدیمی تر نسبت به روش غیر حضوری و آنلاین دریافت فیش حقوقی می باشد. در گذشته افراد باید برای دریافت فیش حقوقی خود به مراکز مربوطه مراجعه می کردند و مراحل دریافت فیش حقوقی خودشان را به صورت حضوری انجام می دادند؛ اما در حال حاضر با توجه به روی کار آمدن سامانه فیش حقوقی فرهنگیان ، فرهنگیان می توانند به راحتی و بدون هیچ گونه مراجعه حضوری به اداره آموزش و پرورش یا ناحیه مربوط به آموزش و پرورش مدرسه خودشان، فیش حقوقی خود را دریافت کنند.

 

روش آنلاین و غیرحضوری برای دریافت فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش:

سامانه های مختلفی برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و ممکن است که این سامانه ها برای هر یک از استان های کشور متفاوت باشد؛ اما در سراسر کشور تمام فرهنگیانی که قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارند، باید با مراجعه به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان به آدرس اینترنتی fish.medu.ir و وارد کردن کد ملی و کد پرسنلی خود به پنل مربوط به خودشان وارد شوند و مراحل دریافت فیش حقوقی فرهنگیان را انجام دهند. در ادامه این مقاله توضیح بیشتری در رابطه با نحوه دریافت فیش حقوقی از سامانه فیش حقوقی فرهنگیان خواهیم داد.

روش غیر حضوری دریافت فیش حقوقی فرهنگیان

 

بیشتر بخوانید: مشکلات برنامه شاد

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان

افرادی که قصد دریافت فیش حقوقی خودشان را دارند، باید ابتدا به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان به آدرس fish.medu.ir مراجعه کنند و مراحل مربوط به ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان را انجام دهند. لازم به ذکر است که تنها مرجع رسمی برای دریافت فیش حقوقی افراد فرهنگی همین سامانه می باشد، بنابراین، بهتر است افراد فرهنگی از مراجعه به سامانه های دیگر برای دریافت فیش حقوقی خود خودداری نمایند.
برای ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان ، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس لپ تاپ یا تلفن همراه اندرویدی و یا آی او اس خود را باز کنید.
  2. ۲سپس در فیلد جستجوی گوگل سایت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش را به آدرس fish.medu.ir جستجو نمایید.

    ورود به سامانه فیش حقوقی معلمان

  3. ۳به همین راحتی شما به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان به آدرس اینترنتی fish.medu.ir وارد شده اید و می توانید طبق مراحلی که در ادامه ذکر می شود، مراحل ورود به سامانه و چاپ فیش حقوقی خود را انجام دهید.

    سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش چیست؟

 

بیشتر بخوانید: سایت ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۰

 

” رمز عبور سامانه فیش حقوقی آموزش و پرورش همان رمز عبور سامانه همگام می باشد. “

 

دریافت فیش حقوقی فرهنگیان با کد ملی

تمامی افراد محترم فرهنگی می توانند با کد ملی و شماره پرسنلی خود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان وارد شوند. البته ذکر این نکته لازم است که افراد برای ورود به این سامانه باید قبلا در سامانه همگام ثبت نام کرده باشند و رمز عبور همگام خود را به خاطر داشته باشند.
بنابراین، اگر قصد دریافت فیش حقوقی فرهنگیان با کد ملی را دارید، کافیست به سایت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی fish.medu.ir وارد شوید و مراحل بعدی ورود به این سامانه را انجام دهید:

  1. ۱بعد از اینکه به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان وارد شدید، صفحه ای را همانند تصویر زیر مشاهده می کنید. برای ورود به این سامانه کافیست در فیلد اول کد ملی خود و در فیلد دوم شماره پرسنلی خود را وارد نمایید و بر روی گزینه بعدی کلیک کنید.

    نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی آموزش و پرورش

  2. ۲در مرحله بعدی، از شما درخواست می شود که رمز عبور خود را وارد نمایید. دقت کنید که با توجه به نکته ذکر شده، رمز عبور این سامانه، همان رمز عبور همگام می باشد. بعد از وارد کردن رمز عبور همگام خود و کد امنیتی در این سامانه می توانید به سامانه وارد شوید و فیش حقوقی خود را مشاهده نمایید.

    رمز عبور سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش

 

 در صورت مواجه شدن با پیغام «پنل شما در سایت همگام فعال نیست» باید چه کاری انجام دهم؟

گاهی اوقات پیش می آید که افراد پس از وارد کردن کد ملی و کد پرسنلی خود و کلیک کردن بر روی گزینه ورود با پیغام پنل شما در سایت همگام فعال نیست مواجه می شوند و نمی توانند مرحله بعدی ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان که همان وارد کردن رمز عبور همگام می باشد را انجام دهند.
در این گونه مواقع ممکن است دو مشکل برای فرد ایجاد شده باشد. اول این است که مدیر مدرسه فرد، پنل شما را در سامانه همگام فعال نکرده است و شما باید با ارائه درخواست به مدیر مدرسه یا اداره آموزش و پرورش منطقه خود، پنل مربوط به سامانه همگام خود را فعال نمایید. دقت کنید که امکان فعال سازی پنل همگام توسط خود معلمان امکان پذیر نیست.
گاهی اوقات هم ممکن است رمز عبور سامانه همگام فعال نشده باشد، در این گونه مواقع افراد می توانند به راحتی و با وارد شدن به سامانه همگام رمز عبور خود را فعال نمایند. برای رفع این مشکل می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

 

 

  1. ۱ابتدا سایت همگام آموزش و پروش به آدرس اینترنتی hamgam.medu.ir را در فیلد جستجوی گوگل وارد کنید تا وارد سایت اصلی همگام شوید.
  2. ۲در مرحله بعدی، از طریق تب های بالای سایت بر روی گزینه ورود کلیک کنید.

    فعال سازی رمز عبور همگام برای ورود به سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش

  3. ۳حال رمز عبور و کد ملی خود را برای ورود به سامانه همگام وارد کنید تا وارد پنل کاربری خودتان شوید.

    تغییر رمز عبور سامانه همگام چگونه است؟

  4. ۴حال شما وارد سامانه شخصی خودتان در سامانه همگام شده اید؛ برای فعال سازی رمز عبور خود بر روی اسم خودتان کلیک کنید تا گزینه مربوط به تغییر رمز عبور برای شما باز شود.
  5. ۵در مرحله بعدی نیز کافیست رمز عبور خود را عوض کنید تا رمز عبور شما فعال شود.
  6. ۶بعد از فعال سازی رمز عبور خود می توانید مجددا به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان وارد شوید و رمز عبور جدید همگام خود را در مرحله دوم وارد نمایید. دقت کنید که برای ورود به این سامانه نیاز است که حتما رمز عبور سامانه همگام وارد شود، بنابراین، حتما رمز عبور سامانه همگام را نزد خود محفوظ نگه دارید.

 

بیشتر بخوانید: ورود به سامانه پادا

 

نکات مربوط به فیش حقوقی فرهنگیان

  •  افرادی که قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارند، می توانند همچنان به اداره آموزش و پرورش یا ناحیه مربوط به مدرسه خود مراجعه کنند و مراحل دریافت فیش حقوقی فرهنگیان را به صورت غیر حضوری انجام دهند.
  •  دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش از طریق سامانه های مختلفی انجام می شود و ممکن است هر استان، سامانه مختلفی را برای دریافت این فیش حقوقی در اختیار داشته باشد.
  •  تنها آدرس رسمی برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی fish.medu.ir می باشد. بنابراین، تمامی فرهنگیان در همه نقاط کشور می توانند با مراجعه به این سامانه و وارد کردن کد ملی و شماره پرسنلی خود به سامانه دریافت فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش وارد شوند.
  •  تنها راه دریافت فیش حقوقی از سامانه فیش حقوقی فرهنگیان این است که افراد قبلا پنل کاربری خود را در سامانه همگام فعال نموده باشند و رمز عبور همگام خود را به خاطر داشته باشند؛ چرا که برای ورود به سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش نیاز است که افراد به غیر از وارد کردن شماره پرسنلی و کد ملی خود، رمز عبور همگام خود را وارد نمایند.
  •  دقت کنید که رمز عبور سامانه همگام، همان رمز عبوری است که باید در هنگام ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش وارد شود. بنابراین، افرادی که پنلشان در سامانه همگام فعال نیست یا در حال حاضر رمز عبور خود را فراموش کرده اند، قادر به ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان نیستند.

 

در پایان توصیه می کنیم سایت ثبت نام کتاب درسی را نیز بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه سیدا ثبت نمرات

منبع : فیش حقوقی فرهنگیان

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

بیمه شدگان تامین اجتماعی در صورتی که به سن بازنشستگی برسند یا مدت زمان مشخصی کار کرده باشند، از طریق بیمه تامین اجتماعی بازنشسته می شوند و به صورت ماهانه یک حقوقی را از سازمان تامین اجتماعی دریافت می کنند. در سال های گذشته، قوانین مختلفی برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی وضع شد؛ همین اتفاق باعث شده است که بازنشستگان تمایل به مشاهده فیش حقوقی خود داشته باشند. در گذشته، دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تنها به صورت حضوری انجام می شد؛ اما در حال حاضر امکان دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه فیش حقوقی بازنشستگان برای همه بازنشستگان تامین اجتماعی فراهم شده است و افراد می توانند بدون هیچ گونه مراجعه حضوری و تنها با ورود به سایت تامین اجتماعی، فیش حقوقی خود را دریافت کنند. علاوه بر امکان مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان از دیگر امکانات سایت تامین اجتماعی می توان به مشاهده سوابق بیمه و استعلام اعتبار دفترچه تامین اجتماعی اشاره کرد.
در این مقاله قصد داریم نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی را آموزش دهیم تا هیچ ابهامی در این زمینه برای افراد وجود نداشته باشد.

 

بیشتر بخوانید: مشاهده سوابق بیمه با موبایل


 

فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

یکی از بیمه های بسیار رایج در بین مردم ایران، بیمه تامین اجتماعی است. به طور کلی بازنشستگان در کشور ایران به دو دسته بازنشستگان تامین اجتماعی و بازنشستگان کشوری تقسیم بندی می شوند. افرادی که در گذشته دارای بیمه تامین اجتماعی بوده اند، در صورتی که به سن قانونی بازنشستگی رسیده باشند و یا در صورتی که حق بیمه تامین اجتماعی را در مدت زمان مشخص شده از سوی قانون بازنشستگی تامین اجتماعی پرداخت کرده باشند، بازنشسته تامین اجتماعی محسوب می شوند و می توانند فیش حقوقی بازنشستگان را دریافت کنند.
فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران تنها زمانی قابل دریافت می باشد که افراد ترک کار کرده باشند و سازمان تامین اجتماعی نیز ترک کار افراد را تایید کرده باشند.
بعد از شروع زمان بازنشستگی امکان دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی فراهم می شود که افراد می توانند با کمک روش های موجود برای دریافت فیش حقوقی خود اقدام کنند.

دریافت فیش حقوقی به صورت غیر حضوری

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام سوابق بیمه

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

روش های دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 به طور کلی روش های دریافت فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران به دو دسته روش حضوری و روش غیر حضوری انجام می شود که افراد می توانند بسته به شرایط خود از یکی از روش های مذکور برای دریافت فیش حقوقی استفاده کنند:

 

دریافت فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران به صورت حضوری

در این روش بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی می بایست به یکی از شعب بیمه تامین اجتماعی در محل سکونت خود مراجعه کنند و در آن جا درخواست دریافت فیش حقوقی خود را ثبت کنند. فیش حقوقی در این روش به صورت مکتوب به بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی تحویل داده می شود.

 

دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی به صورت غیر حضوری

دومین روش برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی این است که افراد به سایت بیمه تامین اجتماعی و قسمت سامانه فیش حقوقی بازنشستگان مراجعه کنند و مراحل دریافت فیش حقوقی خود را به صورت غیر حضوری انجام دهند.
طبیعی است که این روش زمان کمتری را از افراد طلب می کند و بازنشستگان نیز نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت فیش حقوقی به صورت ماهیانه ندارند. در ادامه نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی از طریق سایت تامین اجتماعی به آدرس اینترنتی tamin.ir و بخش سامانه فیش حقوقی بازنشستگان را توضیح خواهیم داد.

 

بیشتر بخوانید: نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

 

” دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی تنها در سایت سازمان تامین اجتماعی امکان پذیر است. “

 

دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی

با توجه به غیر حضوری شدن بسیاری از امور جامعه، طبیعی است که بسیاری از روند مربوط به سازمان تامین اجتماعی نیز به صورت غیر حضوری انجام شود. به همین خاطر تسهیلاتی برای بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در نظر گرفته شده است که بتوانند بدون هیچ مراجعه حضوری، فیش حقوقی خود را از سایت تامین اجتماعی دریافت کنند.
برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید. قبل از اینکه در رابطه با نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی توضیح دهیم، باید این نکته را ذکر کنیم که برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان در سامانه فیش حقوقی بازنشستگان نیاز است که حتما قبلا در سایت تامین اجتماعی ثبت نام کرده باشید، سپس اقدام به دریافت فیش حقوقی بازنشستگی خود از سایت تامین اجتماعی کنید.

  1. ۱ابتدا در یکی از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس گوشی همراه خود و یا لپ تاپ، عبارت «سایت تامین اجتماعی» را جستجو کنید.
  2. ۲پس از مدتی اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کند سایت مربوط به سازمان تامین اجتماعی به نشانی tamin.ir می باشد، روی آن کلیک کنید تا وارد سایت اصلی سازمان تامین اجتماعی شوید.

    دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی

  3. ۳;حال به قسمت «میز خدمت غیر حضوری سایت تامین اجتماعی» بروید و برای جستجوی سریع تر، بر روی گزینه مستمری بگیران کلیک کنید.

    نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی

  4. ۴سپس، بر روی گزینه « فیش حقوقی مستمری بگیران » کلیک کنید تا وارد سامانه فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی شوید.

    آموزش دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی

  5. ۵در مرحله بعدی، به سامانه مستمری بگیران تامین اجتماعی وارد می شوید که برای دریافت فیش حقوقی خود مانند تصویر زیر باید بر روی گزینه « دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران » کلیک کنید.

    دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران

  6. ۶سپس بر روی گزینه « مشاهده فیش حقوقی مستمری بگیران » کلیک کنید.

    مشاهده فیش حقوقی مستمری بگیران

  7. ۷برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی، باید در فیلد اول کد ملی خودتان و در فیلد دوم رمز عبوری که در هنگام ثبت نام در سامانه وارد کردید یعنی همان گذرواژه تامین اجتماعی ، را وارد نمایید و سپس بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید.

    مشاهده فیش حقوقی مستمری بگیران با کد ملی

  8. ۸ به این ترتیب وارد کارتابل خود در سامانه فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران خواهید شد .

    مشاهده فیش حقوقی مستمری بگیران

  9. ۹ حال می توانید با وارد کردن سال ، ماه و نوع پرداختی مد نظرتان و زدن دکمه «جستجو» فیش حقوقی مربوطه را مشاهده و دریافت نمایید. همانطور که در تصویر می بینید می توانید با انتخاب دکمه چاپ فیش مستمری فایل pdf فیش حقوقی خود را دانلود نمایید و با انتخاب گزینه صدور و ارسال به صندوق شخصی آن را در صندوق شخصی خود ذخیره نمایید.

    دریافت فیش مستمری

 

تا به حال در سامانه سازمان تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید؟

در صورتی که تا به حال در سامانه سازمان تامین اجتماعی ثبت نام نکرده اید و قصد دریافت فیش حقوقی خود را به صورت غیر حضوری دارید، می بایست بر روی گزینه ناحیه کاربری مانند تصویر زیر کلیک کنید.

ثبت نام در سایت تامین اجتماعی برای مشاهده فیش حقوقی مستمری بگیران

سپس با کلیک کردن بر روی گزینه ثبت نام، اطلاعات خود را به صورت مرحله به مرحله در سایت سازمان تامین اجتماعی ثبت کنید. برای دریافت خدمات غیر حضوری در این سامانه، تنها یک بار نیاز به ثبت نام می باشد.

نحوه ثبت نام در سایت تامین اجتماعی

 

رمز عبور خود را برای ورود به سامانه تامین اجتماعی فراموش کرده اید؟

در صورتی که قبلا در سامانه تامین اجتماعی ثبت نام کرده اید؛ اما رمز عبوری که در سامانه وارد کرده اید را به خاطر ندارید، نگران نباشید. امکان بازیابی گذرواژه برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی وجود دارد. برای این کار می بایست در قسمت ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی بر روی گزینه «بازیابی گذرواژه» کلیک کنید.

بازیابی رمز عبور در سایت تامین اجتماعی

برای بازیابی گذرواژه خود، باید بر روی گزینه فراموشی گذرواژه مانند تصویر زیر کلیک کنید. سپس کد ملی خود وارد و روش بازیابی رمز عبور خود را انتخاب کنید.

فراموشی رمز عبور تامین اجتماعی

بازیابی رمز عبور در سامانه تامین اجتماعی از طریق دو روش پیامک و یا سوالات امنیتی انجام می شود که شما می توانید بسته به نظر خودتان یکی از روش ها را انتخاب کنید و بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نمایید.

روش بازیابی گذرواژه تامین اجتماعی

مراحل بعدی دریافت رمز عبور جدید از سامانه سازمان تامین اجتماعی بستگی به نوع بازنشانی گذرواژه ای دارد که شما انتخاب کرده اید. در صورتی که روش پیام را انتخاب کرده باشید، یک کد اعتبار سنجی به شماره تلفن همراه شما که در سامانه ثبت شده است، ارسال می شود. در صورتی که روش سوالات امنیتی را انتخاب کرده باشید، یک سری سوالات امنیتی از شما پرسیده می شود که پس از وارد کردن آن، گذرواژه جدیدی به شما تحویل داده خواهد شد. بازیابی رمز عبور سوابق بیمه را در این رابطه بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ثبت نام واکسن کرونا

 

نکات مربوط به مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان

  •  برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران بهتر است که از مرورگر فایرفاکس و یا کروم آپدیت شده استفاده شود که در حین انجام مراحل دریافت فیش حقوقی مشکلی برای افراد رخ ندهد.
  •  برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با کد ملی می بایست قبلا در سایت تامین اجتماعی به آدرس tamin.ir ثبت نام کرده باشید و با رمز عبور خود به سامانه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی وارد شوید.
  •  برای امنیت هر چه بیشتر به هیچ وجه اطلاعات ثبت نامی خود را در این سامانه به کسی تحویل ندهید و بعد از انجام مراحل دریافت فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی حتما از سامانه فیش حقوقی بازنشستگان خارج شوید.
  •  مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تنها از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی به آدرس tamin.ir انجام می شود. بدیهی است که بازنشستگان کشوری باید از سایت دیگری برای دریافت فیش حقوق خود استفاده کنند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه املاک و اسکان

منیع : دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

فیش حقوقی و حکم حقوقی بازنشستگان کشوری یکی از دو نوع مدارک مهمی است که جزئیات مربوط به افزایش و یا کاهش حقوق بازنشستگان کشوری را نشان می دهد. در گذشته، افراد برای دریافت فیش حقوقی خود باید به صورت حضوری به ارگان محل قبلی کار خود مراجعه می کردند؛ اما در حال حاضر روش غیر حضوری برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری روی کار آمده است که همه بازنشستگان و مستمری بگیران کشوری می توانند با کمک این روش، فیش حقوقی خود را دریافت کنند.
با توجه به ایجاد یک بستر مناسب برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ، دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری نمی باشد. با توجه به اهمیت موضوع نحوه مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ، در این مقاله سعی داریم شما را نحوه مشاهده و دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری آشنا کنیم. بنابراین، اگر قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 


 

دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰

در گذشته، بازنشستگان هر ارگان و یا وزارت خانه ای، باید برای دریافت فیش حقوقی خود به مراکز مشخصی مراجعه می کردند و فیش حقوقی خودشان را به صورت حضوری دریافت می کردند؛ اما با توجه به ایجاد بسترهای مناسب، خوشبختانه، روش حضوری دریافت فیش حقوقی از میان رفت و روش دریافت غیر حضوری فیش حقوقی روی کار آمد.
در واقع، کلیه بازنشستگان کشوری می توانند با مراجعه به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰ ، فیش حقوقی خودشان را به صورت غیر حضوری و بدون نیاز به رفت و آمد دریافت نمایند. روش غیر حضوری این امکان را به بازنشستگان می دهد که هر زمان که بخواهند، بتوانند فیش حقوقی خود را دریافت و آن را مشاهده کنند.
سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری 1400 ، سامانه ای با هدف تسهیل امور مربوط به دریافت فیش حقوقی بازنشستگان است. این سامانه برای کلیه مستمری بگیران و بازنشستگان کشوری قابل استفاده می باشد. این سامانه زیر مجموعه ای از سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir می باشد که افراد برای ورود به این سامانه ابتدا باید به سایت صندوق بازنشستگی کشوری وارد شوند، سپس به این سامانه وارد شوند. در ادامه مقاله در رابطه با نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری و نحوه مشاهده این فیش توضیحات بیشتری را ارائه می کنیم.

سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری 1400 چیست؟ چگونه فیش حقوقی خود را دریافت کنم؟

 

بیشتر بخوانید : احکام جدید بازنشستگان کشوری

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری www.cspf.ir

افرادی که قصد مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان کشوری را دارند، باید ابتدا از نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری مطلع باشند. سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ، یکی از خدمات بسیار پرکاربردی است که در سایت صندوق بازنشستگی کشوری ارائه می شود. لذا تمامی افرادی که قصد دریافت فیش حقوقی خودشان را دارند، باید ابتدا به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir وارد شوند. 
برای ورود به قسمت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری در این سایت، باید به قسمت خدمات الکترونیکی سایت صندوق بازنشستگی کشوری وارد شد. برای آشنایی بیشتر شما با نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری و مشاهده فیش حقوقی، در ادامه به صورت مرحله به مرحله، مراحل ورود به این سامانه را توضیح می دهیم.

ورود به سامانه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

 نکته مهم: تنها افرادی می توانند از طریق سایت صندوق بازنشستگی فیش حقوقی دریافت کنند، که حقوق دریافتی آن ها به صورت مستقیم از طریق صندوق بازنشستگی کشوری واریز شود. در غیر این صورت امکان دریافت فیش حقوقی برای افراد وجود نخواهد داشت.

برای ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری کافیست طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای کروم و یا فایرفاکس گوشی تلفن همراه و یا لپ تاپ خود را باز کنید. برای دسترسی بهتر به سامانه مربوطه، بهتر است که از لپ تاپ یا کامپیوتر استفاده کنید.
  2. ۲حال عبارت «سایت صندوق بازنشستگی کشوری» را در فیلد جستجوی گوگل تایپ و آن را جستجو نمایید.
  3. ۳پس از اینکه گوگل برای شما سایت صندوق بازنشستگی کشوری را جستجو کرد، بر روی این سایت با آدرس www.cspf.ir کلیک کنید تا وارد سایت اصلی بازنشستگی شوید.

    نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

  4. ۴برای ورود به قسمت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان، باید به قسمت درگاه خدمات الکترونیکی سایت بازنشستگی کشوری وارد شوید. برای این کار می بایست که بر روی گزینه «درگاه خدمات الکترونیکی» در بالای سایت کلیک کنید. 

    ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

  5. ۵حال به قسمت مربوط به خدمات الکترونیکی سایت وارد شده اید، برای دریافت فیش حقوقی ابتدا بر روی گزینه حقوق در بالای سایت کلیک کنید.

    سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری چیست؟ نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگی کشوری

  6. ۶حال بر روی گزینه «دریافت فیش حقوقی» کلیک کنید تا وارد سایت اصلی دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری شوید.

     نکته: در صورتی که قصد دریافت حکم حقوقی خود را دارید، می بایست در همین قسمت به جای کلیک کردن بر روی گزینه دریافت فیش حقوقی، بر روی گزینه دریافت حکم حقوقی کلیک نمایید.

    نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان در کشور

  7. ۷در مرحله بعدی باید اطلاعات لازم را برای دریافت فیش حقوقی وارد کنید. اطلاعات لازم برای ورود به پورتال شخصی خود در سامانه فیش حقوقی بازنشستگان، شامل شماره دفتر کل، شماره ملی و شماره حساب بازنشستگان می باشد. بعد از وارد کردن این اطلاعات، بر روی گزینه ورود کلیک کنید.

     نکته: شماره حساب وارد شده باید با شماره حسابی که صندوق بازنشستگی کشوری به آن حقوق واریز می کند، یکسان باشد. در صورت اشتباه وارد کردن شماره حساب و یا هر کدام از اطلاعات دیگر، امکان ورود به سامانه برای شما وجود نخواهد داشت.

چگونه فیش حقوقی بازنشستگی خود را دریافت کنم؟ آشنایی با نکات و مراحل لازم

 

بیشتر بخوانید : دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 

نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری 1400

تا به اینجای مقاله در رابطه با نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ، صحبت کردیم؛ اما بعد از اینکه به این سامانه وارد شدم؛ چگونه فیش حقوقی خود را دریافت کنم؟ و باید چه مراحلی را انجام دهم؟ در ادامه نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان را از طریق سایت صندوق بازنشستگی ذکر می کنیم

  1. ۱برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ، ابتدا باید به سایت صندوق بازنشستگی وارد شد و طبق مراحل توضیح داده شده، به قسمت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری وارد شد.
  2. ۲پس از وارد کردن شماره دفترکل، شماره ملی و شماره حساب به پورتال شخصی خود وارد می شوید. پس از ورود به این سایت، می توانید تصویر زیر را مشاهده کنید.

    مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان در سایت صندوق بازنشستگی کشوری

  3. ۳در این قسمت، باید ماه مربوط به فیش حقوقی مورد درخواست خود را وارد کنید. به طور مثال اگر قصد دریافت فیش حقوقی خود در ماه اردیبهشت سال 1400 را دارید، این ماه را انتخاب کنید و بر روی گزینه مشاهده فیش کلیک نمایید.

    مراحل مربوط به دریافت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

  4. ۴پس از کلیک کردن بر روی گزینه مشاهده فیش حقوقی، می توانید فیش حقوقی خود را مشاهده کنید. در صورتی که قصد دریافت فیش حقوقی به صورت فایل pdf را دارید، می توانید بر روی گزینه ساخت فایل pdf کلیک کنید و در صورتی که قصد چاپ فیش حقوقی خود را دارید، می توانید بر روی گزینه چاپ فیش حقوقی کلیک کنید.

    دریافت فیش حقوقی بازنشستگان در کشور

 

نکات مربوط به فیش حقوقی بازنشستگان کشوری ۱۴۰۰

  •  سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری که در این مقاله به شرح آن پرداخته شد، تنها امکان دریافت فیش حقوقی برای بازنشستگان کشوری را دارد. بازنشستگان تامین اجتماعی برای دریافت فیش حقوقی خود می بایست به سایت سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنند.
  •  امکان دریافت فیش حقوقی از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری، تنها برای افرادی مهیا می باشد که حقوق آن ها به طور مستقیم از طریق صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت می شود.
  •  برای ورود به سامانه فیش حقوقی در سایت صندوق بازنشستگی باید حتما شماره حسابی را وارد کنید که در آن حقوق شما واریز می شود.
  •  برای ورود به سامانه فیش حقوقی بازنشستگان کشوری، بهتر است که از سیستم های ویندوزی استفاده کنید.
  •  سایت صندوق بازنشستگی تنها سایت رسمی برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان می باشد. بنابراین، از ورود به سایت های دیگر برای دریافت فیش حقوقی خود خودداری نمایید.
  •  برای مشاهده فیش حقوقی بازنشستگی خود، حتما می بایست اطلاعات لازم را که شامل شماره دفترکل، شماره ملی و شماره حساب می باشد را در سامانه وارد نمایید. بدیهی است که بدون در دست داشتن این اطلاعات نمی توان، فیش حقوقی بازنشستگی را دریافت کرد.

منبع : دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

همان طور که می‌دانید، افراد شاکی و خوانده برای دفاع از حق خود در دادگاه از لایحه استفاده می‌کنند. لایحه در گذشته معمولا به صورت حضوری به مقام دادگاه تقدیم می‌شد؛ اما در سال های اخیر و با پیشرفت حرکت های آنلاین در کشور، این بخش هم عقب نمانده و امکان ثبت الکترونیک لایحه هم فراهم گردیده است. این کار از طریق سامانه ثنا واقع در سایت قوه قضائیه امکان پذیر شده است. بنابراین هر یک از اصحاب دعوا می‌توانند نسبت به ثبت لایحه در سامانه ثنا اقدام نمایند. از آن جایی که عمدتا لایحه تهیه شده توسط وکلا هم از مقبولیت و هم از تخصص بیش تری نسبت به افراد عادی برخوردار است، این لایحه ها توسط وکیل به دادگاه ارائه می‌شوند. بنابراین وکلا برای ارائه لوایح می‌توانند از این طریق اقدام نمایند؛ در واقع می‌توان گفت این قشر بیش ترین استفاده از سامانه ثنا در حوزه ارائه لوایح را دارند.

استفاده از سامانه ثنا قوه قضاییه برای تقدیم لایحه به دادگاه باعث شده است که وکلا بتوانند در مدت زمان کوتاه تری کار خود را انجام دهند. هم چنین اقدامات اداری و آمد و رفت های طولانی هم دیگر وجود نخواهند داشت. بنابراین ثبت الکترونیک لایحه تا حد زیادی باعث آسایش و جلوگیری از اتلاف وقت وکلا شده است. مزیت دیگر این سامانه این است که افراد و به خصوص وکلا می‌توانند نسبت به مشاهده لایحه در سامانه ثنا اقدام کنند. بنابراین این مورد هم به راحتی و در خانه یا هر جایی که به اینترنت دسترسی باشد، توسط وکلا امکان پذیر است. در کل امکان ثبت لایحه در سامانه ثنا به وکلا این امکان را داده است تا وقت بیش تری برای رسیدگی به پرونده های خود با خیالی راحت داشته باشند. در ادامه به طور کامل نحوه استفاده از این سامانه و نکات مربوط به آن را بیان خواهیم کرد.


 

آیا امکان ثبت الکترونیک لایحه وجود دارد

با توجه به این که در سالیان گذشته همواره برای ارائه لایحه به دادگاه باید افراد یا وکلا آن ها به صورت حضوری مراجعه می‌کردند، خیلی از افراد ممکن است هنوز هم متوجه امکان ثبت الکترونیک لایحه نشده باشند. البته این موضوع می‌تواند برای برخی از وکلا هم صدق کند، اگر چه عمده وکلا به سرعت با تغییرات موجود در سیستم قضایی هماهنگ شده و از قوانینی جدید اطلاع می‌یابند. به هر حال، اکنون امکان ثبت لایحه به صورت آنلاین وجود داشته و این کار از طریق سامانه ثنا انجام می‌گیرد. افراد خوانده یا خواهان و وکلای هر یک از این طرف ها می‌توانند نسبت به ثبت لایحه در سامانه ثنا اقدام نمایند. البته برای انجام این کار یک سری پیس نیازها وجود دارد که باید آن ها را انجام بدهید. اکنون به بیان چگونگی انجام ثبت و مشاهده لایحه در سامانه ثنا خواهیم پرداخت.

 

بیشتر بخوانید : sana.adliran.ir

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نحوه ثبت لایحه در سامانه ثنا

با این که چند مدت از وجود سامانه جدید در سایت اصلی قوه قضائیه برای ثبت الکترونیک لایحه می‌گذرد، اما ممکن است هنوز برخی از افراد آدرس دقیق این سامانه را نداشته یا از نحوه کار با آن مطلع نباشند. اکنون به طور کامل و مرحله به مرحله به بیان نحوه ثبت لایحه در سامانه ثنا خواهیم پرداخت. پس با ما همراه بوده و به طور کامل با این سامانه آشنا شوید: 

راهنمای تصویری ثبت الکترونیک لایحه در سامانه ثنا

  1. ۱ابتدا باید به سایت اصلی قوه قضائیه به نشانی اینترنتی www.adliran.ir مراجعه نمایید. سپس در صفحه اصلی از بخش سمت راست، گزینه «سامانه وکلا و کارشناسان» را انتخاب کنید. در ادامه صفحه جدیدی باز خواهد شد که باید بر روی گزینه «سامانه وکلا» کلیک کرد.

    لایجه در سامانه ثنا

  2. ۲در مرحله بعد باید اطلاعات کاربری خود را وارد کرده و گزینه «مرحله بعد» را کلیک نمایید. در این قسمت یک رمز موقت به موبایل شما ارسال خواهد شد. باید منتظر بمانید تا این رمز را دریافت کرده و سپس آن را در کادر مربوطه وارد کنید.

    نحوه ثبت لایحه در سامانه ثنا

  3. ۳بعد از این که رمز پیامک شده را وارد نمودید،‌ صفحه جدیدی باز خواهد شد که از بخش سمت راست آن امکان انتخاب گزینه «ارائه و پیگیری لایحه» وجود خواهد داشت. بر روی این گزینه کلیک نمایید. یک پنجره جدید باز خواهد شد که اگر قصد ارسال لایحه جدیدی دارید،‌ باید بر روی گزینه «تقدیم لایحه» کلیک کنید. در ادامه کار ثبت لایحه در سامانه ثنا ، نوع لایحه را هم مشخص نموده و نسبت به انتخاب گزینه «تقدیم» که در پایین پنجره وجود دارد، ‌اقدام نمایید.

    ثبت لایحه در سامانه ثنا

  4. ۴ بعد از این که تقدیم لایحه را کلیک کردید، پنجره جدیدی باز خواهد شد که شامل یک لیست است. اولین گزینه این لیست عبارت «ثبت و ویرایش لایحه» می‌باشد که باید آن را انتخاب نمایید. برای این که امکان ارسال لایحه فراهم باشد، باید همه گزینه های موجود در این لیست را پر کنید. در واقع سیستم این بخش از ثبت الکترونیک لایحه به این شکل است که با پر کردن هر کدام از گزینه های لیست،‌گزینه بعدی آزاد خواهد شد.

    ثبت الکترونیکی لایحه در سامانه ثنا

  5. ۵در ادامه باید از طریق گزینه «افزودن» موضوع لایحه را انتخاب نمایید و سپس بر روی دکمه «مرحله بعدی» کلیک کنید. با این کار شما وارد صفحه جدید خواهید شد که اطلاعات پرونده مورد نظر را از شما می‌خواهد. باید اطلاعات پرونده را وارد کرده و مرجع قضایی نهاد رسیدگی کننده به پرونده را هم انتخاب کنید. حال می‌توانید بر روی گزینه «مرحله بعدی» کلیک نمایید.

    ثبت الکترونیکی لایجه

  6. ۶در این مرحله اگر اطلاعاتی برای پیوست دارید، ‌باید آن‌ها را بارگذاری کرده و دکمه «مرحله بعدی» را بزنید. شما اکنون وارد صفحه مربوط به «ارائه کننده لایحه» شده اید و اگر وکیل هستید، باید گزینه «وکیل» راانتخاب نمایید. کد ملی و تاریخ تولد را وارد کرده و جست و جو را انجام دهید تا اطلاعات شما بارگزاری شود. اکنون می‌توانید وارد مرحله بعدی شوید.

    چگونگی ثبت الکترونیکی لایحه

  7. ۷در این مرحله می توانید لایحه خود را نوشته و در ادامه بر روی گزنه «ثبت موثت» کلیک کنید. بعد از انجام این مرحله از ثبت لایحه در سامانه ثنا ، کد رهگیری را دریافت کرده و گزینه «بازگشت به فهرست» را می‌زنید.

    مراحل ثبت لایحه الکترونیک

  8. ۸در صفحه فهرست باید گزینه «آماده سازی جهت محاسبه هزینه و ارسال» را انتخاب کرده و فرمی که باز می‌شود را تایید نمایید. در ادامه باید مجددا به فهرست برگشته و بر روی گزینه «اخذ امضای الکترونیک» کلیک کرده و کار امضا را انجام دهید.

    مشاهده لایحه در سامانه ثنا

  9.  

    ۹در این مرحله باید گزینه «محاسبه و دریافت هزینه» را انتخاب کرده و از طریق یکی از درگاه ها نسبت به پرداخت هزینه ثبت الکترونیک لایحه اقدام نمایید.

    محاسبه و دریافت هزینه الکترونیک لایحه

  10. ۱۰در آخر باید از فهرست گزینه «ارسال به دفتر خدمات قضایی» را انتخاب و بر روی دکمه «ارسال رمز موقت» کلیک کنید. رمز دریافت شده را در کادر مربوط به خود وارد کرده و یکی از گزینه‌های «ارسال به مرجع قضایی» یا «ارسال به دفتر خدمات» را انتخاب می‌کنید.

 

بیشتر بخوانید : چگونه وارد سامانه ابلاغ شویم

 

مشاهده لایحه در سامانه ثنا

مشاهده لایحه در سامانه ثنا را هم می‌توانید از همان طریقی که برای ثبت الکترونیک لایحه اقدام می‌کنید، انجام دهید. به این ترتیب باید همه مراحل را به صورت مشابه طی کرده و در قسمت مربوط به «ثبت و ویرایش لایحه» لایحه های قبلی خود را مشاهده کرده و در صورت نیاز نسبت به ویرایش آن ها اقدام نمایید. البته در حال حاضر امکان مشاهده لایحه طرف دیگر پرونده هم از طریق این سامانه وجود دارد؛ به شرط این که وکیل یا خود این فرد که کار ثبت لایحه در سامانه ثنا را انجام داده‌اند، آن را جزو تبادل لوایح محسوب کرده باشند. در غیر این صورت شما قادر به مشاهده لایحه طرف مقابل نخواهید بود. برای این کار باید به دادگاه مراجعه کرده و درخواست کنید تا این لایحه را به صورت کتبی برای مطالعه به شما بدهند.

 

بیشتر بخوانید : بازیابی رمز ثنا

نکات ثبت لایحه در ثنا

در هنگام ثبت لایحه در سامانه ثنا بهتر است به چند نکته توجه کنید تا کار شما به خوبی انجام گرفته و نیاز به دوباره کاری نداشته باشید. این نکات عبارتند از:

  •  اول این که در هر مرحله از ثبت لایحه می‌توانید گزینه «ثبت موقت» را زده و کد رهگیری را دریافت کنید. بدین شکل می‌توانید کار ثبت لایحه را بعدا ادامه دهید.
  •  نکته دیگر این که، اگر چه امکان ثبت الکترونیک لایحه در این سامانه توسط خود فرد هم وجود دارد، اما بهتر است این کار را به وکیل سپرد که هم از تخصص و هم از مهارت بهتری در این زمینه برخوردار است.
  •  بعد از این که لایحه خود را در سامانه ثنا ثبت کردید، در حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری زمان لازم است تا این لایحه توسط دادگاه بررسی شود. بعد از آن می‌توانید نسبت به مشاهده لایحه در سامانه ثنا با استفاده از همان کد رهگیری اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اپلیکیشن عدالت همراه

منبع : ثبت لایحه در سامانه ثنا

  • hamrah moshaver2020
  • ۰
  • ۰

مقدمه

در این مقاله قصد داریم شما را با موضوع داغ این روز ها یعنی ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک آشنا کنیم. مالیات بر درآمد املاک و مستغلات، یکی از انواع مالیات‌های مستقیم به شمار می‌رود و مطابق با قانون مالیات‌های مستقیم، افرادی که در ایران صاحب املاک باشند و از محل اجاره املاک خود عوایدی کسب کنند مکلفند مالیات آن را پرداخت نمایند. لازم به ذکر است که برای پرداخت این نوع مالیات، فرم مشخصی تحت عنوان اظهارنامه مالیاتی اجاره ملک وجود دارد که باید با تکمیل به موقع این فرم، ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک انجام شود. در صورت عدم تکمیل و ارسال این فرم در موعد مقرر، مالک مورد نظر مشمول پرداخت جریمه خواهد شد. شایان ذکر است که تکمیل این فرم بر روی سامانه ثبت نام موقت سازمان امور مالیاتی کشور انجام می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مطلب نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۰ را به صورت گام به گام توضیح خواهیم داد. همچنین به مهلت و زمان ثبت نام آن اشاره می‌کنیم. در صورتی که شما هم می‌خواهید از نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره ملک و جزئیات آن مطلع شوید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.


 

اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۰

مالیات بر درآمد اجاره املاک، یکی از انواع مالیات‌های مستقیم است که در اغلب کشورها از مالکان دریافت می‌شود. در ایران هم، بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم، مالکانی که ملک خود را اجاره داده‌اند مؤظف هستند که هر سال مالیات بر درآمد اجاره ملک خود را پرداخت نمایند. برای این منظور، سازمان امور مالیاتی کشور، سامانه ثبت نام موقت را طراحی نموده و در اختیار کاربران قرار داده است. مالکان برای تکمیل فرم اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۰ ، لازم است که به این سامانه مراجعه نموده و اطلاعات خود را در آن ثبت نمایند.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک

همان‌طور که اشاره شد، تکمیل فرم ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک از طریق سامانه الکترونیکی طراحی شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور امکان‌پذیر است. در ادامه نحوه ورود به این سامانه و ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک به صورت گام به گام توضیح داده می‌شود.

راهنمای تصویری ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۰

  1. ۱ابتدا باید وارد سامانه ثبت نام موقت یا پیش ثبت نام موجود بر روی وب سایت سازمان امور مالیاتی شوید.

    ورود به سامانه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک

  2. ۲برای انجام پیش ثبت نام، لازم است که اطلاعات شخصی مالک را وارد کنید و نام کاربری موقت را دریافت کنید. شایان ذکر است که اطلاعات شخصی مالک باید به طور دقیق در این سامانه ثبت شود. پس از ثبت این اطلاعات، از اداره ثبت احوال استعلام گرفته می‌شود و در صورت تأیید اطلاعات، نام کاربری و رمز عبور برای شماره تماس مالک در قالب پیامک ارسال می‌شود. دقت به این نکته ضروری است که شرط ورود به سامانه جهت تکمیل فرم ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ، داشتن نام کاربری و رمز عبور است و لازم است که در نگهداری آن کوشا باشید.

    دریافت اطلاعات کاربردی ویژه

  3. ۳در این مرحله، باید نرم افزار مالیات بر درآمد اجاره املاک را از این آدرس دانلود و بر روی رایانه خود نصب نمایید. گفتنی است که این نرم افزار توسط ویندوز ۱۰ پشتیبانی نمی‌شود. بنابراین بهتر است نرم افزار مورد نظر را بر روی ویندوز ۷ یا ویندوز ۸ نصب و اجرا کنید. در این مرحله لازم است که زبان ویندوز سیستم را بر روی فارسی قرار دهید، در طول مراحل تکمیل فرم اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ، به اینترنت متصل باشید و از پروکسی‌ها و فیلترشکن‌ها استفاده نکنید.
  4. ۴پس از نصب و اجرای نرم افزار مالیات بر درآمد اجاره املاک ، می‌توانید فرم اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره املاک را تکمیل کنید. برای این منظور، ابتدا بر روی گزینه اظهارنامه جدید کلیک کنید، سپس نوع تابعیت، نوع اظهارنامه، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.

    سامانه دریافت اظهارنامه های الکترونیکی

  5. ۵پس از ورود به صفحه اول سامانه، برخی از اطلاعات هویتی مالک و آدرس وی ثبت می‌گردد.

    اطلاعات هویتی و آدرس در اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  6. ۶در صفحه دوم سامانه، اطلاعات اختصاصی مربوط به درآمد مالک درج می‌شود. لازم به ذکر است که اطلاعات این مرحله باید کاملاً صحیح و با دقت تکمیل گردد؛ در صورتی که مالک اطلاعات نادرستی در خصوص منابع درآمدی خود ثبت نماید و نادرست بودن آن توسط اداره مالیات احراز گردد؛ مطابق با قانون، مالک مجبور به پرداخت جریمه‌ای به میزان دو برابر فرار مالیاتی خواهد شد.

    اطلاعات اختصاصی در اظهارنامه مالیات بر در آمد اجاره ملک

  7. ۷در صفحه سوم اظهارنامه، اطلاعات مربوط به محاسبه مالیات بر درآمد اجاره ثبت می‌گردد.

    محاسبه مالیات در اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  8. ۸در صفحه چهارم از سامانه، اطلاعات و گزینه‌های مربوط به معافیت‌های مالیاتی قرار گرفته است. در صورتی که مالک مشمول هر یک از بندهای معافیت مالیاتی باشد، می‌تواند گزینه مورد نظر را انتخاب نماید.

    معافیتهای مالیاتی در اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  9. ۹صفحه پنجم اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک مربوط به درج اطلاعات قرارداد تنظیم شده میان مالک و مستأجر است؛ به طوری که جزئیات اطلاعات قرارداد اجاره نظیر تاریخ شروع قرارداد اجاره، نوع قرارداد، نوع کاربری و متراژ ملک مورد نظر ثبت می‌گردد.

    درج اطلاعات قرارداد ما بین مالک ومستاجر

  10. ۱۰صفحه ششم سامانه مورد نظر مربوط به درآمد ابرازی است؛ به طوری که، مطابق با اطلاعات قرارداد وارد شده در جدول چهارم، مبلغ رهن، اجاره، تعداد ماه‌های پرداخت و دریافت اجاره، جمع دریافتی اجاره و معافیت‌های اجاره درج می‌گردد.

    درآمد ابرازی در اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  11. ۱۱در صفحه هفتم از اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ، کمک‌های پرداختی که بر دریافت معافیت مالیاتی مؤثر است، ثبت می‌شود. شایان ذکر است که اطلاعات وارد شده در این بخش، در قسمت محاسبه معافیت‌های مالیاتی هم ثبت می‌گردد.

    کمکهای پرداختی در اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  12. ۱۲در صفحه هفتم اظهارنامه، همچنین اطلاعات تکمیل کننده اظهارنامه درج می‌شود. در صورتی که به جای مالک، وکیل یا قیم وی اقدام به تکمیل اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک کرده باشد؛ لازم است که در این صفحه اطلاعات وکیل یا قیم درج گردد.

    اطلاعات  تکمیل کننده اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  13. ۱۳اکنون اظهارنامه تکمیل شده است و می‌توانید گزینه چاپ اطلاعات اظهارنامه را انتخاب کرده و پرینت آن را بررسی کنید تا از صحیح بودن اطلاعات وارد شده در اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک اطمینان پیدا کنید. شایان ذکر است که این نسخه از اظهارنامه، پیش نویس محسوب می شود و غیرقابل استناد است.

    چاپ اطلاعات اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

  14. ۱۴پس از اطمینان یافتن از صحت اطلاعات مندرج در اظهارنامه، می توانید گزینه ارسال اطلاعات بدون امضای الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی را انتخاب نمایید. البته در صورتی که امضای الکترونیکی دارید می‌توانید گزینه ارسال اطلاعات با امضای الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی را انتخاب کنید.

    ارسال اطلاعات بدون امضای الکترونیکی به سازمان مالیاتی کشور

  15. ۱۵در این مرحله، در صورتی که اظهارنامه شما ناقص باشد، بخش‌های پاسخ داده نشده با رنگ قرمز به شما نشان داده خواهد شد تا آن‌ها را تکمیل کنید.

    اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک ناقص

  16. ۱۶در صورتی که اظهارنامه شما کامل و بدون نقص باشد، گزینه تأییدیه ارسال برای شما فعال می‌گردد و می‌توانید با انتخاب آن، مراحل تکمیل اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک را به پایان برسانید.

    تاییدیه ارسال اظهارنامه مالیات بر درآمد اجاره ملک

 

زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۰

علاوه بر اینکه لازم است فرم اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک با دقت تکمیل شود، رعایت مهلت و زمان ثبت نام آن نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به طوری که، در صورتی که اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک 1400 دیرتر از مهلت قانونی آن تکمیل شود؛ مالک مجبور به پرداخت جریمه خواهد شد. به طور معمول، برای هر سال، مهلت و زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک تا پایان تیر ماه سال بعد است. در سال جاری، با توجه به شیوع کرونا، مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک 1400 تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ تمدید شده است.

 

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک 1400

تسلیم و ارسال اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک از طریق سامانه ثبت نام انجام می‌شود. لازم است که مالکان مشمول پرداخت مالیات بر اجاره املاک تا پیش از پایان شهریور ۱۴۰۰ به سامانه ثبت نام موقت بر روی وب سایت سازمان امور مالیاتی کشور مراجعه کنند، اطلاعات هویتی و ملکی خود را به درستی وارد کنند. پس از تأیید اطلاعات، فرم ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک 1400 را همراه با امضای الکترونیکی یا بدون آن به سازمان امور مالیاتی جهت استحضار ارسال نمایند.

 

نکات مربوط به ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک
  •  یکی از مهم‌ترین نکاتی که در تکمیل فرم ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۰  باید به آن اشاره نمود، این است که مؤدیان مالیاتی باید برای تمام املاک مورد اجاره خود در سراسر کشور تنها یک اظهارنامه تکمیل کنند و در اظهارنامه یاد شده تمام قراردادهای اجاره املاک خود را ثبت نمایند.
  •  لازم به ذکر است که در صورتی که مالک یا افراد تحت تکفل او در ملک مورد نظر سکونت داشته باشند، نیازی به تکمیل و ارسال فرم اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک نیست.
  •  برای املاک با متراژ کم‌تر از ۱۵۰ مترمربع در تهران و املاک با متراژ کم‌تر از ۲۰۰ مترمربع در شهرستان‌ها نیاز به تکمیل و ارسال فرم اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک نیست و مالکان آن‌ها معاف از پرداخت مالیات بر درآمد اجاره هستند.

منبع : ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک

  • hamrah moshaver2020