وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

وبلاگ سایت همراه مشاور

اشتراک مطالب در وبلاگ همراه مشاور

  • ۰
  • ۰

آموزشیار

مقدمه

شاید بعد از تاسیس دانشگاه آزاد، کسی تصور نمی کرد که این دانشگاه به یکی از دانشگاه های مطرح ایران تبدیل شود. همانطور که می دانید واحدهای مختلفی از دانشگاه آزاد در تمام استان های ایران وجود دارد. هر کدام از این دانشگاه ها نیز خدمات زیادی مانند انتخاب واحد، ثبت نام اولیه، فارغ التحصیلی و ... را به دانشجویان خود ارائه می دهند. در بین این همه خدمات، ممکن است بی نظمی های به وجود بیاد. به همین خاطر سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد راه اندازی شد که به تمام خدمات الکترونیک دانشگاه آزاد نظم بدهد. شاید در گذشته هر دانشگاه یک سامانه انتخاب واحد، ثبت نام و ... جداگانه داشت؛ اما با ورود این سامانه، تمام امور مربوط به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یکپارچه و یک جا در این سامانه انجام می شود.
پیشتر در خصوص سامانه های آموزش مجازی دانشگاه آزاد نظیر وادانا و سایت دان صحبت کردیم.  در این مقاله قصد داریم شما را با سایت آموزشیار دانشگاه آزاد و خدماتی که این سامانه به دانشجویان دانشگاه آزاد ارائه می دهد، آشنا کنیم. پس اگر دانشجوی دانشگاه آزاد هستید، یا می خواهید به تازگی در این دانشگاه ثبت نام کنید، حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید؛ چرا که شما باید با این سامانه آشنا باشید. سایر دانشگاه ها نیز از سامانه های مشابه برای ارائه خدمات امور دانشجویی به دانشجویان خود استفاده می کنند که از جمله می توان به سامانه هم آوا دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد.


 

معرفی سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد

سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی که از خلاصه عبارت «سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی» به وجود آمده است، در بدو ورود ویروس کرونا و غیر حضوری شدن بسیاری از امور دانشگاه آزاد روی کار آمد. این سامانه یک سامانه جدید الورود است و ممکن است دانشجویان قدیمی دانشگاه آزاد از آن اطلاعاتی نداشته باشند.
این سامانه با هدف یکپارچه کردن امور غیر حضوری تمامی واحدهای دانشگاهی روی کار آمده است. برای توضیح بهتر باید بگوییم که در گذشته، بسیاری از امور دانشجویان مانند حذف و اضافه، مشاهده کارنامه، ثبت نام، انتخاب واحد و ... در سامانه های مخصوص هر واحد دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شد. این اتفاق کم کم باعث بروز بعضی از مشکلات و ناهماهنگی ها در سامانه های مختلف شد. بنابراین، دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم به افتتاح یک سامانه جامع و یکپارچه کرد که با استفاده از این سامانه بتوان تمام خدمات همه دانشگاه ها را یک جا ارائه داد.
این سامانه که به سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی معروف است، این امکان را به همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می دهد که بتوانند بدون هیچ دغدغه و نگرانی و به طور مساوی از خدمات این سامانه استفاده کنند و تمام امور دانشگاهی خود را به صورت غیر حضوری انجام دهند. این سامانه امکانات زیادی را به دانشجویان ارائه می دهد که در ادامه در رابطه با این امکانات توضیح می دهیم.

بیشتر بخوانید: سامانه سیدا و سامانه گلستان فرهنگیان

 

نحوه ورود به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir

همانطور که گفتیم این سامانه یک سامانه جامعه برای انجام تمام امور مربوط به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است. پس همه دانشجویان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی باید از نحوه ورود به این سامانه اطلاع داشته باشند. برای ورود به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir دانشگاه آزاد می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.

  1. ۱ابتدا مرورگر کروم یا فایرفاکس گوشی یا لپ تاپ خود را باز کنید.
  2. ۲در فیلد جستجوی گوگل عبارت « سایت آموزشیار دانشگاه آزاد » را تایپ کنید و آن را جستجو نمایید.

    آموزش ورود به سایت آموزش دانشگاه آزاد اسلامی

  3. ۳ بر روی اولین سایت که مربوط به سایت آموزش دانشگاه آزاد اسلامی است، کلیک کنید تا وارد سایت شوید.

    سامانه edu.iau.ac.ir دانشگاه آزاد

  4. ۴همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید شما وارد این سایت آموزشیار دانشگاه آزاد شده اید. این سایت خدمات مختلفی را به شما ارائه می دهد.

    ورود به سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

  5. ۵همانطور که مشاهده می کنید در پایین سایت مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، قسمتی وجود دارد که با کمک آن می توان به سامانه آموزشی دانشگاه آزاد وارد شد. برای ورود به سامانه آموزشیار شما باید نقش خود را انتخاب کنید. به طور مثال اگر دانشجو هستید، باید روی گزینه دانشجو بزنید. اگر هم استاد هستید، می توانید روی گزینه استاد کلیک کنید.

    ورود به سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

  6. ۶به طور مثال اگر شما دانشجو هستید، روی گزینه دانشجو کلیک کنید. پس از کلیک کردن روی این گزینه، ابتدا از شما درخواست می شود که شماره دانشجویی خود را وارد کنید. سپس کد امنیتی داخل تصویر را وارد نمایید و در نهایت روی گزینه ورود کلیک کنید.

    ورود دانشجویان به سایت آموزشی دانشگاه آزاد

  7. ۷در مرحله بعد یک سری اطلاعات و قوانینی به شما یادآوری می شود. بعد از خواندن مطالب روی گزینه مطالب فوق را مطالعه کردم و می پذیرم، کلیک کنید تا تیک مربوط به آن فعال شود. سپس روی گزینه تایید مطالب و ورود به سیستم بزنید. اگر در مراحل بعد نیز مطالبی به شما یادآوری شد، می توانید طبق مراحل ذکر شده پیش بروید و پس از قبول کردن آن ها، گزینه ورود را بزنید.

    تایید کردن مطالب و ورود به سیستم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

  8. ۸در مرحله بعد از شما نام کاربری و رمز عبور درخواست می شود. نام کاربری شما، شماره دانشجویی خودتان + @edu می باشد. برای مثال اگر شما دانشجویی شما 2153648 می باشد در قسمت نام کاربری باید، عبارت 2153648@edu را وارد نمایید. رمز عبور شما نیز، نام کاربری شما است. البته ممکن است هر کدام از واحدهای دانشگاه آزاد یک نام کاربری و رمز عبور متفاوتی را به شما ارائه دهند. بنابراین، بهتر است قبل از اقدام به ورود به سامانه آموزشیار با دانشگاه خودتان ارتباط بگیرید. پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، کد امنیتی تصویر را وارد کنید و در نهایت روی گزینه ورود کلیک کنید.

    مرحله نهایی ورود به سایت آموزشیار

 

استفاده از امکانات سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد

این سامانه امکانات مختلفی را به شما ارائه می دهد که بدون شک هر دانشجوی دانشگاه آزادی باید نحوه استفاده از این امکانات را بلد باشد.
با ورود به سامانه آموزشیار ابتدا شما اطلاعات کلی مانند نام و نام خانوادگی و ... را مشاهده می کنید. در گوشه سمت راست سایت امکانات مربوط به آموزش دانشگاه آزاد نمایش داده می شود.

استفاده از امکانات سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

جستجوی دروس در سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

یکی از امکانات حائز اهمیت سامانه آموزشیار انتخاب واحد و جستجوی کلاس درس است. همانطور که می دانید در گذشته انتخاب واحد در سایت هر یک از واحدهای دانشگاهی انجام می شد؛ اما این سامانه تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را در بر می گیرد و تمامی دانشجویان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با ورود به این سامانه، انتخاب واحد خود را به صورت غیر حضوری انجام دهند.

  1. ۱اگر قصد انتخاب واحد برای ترم جدید را دارید، می توانید روی گزینه برنامه ریزی آموزشی نیمسال تحصیلی کلیک کنید.
  2. ۲در مرحله بعد شما یک کادر جستجوی کلاس درس را مشاهده می کنید.

    انتخاب واحد در سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

  3. ۳در این قسمت از سایت شما می توانید تمامی اطلاعات مربوط به واحدهای مختلف را مشاهده کنید. به طور مثال می توانید از زیر مجموعه نام درس، نام درس مورد نظر خود را انتخاب کنید و روی گزینه جستجو کلیک کنید. پس از جستجو، شما می توانید تمامی اطلاعات کلاس های مختلف مانند ساعت، روز برگزاری کلاس ها، ظرفیت کلاس، ظرفیت های پر شده و ... را مشاهده کنید. بدیهی است که با وجود این سامانه دیگر نیازی به مراجعه به سایت دانشگاه خودتان نیست و شما باید حتما در این سامانه انتخاب واحد خود را انجام دهید.

انتخاب واحد و حذف اضافه در سایت آموزشیار

در مرحله قبل، شما اطلاعات مربوط به کلاس درس های مختلف را جستجو کرده اید، ولی اگر بخواهید فرآیند انتخاب واحد خود را انجام دهید، باید روی گزینه ثبت نام دروس دانشجو کلیک کنید.
در این قسمت شما می توانید تمام امور مربوط به انتخاب واحد و حذف و اضافه را مشاهده کنید. اگر قصد انتخاب واحد دارید باید در موعد مقرر به این سامانه مراجعه کنید و روی گزینه انتخاب واحد کلیک کنید. خوشبختانه امکان حذف و اضافه نیز در سامانه آموزشیار وجود دارد. البته شما باید در زمان تعیین شده برای حذف و اضافه به این سامانه مراجعه کنید.

امکانات مختلف سامانه آموزشیار

پرداخت شهریه در سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی

همانطور که می دانید هر دانشگاه بعد از انتخاب دروس، یک شهریه متغیری را از دانشجویان دریافت می کند. در حال حاضر امکان پرداخت شهریه دانشگاه های مختلف دانشگاه آزاد در سامانه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مهیا شده است. اگر شما قصد پرداخت شهریه را دارید، می توانید از زیر مجموعه ثبت نام دروس دانشجو، روی گزینه مدیریت مالی کلیک کنید و تمام اطلاعات مربوط به شهریه های مختلف را مشاهده نمایید.

مدیریت مالی نیمسال های تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد

مشاهده نمرات و کارنامه های دانشجو در سایت آموزشی دانشگاه آزاد

یکی دیگر از امکانات سامانه آموزشیار ، این است که دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت نمرات خود را مشاهده کنند و اگر اعتراضی به نمره خود داشتند از قسمت اعتراض به نمره، اعتراض خود را ثبت کنند. این امکان در گذشته در سایت های واحدهای مختلف دانشگاهی انجام می شد.

بیشتر بخوانید: سامانه ناد

نکات مربوط به سایت آموزشیار

  •  اگرچه سایت آموزشیار یک سایت جدید الورود است و شاید بعضی از دانشجویان نتوانند با این سایت ارتباط برقرار کنند؛ اما این سایت همواره سعی می کند که تمام آموزش های لازم را به دانشجویان ارائه دهد.
  •  به طور مثال در قسمت ورود به سامانه، می توانید آیکن های زرد و سفید رنگی را مشاهده کنید. این آیکن ها به شما آموزش می دهند که چگونه شماره دانشجویی خود را وارد نمایید و رمز عبور خود را چه عددی بزنید تا به راحتی وارد این سامانه شوید.

    راهنماهای آموزشی دانشگاه آزاد

  •  اگر جزء دانشجویان قدیمی هستید و تاریخ ورود شما به قبل از سال ۱۳۹۹ باز می گردد، می توانید روی قسمت راهنمای ورود ماقبل ۹۹۱ (منظور ترم اول سال ۱۳۹۹ است) کلیک کنید تا در رابطه با نحوه ورود به سامانه اطلاعات لازم را کسب کنید.
  •  در قسمت چپ سایت، زمان های مختلف انتخاب واحد را مشاهده می کنید. توصیه می کنیم حتما در زمان مناسبی این جدول ها را به طور دقیق مشاهده کنید.

 

برای ورود به سامانه آموزشیار لازم است که نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید. اگر نمی دانید که نام کاربری و رمز عبور شما چیست، اطلاعاتی ندارید، می توانید قبل از ورود راهنماهایی که در سایت قرار داده شده است را مطالعه کنید.

منبع : آموزشیار

  • ۹۹/۱۲/۲۰
  • hamrah moshaver2020

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی